< Till bloggens startsida

Nyårsfirande

Min Nyårsoutfit, inte så bra bild men kanske det kommer upp någon när jag har på den senare också. Har nyss kommit ur jobbet nu och ska göra mig redo för en fartfylld nyårsafton hos Måne!

Ha ett bra Nyår allesammans!


Shopping i Tammerfors

 


Näst sista dagen på -10

Day 28 – Something that you miss
Jag saknar min pappa och när man var liten och sprang runt och inte behövde bry sig om någonting.

Day 29 – Your aspirations
Att bli något i livet, att klara mig själv, att ha en familj och ett underbart liv är något jag strävar efter.

Day 30 – One last moment
Nej jag orkar inte!

Så nu var det över, TUR. De blev allt för jobbiga.
Har inte bilderna på det jag handlat men om jag vaknar någon gång imorgon ska jag lågga in dem.
Annars idag har jag varit till Näsby och handlat lite me mamma, och sen har jag varit in på kaffe till farmor & farfar. Efter det kom Emma hit och vi har funderat över morgondagen, och nu är det bestämt att det blir hos Måne, hoppas på det bästa nu då. Så ikväll har vi varit och handlat med Daniel och gjort en smörgåstårta så vi har något att äta imorgon.

Ideapark here we come

Startar härifrån 07.15 imorgon och beräknar resan att ta lite mera än 3 timmar med paus och trafik. När vi kommer dit springer vi säkert som galningar i alla affärer och shoppar loss, äter gott och skrattar förhoppningsvis. Hoppas på att hitta mycket PÅ rea och inte det som nyss har kommit in.


äntligen tisdag

känner att jag skulle behöva ta en promenad men jag är så frusen av mig. Så jag vet inte om jag tar mig ut eller inte. Ska i alla fall och simma med Måne där 4-tiden ikväll och sen kommer Daniel för vi ska och byta en mugg till halpa så kvällen går nog åt. Och då blir det äntligen morgondagen!

Nyåret, ja vad ska man säga? blev inbjudna igår av Johan och Madde. Tänkte först njanå de är ju lite gamlare men det bjöd in de andra senare också så då blev det ju bättre. Slutar åtminstone 9 så det blir ju ingen lång varsel men ska nu se nu först var Måne och dom ska va.

Boktime

Nu ska jag gå och lägga mig och ta det lungt med boken
Ego Girl av Carolina Gynning, REKOMENDERAS verkligen!

Kvällsmys

Har nyss beställt hem Jay's skiva och filmen Bröderna Lejonhjärta för det är svårt att hitta en sådan att ladda ned och dessutom är det en film jag vet att jag kommer titta mycket på och säkerligen mina barn i framtiden.





LÄNGTAN

Just nu längtar jag så mycket till Onsdag och den dagens mellandagsrea i Tammerfors Ideapark. Vi ska åka 07.00 och är där så länge vi tycker, vi ska shoppas så pengarna yr och äta gott. Jag vill ha kläder i massor men samtidigt vill jag ha scrapbooking grejer och en ny skrivare så jag kan skriva ut på fotopapper och det blir skimrande bra kvalite till min scrapbooking bok. så ni hör att pengarna kommer flyga iväg som bara den..


mellandagarna

Idag steg jag upp halv 9 för att invänta två stycken som mamma och jag ska va barnvakt åt.
Nämligen de här två:


Felicia och Neo


Neo

Vi har lekt med bilar, lego och kollat lite av filmen Flykten från Hönsgården. Nyss har vi även varit ute och pulkat en halvtimme men det blev kallt.
Neo är föresten från Sverige så han talar rikssvenska och vi gör det med honom, han är så söt!

de här armades dagarna

Day 26 – Your fears
Min rädslor är att mista de jag tycker om som någon mer i min familj och släkt, vänner och pojkvännen. Jag är rädd att det ska bli krig och fattigdom, att få cancer. Jag är även rädd för småsaker som spindlar och ormar.

Day 27 – Your favorite place
Mitt favoritställe är nog hemma i ljuva Närpes än så länge, men Sverige skulle vara en framtid att bo i också.

Juldagen

Den tillbringades i Jobb och sen bara chillkväll hos Emma med Cissi och spel, lyssnade på musik och pratade skit.





Julannandag

Ja igår var jag till moster på "släktmiddag" från mammas sida. Vi åt mat och pratade ungefär, alla ville leka med lilla Neo och så som det brukar vara de där dagarna.


Var även ner och hälsade på Daniel's (kusin) kossor.


Alla barnen!


Felicia, Neo och Mamma


Ett bord


andra bordet

Jay Smith ♥

Like A Prayer (Madonna)

Ska klicka hem skivan från CDON, bara Niclas kommer hem orkar nämligen inte göra ett nytt konto.


