< Till bloggens startsida

PS

Har beställt varorna från dermoshop igår, det kostade nog sitt lilla pris men jag tror nog det är värt det. Visar när de kommer vad det blev och om de anses vara bra.

Chill me Emma igår!

Ja vi bestämde oss för att ta en Chill kväll, blev nog en del fest och något man blev "bjuden" på men vi orkade inte börja leta skjuts och så, och hemmafesterna brukar bli så lame nu för tiden. Skulle nog passa bättre att vara 18 och vara på någon bar men det tar vi ett nytt år.
Igår då så tog vi en del kort av sminkningar och så, hade jevligt kul faktist bra att man har någon man kan prata av sig och skratta med.  Så en riktigt lyckad kväll.

Talade lite med D och M också som skulle åka iväg till Ollis men då blev det ju inte så, synd för dem de ville ju verkligen dit men sådär e de, man skulle behöva köra själv men ändå kunna dricka, haha!?
Men NU ska jag ta mig en LÅNG promenad!
laddar upp bilder senare

Halloween?

Ojoj, det har varit mycket om och men när Halloween riktigt är men det är denna helg men på Söndag, men de som firar så firar ju såklart ikväll. Vet inte själv om det blir någon utgång, nog skulle man kunna åka ut med några vänner men var ska man åka när man inte är 18? skulle jag ha varit 18 nu skulle jag nog ha åkt till Ollis direkt, för där har de ju dessutmo så att man klär ut sig.

Men vi tar nya tag med Ollis nästa år! Så denna kväll återstår att se var den slutar, har absolut ingen skillnad vad jag gör jag kan lika bra stanna hemma för jag har varit i jobb 6 dagar och nu är jag ledig en och sen blir det en 6 dagars vecka igen.


Dermoshop

Ja före idag satt jag och lade i varukorgen på dermoshop så det är klart, men blir att beställa det senare för det är ju min bror som måste betala först eftersom han har nätbank. Det kostar ju en del men det är jevligt bra produktär där också så det borde nog vara värt det.



Bodyred hudcreme skulle jag även vilja ha men det tycks inte finnas i Finland, suck!

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar imorgon också, ska bli skönt med helg och Halloween sen, vet inte vad vi ska göra ännu men det ordnar väl sig om man vill ut.


Enrique Iglesias - Dirty dancer ft. Usher


Katy Perry - Firework

Nu är jag förmodligen i jobbet om det här tidsinställda inlegget fungerade. Under tiden jag är där får ni lyssna på två låtar om ni anser att ni inte har något annat för er och tycker låtarna är bra. Uppdaterar KANSKE när jag kommer hem beror på hur trött jag är!



Usher - Dj got us fallin in love ft. Pitbull


Godmorgon!

Haft sovmorgon nu eftersom jag har kvällskift ikväll. Skönt de också när man får sova ut lite.
Kommer säkert bli en intressant jobbdag idag känner jag på mig, får hoppas de också så det inte blir bara det vanliga ni vet.

Sen när jag slutar blir det nog att bara åka hem och lägga sig framför TV:n och ta natt så man orkar med följande morgon. Nej jag har verkligen ingenting att skriva just nu..

Tatueringar

Ja ikväll har Måne och jag varit till Lappfjärd och skaffat tatueringen åt henne, den blev skitbra är nog lite avis eller vad man ska kalla det, klart jag kan fixa en men det är ju jobbet då? Nå efter det som tog 20 minuter åkte vi till Halpa-Halli och handlade lite och sen bara Näsby runt ett antal gånger.

Nu har jag suttit och kollat på tatueringar funderar mellan rosor, fjärilar, ödlor och texter och man vill ju ha ganska mycket så får e vad man kokar ihop till sist. Kollade även i Lappfjärd i kataloger, fanns mycket fint men hann inte kolla ordentligt skulle behöva låna hem dem för att kolla ordentligt. Blir nog en ordentlig funderare över detta!

