< Till bloggens startsida

Vasadag

Blev det idag, åkte iväg halv 12 tiden och for via malax och bestämde trycket på byxorna och storleken så nu är det bara att vönta tills han ringer i nästa vecka! Sen vidare till Vasa och vi sprang runt i affärer jag köpte ett ljusrosa bikini från Gina Tricot och något annat blev det inte för jag har bestämt mig att jag måste lugna ner mig lite med shoppandet nu. Var och kollade på lite telefoner till elgiganten också men det blir nog att beställa från nätet den är billigare där, men ska åka via Servi-trade imorgon och se så de inte har någon där.
Nu har jag just precis kollat Förkväll och diskuterat lite med min bror och snart skall mamma och jag gå ut på en promenad i det fina vädret och få lite motion för det behöv verkligen nu känner jag! Usch!


Bikini överdelen min!

Chill

Igår var vi hos Kenneth en hel hög, vi festade inte untan bestämde oss för att spara det till nästa helg så Emma och jag kollade på melodifestivalen och även Daniel senare fastän han sovde en hel del också. Kom hem där en 2-halv 3 kanske? kollade inte på klockan just.
Idag vaknade vi ganska sent och bara låg och chillade och hade huset för oss själva, sen åkte jag hem till mig och en stund efteråt kom Emma efter mig med vespan och vi åkte till Näsby och handlade lite mat och sånt gott som vi skulle fixa till och äta på hennes villa och gott var det. Har varit där hela kvällen och chillat och pratat strunt.

Nu lade jag på TV:n och märkte att det var Bridget Jones Dagbok på kanal 5 så den ska jag kolla nu ikväll och sen ska jag även läsa lite i Twilight andra boken så jag kommer lite vidare i den har inte läst sen förra sommaren eller nåt, haha!  Men nu ska jag ladda ner filmen Farsan och kolla runt på lite Sony Ericsson telefoner hade tänkt mig att köpa en imorgon kanske!

Imorgon bär det av till Vasa med Emma och några ur hennes familj, ska även åka via Malax och Almanda för vi ska in och tryck byxor som jag visar senare när de är klara.

Bilder från igår:











Haha! Den gigantiska dosan som finns hos Kenneth

Grillfest

var det meningen det skulle bli ikväll men vet inte riktigt vad det blir nu när det regnar, hoppas något. Hade inte riktigt lust att åka förut idag när man inte har något att dricka men har ändrat mig nu och hade nog tänkt åka för det, kan ju alltid åka hem om det blir tråkigt men hoppas på det bästa.
Annars idag så har jag klippt gräset, nästan allt men så började ju den förbannade gräsklipparen bråka så det lämnade lite på en gräsmatta vilket är fult men vad kan man göra när saker och ting krånglar.
Men nu ska jag börja fixa till mig och se vad man ska ta på sig inför kvällen och hoppas på en rolig kväll med vännerna!
Hoppas ni har en trevlig kväll också bloggläsare!



googlad
Haha! En sånhär grill har Daniel, Kenneth och Macke fixat till ikväll av
en tunna men den är inte rosa och så är den lite större. Men den såg
nog hyfsat bra ut ändå!

hos Daniels

är jag nu och läser lite bloggar och sånt.
Innan vi kom hit idag åkte vi och handlade en blomma åt Daniels mamma somm fyller idag så hon fick en fin blomma och kruka i rosa. Sen har vi smaskat på rabarberpaj och nu väntar jag på att vi ska åka till Kenneth på examenskaffe. Senare ikväll vet jag inte vad som händer kanske åker med Emma om vi hittar något bensin till bilen att snatta haha, annars blir det väl nog bara att kolla någon film tror jag.
Imorgon får man ladda upp på dagen för senare ska vi ha grillfest hos Kenneth, hoppas bara på det bästa vädret nu skulle vara härligt med sol när man ska grilla men som det der ut nu blir det nog inget vidare väder imorgon.

Men nu ska jag börja fixa mig lite också.

Nu

är det sommarlov på riktigt för nu har jag skickat in hemtenten så nu är allt klart med skolan, hoppas den blir godkänd bara!
Ska snart börja möblera här i rummet nu genom att fixa och trixa, måst börja med att plocka upp från golvet, har redan börjat kasta nämligen. Ska verkligen försöka hålla rummet städat nu, men jag vill ha några lådor att sätta papper i och dylikt. Ska ta kort och visa av rummet senare när det är lite städat men nu kommer andra bilder.


Skor, från kappahl.


Shopping, allt på bild förutom tightsen.
Älskar mina inköp men vill ha meera!


Linn filosoferar.


SH09B


Daniela & Henrietta


Mmmm.. kladdkak med glass!

Det var lite bilder från Shoppingen och sista skoldagen. Men nu har jag dödsvarmt av denna dator och skalla börja vädra och städa i rummet. Hörs senare!