-

Bakade kakor till mormor, farmor & farfar

Pepparkakshuset, made by; Daniel & Mej

Min Jul

Hann inte alls med någon uppdatering igår på Julafton. Först ac allt åkte jag i jobb kl. 7.00 - 15.00 och efter det hämtade Niclas mig och vi åkte och tände ljusen hos pappa. Sen hämtade vi mormor och när vi kom hem var klockan så mycket så jag hoppade in i duchen och när jag var klar steg moster in genom dörren. Efter det pratde vi bara och väntade på Daniel & Cissi (Daniel e nmin kusin) när de kom åt vi Julmaten (superdupergod) efter det kollade vi runt lite i huset och sen öppnade vi julklapparna. Jag är nöjd över alla mina, jag fick bl.a högtalare till laptopen, en mixer, en verktygslåda i rosa, 3 muminmuggar, ett armband, örhängen + halsband, närvårdar sax, glas och bestick osv. Måste även nämna en stor röd filt av mormor och den satt jag och myste i resten av gårdagskvällen och även nu. Så det var min Jul, hur har ni haft det?

några rubriker..

Day 24 – Something that makes you cry
När jag tänker på allt skit som händer, att min pappa inte får vara här med oss.

Day 25 – A first
En första.. vet inte alls! orkar inte tänka på dehär, tänker inte göra detta en gång till men ska väl orka med de fem sista nu.

Julstressen har börjat

Mamma stressar och jag stressar. Har slagit in de sista julklapparna idag nästan har två kvar men de vet jag inte om jag slår in eller ej. Så lite stress är det, har nyss varit ute och gjort islyktor också så vi har någåt på gården imorgon kväll.
Nu ska jag börja göra mig klar och bege mig till Jobbet, ha en trevlig dag allesammans!

Day 23 – Something that makes you feel better

passande med dag 23 när det är den 23 december.
Mina vänner är något som får mig att må bättre när något är fel, även min pojkvän. Och såklart att mumsa i sig choklad funkar ibland beroende på vad det är.

Rea


Köpte Lady gaga linnet på rea från H&M endast 5€

Köpte även en tunika från H&M på rea för 10€, den var jeansfärgad och lite skjort liknande!

Jullov

Igår fick vi jullov efter 1 timmes bowling i skolan, onödigt men det gick.
När jag kom hem blev det mat och det där vanliga, sen kom Daniel och vi åkte och fixade de sista julklapparna och sen åkte vi till honom och pratade med hans föräldrar var länge sedan jag sett dem nu tycker jag när de har varit i sverige.

Idag har vi sovit ääända till halv 12 och sen steg vi upp och åt frukost och sen bagav vi oss ut på en promenad i kylan -20 grader ute nu. Handlade lite mat till Jobbet åt mig också på samma gång så det var skönt att man har de undan nu.  Snart ska jag gå ner och baka lite kakor som också ska bli julklappar och sen ikväll ska jag åke ut med Måne.


3 rubriker

Day 20 – This month
Denhär månaden är en av de bästa eftersom det är julmånaden. Jag har ägnat mig åt Jobb, vara med vänner + pojkvän, jag har haft myskvällar med tända ljus, shoppat alldeles för mycket, handlat små trevliga julklappar, fått en julklapp osv. Nu sitter jag och har just städat och tänt ljusen och bara väntar tills imorgon då det blir jobb och sen är det äntligen Julafton. Väntar otroligt mycket på att öppna paketen och den goda julmaten förstås. Sen blir det Nyår också, kul bara kul!

Day 21 – Another moment
Men ork! det finns många ögonblick och vartenda ett av dem är lika speciella.


Day 22 – Something that upsets you
Jag blir irriterad när folk pratar bakom ryggen, när jag inte får som jag vill, när TV:n slocknar helt plötsligt, skolan dåliga information osv.


Day 19 – Something you regret

Jag ångrar mycket här i livet som t.ex. att jag lät mig gå upp i vikt till de kilona jag nu väger istället för som jag var före. Att jag hoppade av kombi är något jag ångrar lite idag osv.

Börja bli trött på rubrikerna, men det är väl att stå med.