27102010

Praktiken 07.00-15.00

Farfrar hämtade mig idag, annars skulle jag gått i Näsby till halv 5 så det är tur han kan köra mig. När jag kom he hoppade jag i duschen, borstade tänderna och det vanliga som är att läsa bloggar och kolla facebook. Nu när jag har det gjort så ska jag gå och fixa till håret och leta fram några kläder inför kvällens utfärd med Måne och när hon ska fixa sin tatuering, kommer helt klart bli avis när inte jag får fixa någon på handleden men sånt är livet.

Oh no! någon har uppdtaerat sina bloggar enligt bloglovin, alltid kul när man inte har något annat för sig!

251010

Steg upp halv 10 imorse och satt först bara på datorn och tog det lungt, sen skulle jag börja printa ut några papper som skulle med till handledarna idag men så funkade först inte min brors dator så jag blev tvungen att ringa och fråga där var felet att man måste dra ur intenetkabeln så startar den och det gjorde den. Sen skulle jag ta ut papprena men då visade det sig att det inte fanns svart färg så det fungerade inte! Ringde till Linn men hon hade samma problem igår så där blev det ingenting heller, sen ringde jag vidare till Emma och där väckte jag henne, förlåt! Men hon hade färg så då blev jag tvungen att fråga farfar om skjuts för jag hade provat med moppen och det gick inte. Så det blev en råddig morgon men när jag hade allt detta klart skjutsade farfar mig till praktiken och där gick nog allting bra.

Så nu ska jag bara kolla TV och ta det lungt och sova, börjar klockan 7 imoegon och har YP, hoppas det går bra men gör det inte det så kan man ju inte gräva ner sig heller, men det är ju inte så kul om man får någon elak kommentar då vill man ju inte så gärna komma tillbaka men nåja får se det då!

241010

Har nyss kommit hem från Emma och en promenad, det var riktigt skönt att gå på en promenad den här tiden på dygnet och man fick riktiga julkänslor när det knastrade under fötterna medans man gick. Skulle vara mycigt med julen nu med god julmat, nära och kära, tända ljus, ha på brasan och bara sitta och mysa framför den!

..tillbaka till nuet, vilket är att det är Söndag och ikväll kommer Ensam Mamma Söker som Daniel och jag ska kolla och sen kommer Beck - Flickan i Jordkällaren och efter det blir det att ta natt och försöka sova så gott som möjligt för imorgon börjar praktiken igen 13.30.


Höstlovet är över..

Lördagen tillbringades med Daniel heela dagen lång. Vi donade på med nyckelskåpet och min låda så det börjar nrma sig men det tar så länge innan färgen torkar och det är ju vitt så det ska ju målas ett antal gånger.
På kvällen åkte vi ut med Emma, vi körde bara av och an i Näsby och kollade läget, pratade och hade en skön kväll.

Idag söndag är jag hos Emma och vi har tagit några bilder lite här och där, lägger in några senare idag när jag har kameran laddad. Men nu ska vi fortsätta att spela gitar hero

a short moment until the happines become eternity

Ja nu har jag varit ute på en promenad och så har jag varit med morsan till affären och banken.
Nu ska jag kolla över lite i min orediga scrapbooking låda och leta fram lite grejer till kortet som farfar ska få, vill att det ska bli ett hemmagjort kort som betyder någonting. Efter det så ska vi äta tortillas här hemma med alla dess fyllningar, namm så gott de ska bli.

Förestän när jag var ute och gick tog jag min gamla mp3 spelare eftersom jag inte orkade ladda iPoden och i min gamla mp3 spelare var det låtar från när jag gillade Bullet for my Valentine, men de är helt okej att lyssna på än idag också så det var en liten glädjeryck på promenaden. Volbeat låtar var det också i massor men det var bara bra för jag älskar dem ännu idag!


Godmorgon!

Var ute och cyklade och gick med Emma igår istället för att gå själv. Sen när vi kom hem fixade vi en smoothie av frysta jordgubbar, frysta hallon och hallonjuice utan tillsatt socker ovh tillsist skivade bananer ovanpå. Så vi var ganska nyttiga åtminstone och G O D var den.