Sommarlov

som ni nu alla har hört talas om såå mycket.
Men som sagt blev det inget bloggande igår, hann inte och var riktigt trött efter Eurovisions semifinalen del 2 så jag orkade inget annat än att gå och lägga mig då. Så igår var vi och åt med SH09B till Åminne och det var super god sallad, mat och efterrätt så mätt var man som fan. Vi lekte mesta delen av väntetiden på mat, med hjälp av skedar som föll hit och dit så det var inget bordskick alls, men kul var det. Sen efter det kom D och hämtade mig och så for vi till Vasa och packade i saker från internatet + Emma så allting är hemma nu och nycklarna är inlämnade. Kommer inte sakna internatet tror jag men säkert blir det kul när man börjar igen också. När vi kom hem oackade vi upp och sen började vi städa och möblera lite i mitt rum så nu känns det lite bättre, men spegeln, klockan, tavlorna och sånt är inte upplagt ännu men det kommer med tiden.
Sen när vi kollade semifinalen i Eurovisionen så föll Sverige ur! Ganska konstigt eftersom de brukar nog vara med de flesta åren, men tydligen inte detta år. Såklart inte Finland heller men de hade nu så skit låt så då förstår man nog. Men imorgon är Finalen då, skulle nog vilja se den men det kan mycket väl hända det är fest då men måste se.

Laddar upp bilder sen, hinner inte nu måste fixa HEMTENT!

Stan

i skolan idag hade vi typ 20 minuter läkemedel som man kom hit för då man hade kunnat ta en senare buss. Sen hade vi praktiskt prov halv 1 och vi fick att linda ben och det gick nog ganska bra, godkända blev vi åtminstone. Sen kom mamma till internatet och vi åkte in till stan och började shoppa. Hittade 3 tunikor, ett par skor, tights, jeansjacka och någon topp. Så det inköpet var lyckat. Sen var vi till minimani och handlade gardinstänger så nu är det klart också så det börjar få sig någon ordning i rummet nu. När jag kom hem lastade vi i några internatsaker i bilen som mamma fick ta hem så det börjar vara slutet här nu också.
Sen efter detta traskade Emma och jag iväg till ABC och handlade godis så nu är vi mättade och äcklade fyfan, kollade dessutom på facebook på någon 12 år gammal burgare från mcdonald's, ucsh fy!
Men nu ska jag börja ta natten, bloggar mera imorgon kväll eller fredag har fullspeckad dag imorgon och ska ut och äta med klassen senare också och hit och hämta några saker så kan blir svårt att få någon inlägg inklämt.

Godmorgon!

Har nyss vaknat och när jag kollade på klockan var den 2 minuter över 10 så tio är helt klart min tid att vakna, vaknar nästan alltid då. Men imorse var det meningen att D skulle hjälpa mig att bära ut några listor eftersom de är så långa, men jag får nog skylla mig själv när det inte blev av för jag bara låg och gnällde och var trött så nu får jag bäre dem själv då. Bra morgonhumör.

Igår fixade vi listorna, sågade till dem så nu är det bara att lacka dem ett varv och sätta upp dom ikväll och hoppas på att jag får möblera men det är väl inte så säkert ikväll heller eftersom det är massor av sladdar kvar som ska fixas. Tro jag har skrivit i typ alla inlägg att jag vill möblerna men kommer säkert hålla på så till jag verkligen får möblera. Sen ganska sent på kvällen var det Sex and the city som jag kollade en del på men blev alldeles för trött till sist, men håller med om att det är en skitbra serie och inte är det långt tills filmen kommer ut nu heller.

Men nu ska jag börja göra någonting eftersom idag ska ska jag hinna med detta:
1. Lacka listor
2. Fixa en hemtent
3. Läsa på tent
4. Gå ut och gå
5. Städa och möblera (förhoppningsvis)


kärleken

" Män ska kunna trösta, förlåta och ge sin älskade en kram när det behövs.
De ska kunna visa sina känslor för sin älskade genom sina ord och gråt,
våga vara sig själv och stå för den de är! "



Så förblir det äkta kärlek

Skoljobb

är någonting jag verkligen hatar, varför har man hemtenter och skit? kan väl fixa sånt i skolan istället! Har suttit här och kämpat nu utan några resultat så det är inte prcis det roligaste och till med 2 uppgifter och långa ska de va så nej fysatan! Skoljobb är inget för mig.

Har istället kollat på bubbleroom efter klänningar och skor, ska nämligen och shoppa med mamma på onsdag och då ska jag åtminstone ha 3 tunikor och 1 par skor så dee så!


En härlig sommarklänning för 119 €


En helt vanlig skjorttunika, vill haa!


Vill ha ett par högklackat i liknande stil.
Men vill även ha ett utan klack!