Imorse har jag skrivit Vårdplan och Läkemedel så nu är allt inskickat och klart, bara att ta med till praktikplatsen och visa dem vad jag har åstadkommit nu då, piinit! Men jag har försökt så gott jag kunnat.

Nu ska jag ta en promenad tror jag, och sen ska jag städa i rummet, lägga upp en tavla, pyssla ihop lite kort till farsdag och lite sånt smått och gått. Ha en bra dag!


the sun is shining ♥

ÄNTLIGEN får man gå ut på en promenad/länk har inte alls haft humör för något sånt nu när det har regnat i en vecka. Så det ska bli härligt.

Har på Spotify på fullt och kollar genom och tittar om det finns någon låt att lägga in på iPoden, ska förnya den lite så man har något nytt att lyssna på medans man är ute och går. Ser ut att vara bra väder för korttagande också men jag tror inte jag orkar ta med kameran ifall jag har riktig ork och vill springa.


Cee Lo Green - Fuck You

Denna låt kommer åtminstone med, den är lite rolig och bra melodi att gå till.


morgonuppdatering


Gårdagens Spinning låt, funkade jevligt bra att köra rusch till genom hela låten.
Har inte hört något från dessa killar på ett tag men enligt vad jag har hört har de något kontrakt på gång, ska bli spännande för de är ju faktist ganska så bra.

Nu ska jag läsa genom Yrkesprovet för sista gången och efter det ska jag skicka in det, jag säger nog bara att man kan int jobba ihäl sig på en yrkesprovs plan för det är ju ändå huvudsaken att man genomför det praktiska tycker jag i allafall!

PS. Har fixat om Headern lite också som ni kanske ser, är inte 100% nöjd men det får duga för denhär gången.

ändring

Ja det blir nog ingen tatuering nu på handleden eftersom Linn sa att man kanske inte fick arbeta på vissa ställen då inom Vården så jag är tacksam för att hon berättade. Blir nog att fixa på mindre synliga ställen som axeln och foten då istället för jag vill ju nog ha ett seriöst jobb också.
Så får er blivande vårdare kan jag ju rekomendera mindre synliga ställen för era tatueringar, jag vet det är löjligt det är ju inte precis så att det smittar men de har ju sina regler.
Så det blir att ringa och anulera tiden nu då.



Svar på kommentar:
Jag hade tänkt tatuera in Love på handleden.. men kanske tatuerar någan annan stans nu då inom snar framtid!



Grey's Anatomy

Ja ikväll ska jag kolla på Grey's som är ett av de bättre programmen. Kommer klockan 22 på kanal 5.

 


Träning


(googlad)
Nu ska jag åka iväg på Spinning, hörs mera sen!


my heart is full of joy

Idag har D och jag varit till Näsby och handlat till olika ställen som När Bok, Agri market, Söderman och Poppis Loppis. På loppisen fyndade jag en mobilställning riktigt nice faktist och den passar bra in i mina färger här. Något annat hittade jag väl inte idag eller D köpte några handskar till mig som jag har velat ha, så tack för dem.

Nu har Måne och jag varit till Lappfjärd till Body Basics och det var skitnice, vi pratade med henne om vad vi ska fixa och sen bokade vi in en tid som blev den 27/10 19.30 så det är alltså nästa Onsdag så vi fick tiden snabbt. Kommer vara skitnärvös när man åker dit, det kommer säkert att kännas ska nämligen tatuera mig på handleden. Men andra har ju överlevt så varför skulle inte jag?



every breath I take, I know that I'm alive

Har haft fröken Emma över på besök ikväll. Vi har pratat, skrattat, fjållat och tagit kort av mig. Ska visa några av de mera lyckade bilderna här nu.





Här var åtminstone 2 av våra bilder, är faktist ganska nöjd själv. Inte är man ju någon model inte men det vill jag inte vara heller, det är mera som en vanlig outfit bild. Nu ska jag packa undan min Nikon och lägga mig ner och läsa lite i Ljudet av ditt hjärta och sen ska jag sova en djup sömn och sen imorgon åka till Lappfjärd och kolla in tatuerar stället med Måne.



Gina Tricot


Ja, hösten vill ha från Gina Tricot, snälla ge mig någon!


a note is a sign of music

Daughtry - Over you

Ja ibland kommer man in på en del gammla låtar på youtube och det finns ju nog en del som är helt jevla awesome, som t.ex. denna!

Tatueringar

Igen är jag inne på det, men nu har jag bestämt mig för att börja med en. Berättar senare när jag är helt säker. Vi har kommit en bit på vägen och tänker ta kontakt med BodyBasics i Kstad här nu någon dag för att diskutera. Ska bli så kul att äntligen fixa något på en.

Annars var det skithärligt att simma idag och efter det skillade vi bara i Näsby och på Teboil en helt underbar kväll, mera sådanna. Kom hem till en 10 tiden så jag missade Top Model men inte Svenska New York Fruar det hann jag se. Men nu ska jag spela Alfapet klart med Emma och efter det ska jag läsa lite bloggar som t.ex. Paows, Dessies, Hugo Rosas och Fokis.

hate mondays

Ja det gör man väl eller kanske alla?
När en ny vecka börjar och man ser vad man har framför sig är väl det värsta, men denna vecka ska väl gå bra jag har ju höstlov och ska planera yrkesprovet så det blir ju kul eller då inte. Höstlov JA kul Yrkesprov NEJ dra åt hel**. Men när man väl har kommit igång med det brukar det nog gå bra men problemet är ju det att jag skulle behöva börja på med det och ha det klart NU för när jag kommer från ledigheten så då blir det provdags minsann.

Men nu orkar jag inte tänka på det mera.. Ska snart göra mig klar inför dagens simning som blir där en 6 tiden tror jag Måne hämtar mig. Vi ska väl försöka simma 1 km eller kanske mera, får se vad orken tillåter idag. Jag skulle verkligen behöva sätta igång med träningen men som ni vet det är ju alltid något annat som kommer emot.  Men ska hoppas på det bästa ikväll.

Senare när jag kommer hem blir det först Top Model och sen Svenska New York Fruar, det första börjar 21.00 och det andra 22.00 och båda är på TV3

Americas Next Top Model?

Höstlov

Godmorgon!

Denna helg har bestått av Jobb så jag har inte hunnit med så mycket annat. Men åtminstone har Daniel och jag börjat snickra ihop ett Nyckelskåp som mamma ska få, anledningen till att vi började med det var att vi inte hade något att göra och den gamla nyckelhängaren är skitful för det är en fyr som jag gjorde i lågstadiet. Så nu ska hon få ett skåp, som jag tar kort och visar senare ska nämligen dekoreras också så får se vad det blir till.

Idag har jag inte gjort så mycket heller, steg upp tidigt men inte har jag fått någonting från mig ändå. Men efter detta inlägg ska jag ta itu med yrkesprovsplanerandet, kommer ta några dagar det så. Löjligt när man inte bara kan få jobba som vanligt och de bedömmer en, men nåja så är det med skolan.

men nu några bilder från det senaste:


Hos Daniel finns det kattungar igen, detta är en flicka som är en
halvangora och skulle gärna ha ett hem enligt min åsikt.
Jag vill så gärna ha den men vi har ju som sagt redan 2.
Så om någon annan vill ha den, hör av er till mig!

Vinter redan?

Ja man får börja fundera nu när snön kommer redan, fastän det är snöblandat regn men ändå! Jag vill absolut inte ha vinter ännu. 

Är hemma nu efter dagaens praktik och ska äta något före jag åker iväg och simmar med Emma, senare ikväll blir det väl nog bara att ta det lungt också för imorgon åker man till skolan och planerar yrkesprovet. Annars idag har jag bläddrat i Avon katalogen och hittade nog ett som annat som vanligt skulle gärna vilja beställa men jag vet inte tycker jag har handlat så mycket på sista tiden, men man vill ju ha.