Ledig dag

Blev inget bloggande igår, skulle nog haft tid men orkade verkligen inte. Lördagskvällen blev ganska tråkig men det blev en kort kväll i alla fall så alltid något. Dessutom gick min telefon sönder eller rättare sagt displayn så den är kaputt så nu får man springa runt med en gammal Nokia 2600 som man inte får några nya ringsingnaler i för då måste man skicka efter och det är ju skitdyrt.


En sånhär snygging, som till och med är beige!

Igår var vi slöa framför TV:n och bara pratade om allt möjligt, älskar när man har någon som lyssnar på en. Sen hämtade vi några apparater som min bror ska låna när han ska fixa listorna här i mitt rum, så det böörjar lida mot sitt slut. Blir att möblera ikväll eller imorgon, yes!
Sen körde vi i Näsby några varv och sen hem och kollade Wallander - Hemligheten, hatar när man har sett alla filmerna men nåja de ör ju bra. Vi kollade öven A Cinderella Story i pausera och den filmen är ju också yyberhärlig.

Idag har jag inte hunnit med mycket men jag SKA städa en skrubb, fixa en tent, fixa en uppgift i Vett och Etikett och sen fixa lite i rummet då. Så inte de trevligaste sysslorna, men hoppas i alla fall att D kan komma ikväll, eller att jag hittar på något annat kul!

Bilder från helgens fotografering.







Hos Daniel har de kattungar nu och de är såå söta, skulle vilja ha den
vita men får inte. Så om någon vill ha en kattunge snälla ta och rädda dem!

Lördag

Igår var Daniel och jag ut till villan och chillade.
Idag ar jag unnit med att klippa gräset och det var varmt minsann, öll på att svimma nestan ett tag men lite vatten så blev det genast bättre. Sen ar jag bara tagit några kort och nu håller jag på att fixa mig inför kvällen då det är Start Upp för funktionärerna i Fagerö. Det blir mat och umgås med vänner åtminstone, hoppas på en bra men ganska kort kväll.

Men hinner inte blogg nu måste springa vidare men vi hörs!

Freeedaag!

äntligen är helgen här och man får snart åka hem, älskar fredagar <3
Hoppas nu att Linn och jag kan sitta på hem me Josse så slipper man ta bussen det är så jevla trångt. Och dessutom går det mycket fortare så man kommer hem någon gång och får börja åka ut till villan och grilla lite mat åt sig! namnam loove summer!

Men nu ska jag surfa vidar här på facebook och vänta 45 minuter till innan man får åka hem på ett eller annat vis.
Ska ta med systemt idag och ta lite bilder så denhär bloggen blir lite uppfrächad med bilder också.

Näst sista natten här

är det nu och gud så skönt det är.
Blev svettigt att städa hoho men nu är det så gott som gjort, bara att plocka hem alla saker nu då på torsdag kväll. Får inte hem mina saker före det jag.  Efter att jag hade städat åkte jag på en sisådär 6km cykelfärd och skönt var det och när jag kom hit sprang jag genom duschen och bänkade mig här med vindruvorna och smaskade. Men nu är klockan snart 11 så jag tror jag ska gå och lägga mig så jag orkar upp til skolan imorgon då det äääntligen är fredag och jag får åka hem och åka ut till Daniels villa och grilla och kaanske ta årets första dopp om det är varmt.

Godnatt!

Städa städa

Ska jag göra nu här på internatet, blir att börja med att plocka, sen torka bord och dylikt, damsuga och till sist torka golv och skura spisen får jag inte glömma. När jag har gjort det ska jag åka ut på en cykeltur har hört att det tränar kroppen ganska så bra, sen blir det en dusch och slöa här framför datorn.
Det är sista natten denhär veckan på internatet och efter det en till så sommarlåvet närmar sig minsann and i'm lovin it!

Men nu börja plocka..


Skola

Idag har vi inte haft någon lång skoldag men har ändå haft 2 prov, blev godkänd i räknetenten men den andra vet jag inte. Nu gör vi ett arbete i social- och hälsovårdstjänster om folkhälsan och ska snart gå ut i solen och steka. Har varit ute mycket idag så kanske man får någon färg då på kroppen också.
Slutar 3 idag så då går jag till internatet och fortsätter att steka i värmen och sen senare blir det att städa internatet, fyfan det är så mycket grejer.
Uppdaterar senare..

tatueringar

Sitter här nu och funderar över några tatueringar som jag ska fixa i början av nästa skolår.
Ska visa några exempel:

En liknande ros till denna                 Och en sånhär vill jag ha
vill jag ha på min högra axel.             nere på min vänstra fot

Det blir väl ganska dyrt kanske en 150€ eller nåt men vill ha man ha ska man laga som D just sade åt mig också. Vill verkligen ha dessutom när jag såg Lenas (en i klassen) tatueringar idag blev inspirerad och skulle vara en dröm att ha dem i sommar men tror inte det är så bra att fixa när det är såhär varmt, eller vet någon?