Nej nu lite härliga höstbilder istället för det här vädret.







Nu skinksallad och sen simning!

Kväll

Idag har min lärare varit på besök då och det gick nog ganska så bra tyckte jag, pratade nästan i ett. Sen har dagen rullat på som vanligt ungefär.
När jag kom hem så såg jag att jag hade fått mina grejer från Kreatina idag så nu är det bara att börja stämpla och fixa lite grann, speciellt till julen längtar redan.

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, får skjuss imorgon med Linn också så det är ju shysst.

Onsdag

Steg upp halv 10 imorse och låg och kollade på Jims Värld, Alla älskar Raymond och på Nyhetsmorgon där de visade att de har fått upp 6 av 33 personer från gruvan i Chile men nu har de säkert fått upp flera, hoppas de får upp alla!
Sen gick jag på en promenad och det var härligt bara inte skorna skulle ha skavat, det finns inga joggingskor som inte skavar fär mig tror jag.

Nu ska jag klä på mig och börja åka iväg så jag inte kommer försenad, är alltså i Jobb från 13.30 - 21.00 ikväll och min lärare kommer på en liten visit också får se vad hon har att säga då.

Uppdaterar ikväll!

Scrapbooking

Ja, jag har som sagt beställt prylar från Kreatina som jag hoppas kommer i denna vecka. Jag har beställt stämplar, stämpeldynor, dekorationer och olika texter.
Bland annat dessa:





Kreatina


PS. Av Niclas när han kom från Tallin fick jag mitt Sarah Jessica Parker parfym, godis och en Gin Cranberry låda. Så man får nog vara tacksam och parfym har jag nog nu får Måne och jag köpte i Fredags också och då köpte jag Christina Aguileras parfym, båda doftar underbart. Rekomenderas

Update

Ja något funktionärsfest blev det inte i lördags eftersom ingen av oss hade någon lust, det var nog planerat att vi skulle åka men vi var så trötta så vi såg ingen nytta i det. Så det blev bara en Näsby runda och chill. Söndagen jobb från 7.00 - 13.00 och sen hem och det var meningen vi skulle på kalas men jag började må så illa så jag kunde inte följa med, senare på kvällen blev det bättre och Daniel kom och vi åkte på kaffe med Emma och sen till D för att prova en baslåda.

Måndag ledig - blev en Vasadag med mamma hittade en stickatunika, strumpbyxor, bh, trosor, miniuggs och ett armband.
Idag är jag också ledig och jag steg upp halv 9 så jag har hunnit med en del, ska nu fylla ett USB minne med musik åt Daniel och sen ska jag ta en promenad/länk synd när det blåser så mycket och sen 5 tiden åker jag och simmar med Måne och efter det kommer Daniel till mig. Fullspeckad dag!


Helg

Har varit ut med Simone ikväll och pratat, hade det riktigt roligt faktist och det ville som vanligt "spåra" ur lite mot kvällen men det är sånt som hör till. Nu ska jag kolla Idol och se vem som åker ut jag hoppas på att Elin, Jay och Olle är kvar, de andra har jag inte något beroende av.

Imorgon åker jag till praktiken med Linn och sen när jag slutar åker jag hem och efter en stund kommer väl Daniel och det blir att göra sig redo för Funktionärsfesten i Fagerö för en liten stund, vi är väl inte så länge eftersom jag ska upp!


Höst


Sarah Jessica Parker

Denna stjärna känd från Sex and the city


Och detta är hennes Parfym och det är något jag ska ha!
Cissi har rekomenderat också det luktar skiiitgott,
ska höra med Niclas om han kan ta hem det från båten
tror han ska åka till Tallinn på fredag så.

Tudeluu

Tråkigt väder kan ju inte göra något alls ute, och jag som hade tänkt åka ut på en springtur men vem har lust när det blåser så man inte kan andas i motvind? Ska se om det lugnar ner sig snart, annars kan jag ju trösta mig med att det är spinning ikväll så jag är inte riktigt lat ändå.

Nu kollar jag på Ellen DeGeneres show och ska redigera några bilder som jag har lyckats ta idag.


L E D I G ♥

Ja idag är jag då som sagt ledig, bra de också så man får något gjort för över helgen när man är ledig hinner man ju aldrig för då är ju också de flesta andra lediga som man ska vara med.

Dagenens S C H E M A:

1. Städa Rummet!
2. Städa Skrubben
3. Städa allstans där mina grejer ligger
4. Åka ut på en länk!
5. Åka och simma med Emma klockan 5
6.Mysa med Daniel med ett Skärgårdsdoktorn avsnitt
7. (Bränna en skiva till mamma om jag hinner)

Det var det viktigaste som ska ske idag. Det värst är att börja nu efter att man har ätit en dunder frukost och ser allt detta kaos, men jag ska skruva upp volymen på datorn och lägga på min spelningslista i Spotify!

Shakira - Waka Waka
Eminem ft. Rihanna - Love the way you Lie
B.o.B ft. Hayley Williams - Airplanes
Eminem - Not Afraid
Train - Hey Soul Sister
Taio Cruz - Dynamite
David Guetta ft. Kid Cudi - Memories
Alexandra Burke - Broken Heels
Basshunter - Saturday
Darin - Microphone
Darin - Lovekiller
och många många fler..

Bloggpriset 2010

Ja nu har de även ordnat Bloggpris här i Finland bland alla svenskspråkiga bloggare. Intressant att se vem som vinner det priset för man känner ju inte igen några storbloggare här bara några få. Men det är nog mest i Sverige man håller koll på dem. Man får ju även rösta fram bloggar själv genom att ge någon poäng (menar inte alls att ni behöver rösta på mig, tack) Jag läste om detta på Vasabladet!

Nu är jag ganska så trött efter kvällen i Jobb så jag ska bara kolla ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn och sen ska jag bara sova! Har sovmorgon imorgon också är ledig både Tisdag och Onsdag.

Morgon

Lyssnar på: Mohombi - Bumpy Ride

Hade tänkt att jag skulle åka ut på en länk imorse men iPoden hade ingen ladd och jag hittade inte sladden i all röra så det får bli imorgon när jag är ledig och ska städa så kanske jag hittar den. Kan nämligen inte springa utan musik, eller kan kan man väl men det är tråkigt. Så den ursäkten blev det idag..

Så det blir att bara slappa nu på morgonen och sen åker jag iväg till praktiken till klockan 13.30, måste in och handla mat före också. Ska vara med en ny person idag, hoppas det går bra och att de visar ungefär lika.

Sitter också och funderar på en fotoprinter men de är så himlades dyra, för den vi har duger nog inte till så avancerade grejer, men kom på att Daniel och dom har en ganska bra en så kanske man ska köpa lite fotopapper och åka dit, måste prova och se.

Nej nu: David Guetta ft. Flo Rida - Club can't handle me


Flo Rida


Helg

Fredag: Åkte till Kstad med mamma efter praktiken. Vi gick på marknan och jag köpte en "isbjörnsmatta", en tröja med Ramones och godisremmar. Sen köpte jag också inneskor på Pihjala som jag är riktigt nöjd över. Senare på kvällen var D och Jag till Näsby och hemmamys.

Lördag: Tillbringades på dagen hos Daniel. Kvällen inleddes med Emma och Ciss, vi hade det kul och pratade om det mesta, senare åkte vi till Fagerö där en halv 11-tiden. Där var det skitbra, hade det jevligt bra i disco med trevligt sällskap. Träffade en del människor att snacka skit med och sånt. Hade också en och annan rolig insidens ute på fältet.. haha!

Söndag: Hos Daniel, myys och mat ungefär. Jag åkte sen hem för att möta Emma och vi tog kort och åkte sen till Näsby. Bilder av Emma.



Nu kollar jag Ensam mamma söker och har alldeles nyss kollat på nätet efter Scrapbooking  prylar och har hittat en sida där allt finns så därifrån ska jag beställa. Visar senare när jag beställer!


RSS 2.0