Filmer

Kollade just på Biografen Gloria här i Vasas hemsida när filmerna riktigt kommer ut, vilket datum alltså.
Twilight - Eclipse kommer ut den 30.6 så det är inte riktigt länge kvar, skulle gärna vara på premiären av den filmen för den kommer vara as bra!
Sex and the city 2 kommer i början av juni tror jag så det är det inte så länge till heller och den vill man absolut inte missa, gillar girlsen i den filmen de är så grymma. Tror föresten att jag ska kolla ettan i helgen eller måste se skulle vilja kolla Alvin and the chipmunks också och även lite av Prison Break men kanske jag har D att bestämma en av dem brukar bli lättare så.

Blev nog en cykeltur såhär annar ikväll, var via ABC ett varv också och åt lite, ajjabaja! men det är ju snart slut på skolåret så då ska man försöka hålla tibak lite åtminstone kanske inte med glass och alkohol men i övrigt ganska så strikt ska jag hålla mig. Mamma har ju klarat det så varför skulle inte jag?

Men nu ska jag fundera om jag ska koll AA ikväll eller något annat!


inte så bra kvalite, men har man bara mobilen till hands blir det såhär.
Från cykelturen igår!

Sol

är ordet för denna dag. Efter skolan lade vi oss på en filt ute i solen och stekte oss, har legat där hela dagen tills nu det var varmt minsann inte ofta det är sånhär värme så man kan sola på kvällen men idag är det.
På samma gång vi solade blev det att läsa på prov så det har man undan.
Nu funderar vi som bäst vad vi ska hitta på ikväll, blir antagligen någon cykeltur eller liknande härligt skulle vara svalkande med en isglass också men får se vad som händer och sker.

JAG VILL HA MIN SYSTEMKAERA NU, VILL TA BILDER!
uppdaterar senare!


Kväll

Har varit ute och cyklat/promenerat med Emma ikväll men bara en bit härifrån internatet till en liten park eller vad man ska kalla det, där finns det vatten, gräs, träd och uppe på en kulle är en staty där vi satt och Emma läste lite till prov skulle jag också ha behövt men jag lyssnade på musik istället.
Bl.a. Sean Kingston - Face drop
Nu har jag bänkat mig här och skriver ett godnatt blogginlägg, har inget annat för mig så. Det är tredje inlägget för idag ganska så rekord det också. Skall inte göra mycket mera ikväll nu efter det här, tror jag ska gå och lägga mig eller prata lite med D först. Men jag har så ont i nacken vet inte riktigt varför men jag skulle bara vilja lägga mig ner nu är trött.

Nu: Läsa ett blogg inlägg till eller kolla åtminstone det är Kissies blogg och hon uppdaterar mycket så där hinner man inte med att läsa men den är bara så rolig att följa, haha!

Men nu går jag och lägger mig Godnatt!

Fint väder / Muligt

Man förstår verkligen inte sig på vädret just nu? Ena sekunden är det skitvarmt och solen lyser för brinn kära livet men sekunden efter är solen borta och regn- och åskmolnen dyker upp från ingen stans, var det dehär som kallades ryssvärmen nu då eller? gillar den inte längre nu eller ja ibland men årka åska hela tiden!

Nåja har läst genom läkemedelstenten ett varv men förstod inte riktigt allt men har en dag till på mig och sen gäller det att fö godkänt i alla 3 vill verkligen inte ha några kurser kvar från ettan till nästa år så man borde nog plugga nu men. Ska se senare ikväll om jag orkar läsa genom det ett varv till, ska försöka men lovar inget.

Just nu sitter vi bara här i soffan på internatet och slöar och lyssnar till chipmunks låtar, haha! De är ganska så lustiga de också. Har just börjat ladda ner filmen av Alvin and the chipmunks 2 men skulle ha velat ha den första men den var inte så lätt att hitta men ska leta vidare.


baggy style på internatet..

Provläsning

blir det resten av kvällen eller hit kommer jag väl nog och vänder några varv.
Har just precis cyklat till ABC med Emma och handlat lite men det fanns inte mycket vi ville ha så det blev en smörgås och glass så dagens middag bestod av; potatissallad, smörgås och glass till efterrätt. Känner på mig att denna vecka kommer inte alls bli nyttig eftersom 2 dagar har gått redan med onyttig mat. Man man orkar ju bara inte tänka på att stå och koka mat när man har 3 prov framför sig och varmt väder därute, eller just nu åskar det lite här men nog är det varmt för de.
Sen ikväll efter att jag har läst noggrant ska jag fortsätta att kolla på gamla Andra Avenyn avsnitt, måste passa på nu då eftersom de inte kommer på box, fan! Har klagat över detta förr men jag tycker det är så skit att de inte gör en sådan succé serie på box de skulle nog tjäna på det tror jag! åtminstone jag skulle köpa ALLA.


men nu plugg..
(googlad bild)

AA

Ja som sagt nu har jag kollat några gamla avsnitt av Andra Avenyn och de är minst lika bra. Synd bara att det är någon jävel som laddat upp klippen utan ljud!? man kan bli så förbannad men vad kan man göra.
Ska snart gå i duschen och börja ta natten tror jag för imorgon är det full dag på schemat och dessutom prov att läsa på har nämligen 3 prov på torsdag som är följande: Läkemedelstent, Läkemedelsräkning och Praktiskt prov i Grundvård, är mest närvös för de två sista. Måste nämligen ha 100% rätt i räkningen det vill säga inget fel alls så lite skraj är man och för grundvård också för jag vill verkligen inte ha blodtrycksmätning! men hoppas på det bästa, skolan är ju ändå snart slut mindre än 2 veckor nu, sköönt!

Nu ska jag prata med min älskling och sen besöka duchen!

Sommar

ännu en sommardag och det är så skönt. Det har varit sommardagar sen i torsdags nu och det skulle nog egentligen vara toppen om det skulle fortsätta några dagar till eller hela sommaren, men ändå klagar man nog på värmen. Senast idag när Emma och jag gick i stan klagade vi för det var svettigt värre. På stan åt vi mat det blev Rax och annars gick vi och kollade på gardinstänger till mig och lite sånt, vi var önda till Minimani på promenad för att kolla men där handlade jag bara en kudde. Sen handlade jag ett svart sängtecke på Hemtex, ni får se allt detta sen när ummet är inrett och klart. När vi kom med 5 över 7ans buss hit till Gamla Stan var vi in och handlade lite mat för veckan också.
Nu när man är hemma är man så sjuk i fötterna, gick ju bara i ballerina såklart så nu är det nog bara soffan, datorn och telefonen som gäller kvällen framöver. Läste just några bloggar och det handla nog mest om deta heta väder som är just nu, men det är ju det bästa när det är varmt.

Nu ska jag kolla runt lite och se om jag hittar någon bra film att ladda ner, tips?


2st ur bandet Tombstone som spelade i Åminne.
Glömde att ladda upp bilder på dem igår, (de flesta är suddiga också)

Bildbomba

jj
Hos Johanna före Vanha.
Cissi & Emma

Mell & Anna

Cissi

Folk

Cissi & Kit

Överaskningspartaj hos Måne, hennes 18 års dag!
Joel, Alexander & Pika

Måne

Före Åminne hos Daniel! 2010
Emma & Cissi

Kenneth, Didde, Daniel & Madde

Simon, Johanna, Emme & Anna-Maria

Macke, Jim & Kenneth

I taxi..
Emma & Cissi

Blev en massa bilder ur "festarkamaera"t som jag hade glömt bort så här har ni och njut!
Idag har vi nu äntligen tapetiserat mitt rum så nu är det klart och jag ska börja ställa in lite saker och sånt nu. Sen blir det att springa igenom duschen och sen ska jag se vad D och jag hittar på. Men nu ska vi börja jobba på i mitt rum.

Annars en härlig sommardag!

Helg

Nu är helgen så gott som över. Det jag har hunnit med är att sola, måla rummet i grått, varit med älskling och igår var vi till Åminne. Kvällen började här hos D och vi satt i solen och pratade och det var en härlig stämning. Sen åkte vi iväg med Brage till Åminne och började springa runt. Kvällen blev lite sådär bra det har ju nog funnits bättre kvällar men men.
Nu har jag just vaknat men D ligger och snarkar ännu så jag passar på att skriva ett inlägg då. Det jag ska göra idag är väl nog bara att se på när moster ska tapetisera min fondvägg och sen blir det att börja plocka in grejorna, kul. Senare ikväll ska jag vara med D och kanske kolla film eller näsby ett varv? får se.

Laddar upp bilder senare, har inte med sladden hit.

Sol

Vilken härlig dag alltså, värst då det blåser men nåja man skulle väl svettas ihjäl annars.
Idag har jag målat i mitt rum igen! men den här gången grått så det börjar lida mot sitt slut nu och om allt går enligt planerna blir det att plocka in sakerna på söndag, wuhuu! Laddar upp bilder senare när det är så gott som klart. Längtar så tills jag får lägga upp min Marilyn Monroe klocka av GLAS.
Nu har jag varit i duschen och snart bär det av till Kstad för att se om jag hittar några nya klacka skor, shoppaa! Är på riktigt glatt humör idag och skulle kunna åka till Vasa och shoppa allt men tyvärr har man ju inga pengar så dit for det. Sen när jag kommer hem ska jag GÅ UT OCH GÅ är ett måste för när jag var ut med tjejerna igår vräkte vi i oss lite chips minsann men nåja man måste väl få något pris nån gång också.
Igår var familjen, Daniel och jag in till Farfar som fyllde 75 år, vi satt mest och pratade och åt tårta sen gick vi ut med kusinerna och lekte Måne och Alexander var också med. Vi spelade fotboll så vi blev alldeles svettiga och sen när det bara var D, Jag och Oliver kvar lekte vi lite och jag tog även några bilder eftersom det var såå gullit när min älskling lekte med Oliver som är 3 år.


Sebastian & Oliver

Daniel & Oliver

En söt Oliver!

Nu ska jag skynda mig iväg och fixa håret och lite sånt, hörs senare bloggläsare!

Uppdatering

Blev inget bloggande igår eftersom jag var i Vasa och tog inte med mig laptopen för en natt. Men nu är jag hemma igen, kom hem klockan 5 satt på med Pika hem så det gick lite fortare. Hittills idag har jag bara ätit middag och suttit här och just nu laddar jag ner och lyssnar på musik från youtube. Håller också på att radera och synkronisera min iPod (har bearbetat min sorg nu, haha) efter att jag raderat allt ska jag tanka den full med musik igen men med NY musik + gamla bra låtar då.
Sen efter det här så har jag i planerna
1. Att måla i rummet
2. Att gå ut på en promenad
3. Hinna in till farmor ett var
4. Sy ett överdrag till mitt objektiv
punkt fem ja då kommer älsklingen som jag har varit utan en stackars natt men ikväll är vi tillsammans igen!

Uppdaterar mera sen har ju långledigt nu i hela 4 dagar!

Rummet under renovering!



Grundfärg

Nu; Selena Gomez - Naturally

Måndag

Har nu varit till Vasa och handlat lite och hämtat skolböckerna men har inte lyckats börja läsa ännu.. typiskt! Men när jag kom hem gav jag min present åt mamma som var ett strykjärn som hon verkligen var i behov av. Sen åkte vi iväg till Halpa och Agri Market för att handla lite ett som annat, bland annat en present till Farfar som fyller 75 år på torsdag men vi hittade inget idag eller vi var lite osäkra men säkert kommer vi på något. När vi kom hem var klockan lite efter 5 och då har jag bara suttit här och lyssnat lite på Adam Lambert's låtar och lite sånt. Hade nog i tankarna när jag kom hem att jag ska börja läsa på prov innan klockan var 6 men nej för nu är den 5 minuter över, suck inget går enligt planerna längre!

Just nu: Black eyed peas - Alive


Smyckena jag handlade på Kappahl förra veckan på rean!

Köpte söta peanutz hörlurar på HH.

Köpte denna halsduk på Indiska idag!
Hittade en till på Anttila efteråt som var vit i botten
så den skulle jag vilja ha också, hoppas på att den är kvar nästa vecka!

När jag har läst klart på prov fantiserar jag att jag skulle hinna ut och gå också men får nu se då, kanske jag tar med mig D istället för att stressa före han kommer. Måste fundera!
Men nu fokuserning på Grundvård.

Suck

Fick just veta såhär på morgonkvisten att vi inte har någon timme idag eftersom läraren är sjuk och det är ju bra får man ju vara hemma och lata sig men problemet är det att jag har böckerna och pärmen i skolan så jag kan som inte läsa på prov nu då och det är ju inte speciellt bra alls! Och dessutom ska jag handla en present åt mamma som fyller idag och det går ju inte heller eftersom jag inte är i Vasa och imorgon går det inte speciellt bra heller eftersom vi slutar fyra och jag ska in till stan och läsa på prov.. så nu vet jag inte hur jag skall göra, kan ju nog ta en buss in till stan senare på dagen men det känns ju inte heller riktigt bra för jag vill vara hemma!
Oj härregud snälla hjälp mig någon vänlig själ!

Och dessutom har jag pengarna i D's bil!

Slöa

Ska jag göra ikväll framför TV:n, ska bara vänta på D nu och så blir det nog bara chokla + film.
Har just kommit hem från morsdagsfirandet och det gick nog riktigt bra man fick ju veta lite nytt skvaller och sånt som alltid är bra att veta. Mot slutet före vi for hem var vi och kollade på kossorna och jag tog kort av den nya kalven som de hade fått igår på kvällen och före tog jag också kort av hunden Bella.
När vi kom hem har vi bara suttit och har just precis fått klart för oss att vi behöver 2 tapetrullar eftersom det lämnar en liten liten bit på väggen annars, så det kan man ju kalla "harmligt" men nåja sånt är livet. Så nästa helg får jag jobba på med rummet också men efter det så är det väl nog klart hoppas jag och så får vi äntligen sova i rummet igen för ikväll måste vi sova på en madrass inne i ett trångt rum så det är ju inte det roligaste men man överlever väl.

BILDBOMBA




D's villa!




Bella


Arne


Agnes


Axel
som är lite sjuk, han äter inget.
Men hoppas han klarar sig!


Men nu före D kommer hit ska jag packa inför mina 3 dagar i Vasa, behöver inte ha med så mycket då men lite i alla fall. Det ända jag har inplanerat denna vecka i Vasa är att åka och handla en present åt mamma som fyller år imorgon. Får veta senare vad, kan inte avslöja här ännu!

Morsdag

Ska slänga in ett snabbt kort inlägg nu.
Vaknade halv 11 imorse sköönt, sen duchen och så har jag suttit hos farmor och farfar en stund efter att jag varit in med en blomma till henne. Nu sitter jag här i köket med laptopen och har just precis kollat vilka filmer som går på TV ikväll och det var två stycken en komedi på 3an som hette: "Fever Pitch" och så den återkommande Wallander filmserien som går på 4an så det blir ett svårt val ikväll, men det lutar väl nog mera mot Wallander.
Ska snart åka iväg till Näsby för att hämta mormor och sen bär det av till Rangsby och till moster Lisbet där vi ska äta mat och umgås. Det blir väl också att gå ett varv och hälsa på kossorna för Mamma, Mormor och Niclas har inte sett dem ännu. Ska ta med kameran också, (men lugn jag ska inte ta mera kort av kossorna) utan kanske på Bella som är Daniel's hund men det beror på om hon är villig att vara med på kort eller inte.
Senare när vi kommer hem blir det väl kaffe hos farmor och sen slapp framför TV:n och högst antagligen datorn också.

Men nu ska jag göra mig klar!
Ska googla lite och se om jag hittar någon passlig bild till detta inlägg.


Blev en enkel ros, men det är väl mera eller mindre morsdag?

Helg

Igår satt vi på hem med Jenny och var hemma där en 3-tiden. Sen på kvällen hämtade Daniel mig och vi åkte till Näsby och åt en glass från Tina's glass och gott var det. Senare så var vi till Johan ett var och sen hem och så gick vi och drack någon "öl" till hallen och dit kom också Kenneth, Johanna och Emme och senare också Tony. Vi satt där en stund och pratade men sen for Daniel och jag för jag ville övköra bil lite och sen åkte vi hem och skulle kolla film men jag somnade som vanligt.
Idag har vi varit till Näsby och framkallat kort och även handlat morsdagspresenter och senare till Närpes golv och beställde lite saker till rummet. Sen åkte vi hem, drack kaffe och började måla på rummet så nu är det grundat men ska säkert göras det en gång till eftersom vi måste spakla och slipa ännu, men det börjar åtminstone ta sig. Sen ducha och åkte hit till rangsby och här har vi bränt en skiva, varit till villan och suttit här.
På villan tog jag också några bilder laddar upp dem senare..

Men nu ska jag kolla Wallander filmen med D.

Solig dag på stan

Har det nog minsann varit idag när man fick gå i solbrillor!.Efter att jag slutat skolan halv 4 åt vi mat och sen tog Emma och jag bussen in till stan och kom dit ganska tidigt och började springa i affärer. Hittade smycken från kappahl som var halva priset, eller vi kom på att Jenny hade skrivit det på bloggen så då gick vi dit och smycken fanns det i massor och alla skulle man ha velat ha men det blev ett armband och några örhängen, visar bilder när jag kommer hem och har min kamera. Sen gick vi till gina tricot och där blev det lite shopping också men jag handlade ett linne/tunika som var rea och kostade 2.90€ så det var tamefan ett bra köp! sen blev det också ett av de vanliga linnena, men det är ju ändå snart sommar så det behövs nog. Jag var även på jakt efter en jacka men hittade dessvärre ingen men kanske de får in mera kläder senare. Träffade på mamma som var i stan också så vi satte på med henne till internatet.

När vi kom hem hade vi ju glömt nyckeln så det blev att gå till Johanna och låna, haha! Såhär annars har vi inte gjort mycket nu bara ätit något smått och pratat och snart blir det duschen och sen sängen som gäller för mig.

Men nu ska jag prata lite med D och sen duschen!

AA

Har jag för någon sekund sedan tittat på och det var det sista avsnittet och kanske nog det bästa ever! Det innehöll romantik, spännig och lite hemska delar så de hade nog gjort ett jävligt bra sista avsnitt. Kim blev frisläppt eftersom det inte var han och blev tillsammans med Liv precis som det skulle och Marcus fick sitta i hektet så det blev nog det bästa. Hamsa och Roxanna är ändå så bäst dom passar så bra tillsammans. Kommer sakna denna serie OTROLIGT mycket, ska ladda ner eller köpa några boxar om det finns!? men det måste det väl nog eller vet någon?

Snart ska jag börja plugga några frågor i grundvård och sen läsa på ordförhör i läkemedelsräkning, känns sådär men det är ju Sommarlov efter 3 veckor så dåå blir det minsann skönt. Efter pluggandet ska jag ta mig ut på en promenad/länk för att friska upp kroppen och vidga sinnena, haha!

Jag mår toppen idag!


feeling happyy!

Aktiv

känner jag mig nu eller bara på bloggen inte såhär annars precis. Eller jag har ju varit ut och gått med Emma ikväll så då var jag ju också ganska så bra aktiv. Annars mellan det senaste blogginlägget och det här så har jag bara spelat "over the hedge" på ps2 med Emma och det var skitskoj, bra att uppta gamla spelminnen igen.
Under promenade lyssnade jag på musik i min fucking iPod och tänkte på helgen som kommer att bestå av måla måla och måla i mitt rum + morsdagslunch men lite mys ska vi nog allt hinna med tycker jag, annars kommer jag dö av saknad nästa vecka.
Kollade just på Prison Break SISTA AVSNITTETfinn TV ganska otroligt att det var där, och jag har inte sett så mycket av sista säsongen så nu ska jag börja kolla på allvar!

Men nu ska jag sluta fummla och gå till sängs för imorgon börjar vi kvart över 8 och jag skall i duschen så det gäller att vara pigg då!


En stycken söt

ARG!

Hej jag hatar min fucking iPod!
förr har jag nog fått ta bilder ur den (tror jag åtminstone) men nu går det inte så nu är alla mina bilder förlorade, fyfan stackars mig. Alla bilder från olika fester som jag inte hunnit framkalla, andra tillställningar och sånt men nej allt är borta. Funderade om det skulle gå att sätta in den i apparaten på fotoquick men knappast eftersom det går ju inte i datorn så och såhär annars går det ju med USB och kamera så vafan!?
DEPRIMERANDE!

Funderade just över om vi skulle åka på zumba något denna dag men vi skippade det och tänkte att vi skulle gå ut och gå och få lite frisk luft istället, mycket bättre nu när spysjukan går också. Vill absolut inte ha den till helgen, men får se då.

Nu ska jag gå och deppa vidare och lyssna på någon deprimerande sång eller något!

Ny skolvecka

tung start på skolveckan fastän vi började kvart över 12 och slutade 3 men det jobbiga var att ta 9ans buss och sitta och vänta i 2 timmar. Men när vi väl började gick det fort.
Sen gick Emma och jag till internatet för att vänta på bussen men just då fick vi en energikick och började städa och möblera om så nu är det riktigt fint här (nästan). Efter det stressade vi till bussen och for in till stan, var på halpa och handlade, gina tricot och citymarket och jag fick en mugg eftersom Emma haft sönder min, haha! Sen efter att vi hade handlat all mat tog vi bussen igen och vi blev tvungna att stå halva vägen så det var ju inte så kul med väskorna och wc-pappret i handen men det gick.
När vi kom hit till internatet städade jag undan det sista och så fixade Emma varma smörgåsar som vi just ätit så nu kollar vi bara på bilder från helgen och finska topmodel!

nä nu ska jag sluta yra, hejdå!

Vappen!

Har inte skrivit på länge nu men har inte haft någon tid eller ork, men nu uppdateringar från helgen!
Fredag blev det förfest hos Johanna sen åkte vi upp med D till näsby och gick runt där på "kollan" och lite sånt, kul var det och mycket dricka. Kom inte hem före halv 4 då eftersom vi skjutsade hem några och blev tvungna att åka upp och hämta Kenneth sen också, kunde ju inte bara lämna honom heller.
Vaknade sådär passligt en 12 och åkte så småningom till mig och jag gjorde mig klar och sen åkte jag iväg till Emmas villa där hon och cissi var då. Vi pratade och kollade på TV sen började vi göra oss klara och cissi sminkade oss. Sen satt vi och några kom och vi funderade att det här kommer inte bli något dunderparty men det blev det nog minsann, folk kom från alla de håll tillsist. Kul fest med mycket alkohol och vänner, bästa födelsedagspartyt ever.
Imorse var det ingen vacker syn när man vaknade, härregud så det såg ut. Började inte städa någon gång heller men vi hade ju typ hela dagen på oss också men det var inte det vackraste man sett. Vi räknade namnen i gästboken och där var det 41 stycken uppräknade :O och + några som hade skrivit flera gånger och så men dem räknade vi inte så alltså minst 41 var där, det kan man kalla party!

Har just kommit hem n och sitter och väntar på att Emma ska komma och hämta mig med vespan och så ska vi åka iväg till Näsby och chilla lite grann. Sen blir det väl bara att packa och gå och lägga sig, jag har nu ingen säng eftersom mitt rum är under renovering så det blir väl att sova med mamma inatt då, haha!

Hoppas ni har haft en rolig Valborg!

RSS 2.0