Mitt 2010

2010 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2010!
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? -Ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Om jag ändå hade minnet med mig när jag gjorde mina löften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej
5. Vilka länder besökte du? - Inga
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? - Önskar allt ska gå i samma stil.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Jadu 1 maj eller 8 maj, ett av det och jäkligt kul hade vi. GIRLPOWER
8. din största framgång 2010? - skapat mig en vuxnare syn kanske?
9. Största misstaget? - Oj! Inga stora tror jag men många små, som man helst glömmer till nytt år.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Jo
11. Bästa köpet? - Min Peak Huppari
12. Vad spenderade du mest pengar på?- öm, kläder såklart!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad ? Jo
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Like a prayer - Jay Smith, My first kiss - 30H!3, Airplanes - B.o.B, Microphone - Darin, Rockstar - Nickelback, A million pieces - Tove Styrke, Lorentz & Sakarias - Lever min dröm, Jessy Matador - Allez Ole Ola, Dancing on my own - Robin, Shakira - Waka Waka, Sean Banan - Skaka rumpa, Whip my hear - Willow Smith, Love the way you lie - Eminem + många fler!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag tror jag hållde mig i samma stil som förra året, eller kanske jag var lite gladare. Har liksom inte hunnit nu.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Jadu! Kanke lite mera hemmakvällar med girlsen!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Varit sur & tvär
18. Hur tillbringar du julen? - Familj, ena mosters familj + en och annan. + Daniel på kvällen
19. Var du kär i år? - Jajjamensan
20. Favoritprogram på TV - Cougar Town
21. Bästa stället du var på/i - Ja vet inte något speciellt ställe, men med vännerna är ju det bästa.
22. Största musikaliska upptäckten? - Öööh, Tove Styrke haha, har åtminstone börjat lyssna på henne nu. Men My Chemical Romance nya album är också suverent!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Ett armband, prylar till rummet
25. Något du önskade dig men inte fick? - Jadu till min födelsedag önskade jag nog mig inte så riktigt mycket.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - Var fasst i skolan, antagligen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?- njanå, en del. Men jag är nog nöjd över året!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - Svart, mycket tights och stövlar.
29. Vad fick dig att må bra? - Familj, Vänner och Daniel
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Inte har jag varit sugen på någon kändis inte.
31. Vem saknade du? - den jag alltid kommer att sakna
32. Den/De bästa nya personen/personer du träffade?- Nya personer vet jag inte, men personalen på jobbet är nice i alla fall!

Lördag

Jobb 7-13 och efter det åkte vi till mormor en stund. Där fick man en del prylar, godis och lite prat om julafton som det brukar vara vill säga. Efter det åkte vi till eepee och halpa-halli och handlade lite julgrejer och glasyr till pepparkakshuset som vi ska försöka få jort ikväll också.

Men nu när jag har skrivit detta inlägg blir det nog att sätta sig ner och börja läsa till måndagens tent i rehabilitering, der inte framemot det, kommer nämligen bli underkänd har jag en känsla av.

Day 18 – Your favorite birthday

Jag tror min favoritfödelsedag kommer att bli när jag fyller 18 om 4 månader. Min favorit födelsedag hittills är väl nog den senaste, fastän vi bara var ut och åt me flickorna men det är mysigt med lugna stunder också.

Tove Styrke

igår var hon med i Förkväll och jag kollade lite på henne idag. Det har börjat talas att hon kommer bli den nya Robin, har inte hållit upp ögonen för Tove förr men efter igår blev ja ju tvungen att gå och lyssna lite och ladda ner hennes album. Tycker nog hon är skitbra så hon skulle kunna stå på sig lite så hon blir en stor artist.

Här äe 2 av hennes mera kända låtar:


Million Pieces


White Light Moment

Day 17 – Your favorite memory

ja favoritminne vet jag nog inte om jag har men det finns många minnen. Som på den tiden lågstadie/högstadie med alla hyss man har gjort har ju nog varit ett av de bästa. Men samtidigt är ju nog minnen från den tiden man var i norrnäs, kalax och så rangsby härliga minnen de också. Ja egentligen finns det många men jag kan inte specificera mig till ett ända.

Skolfoto


Nu har vi fått hem skolfotona, är nog nöjd med det
(tog ändast klassfoto så) var kanske lite sur men det får duga.

Annars så har jag kommit hem med 4ans buss idag och sen dess har jag diskuterat me mamma, lite med Daniel om sverige resan och svarat på mejl om jobb. Annat är att jag har lagt upp klassfotot på facebook, läst bloggar och just nu laddar jag ner musik som jag ska lägga på daniel's sticka i bilen. Sen efter det ska Emma, Daniel och jag åka till halpa och köpa lite ett som annat, bl.a mat till helgen, blir nämligen jobb fredag - söndag nu.

Day 16 – Your first kiss

Min första kyss var i Lågstadiet i 2an eller 3an tror jag. Jag minns den faktist, kan nog skriva ut den tror inte denna person skulle ta illa upp heller. Den var hemma hos honom, i hans rum i en sånhär säckstol ni vet, och jag minns riktigt hur det var att få sin första kyss, och efteråt snackade jag i skolan med min bästa kompis hur det kändes. haha oj vad allt var bra när man var liten!

Finskaprov

Dagen har sett ut enligt följande: Väckning 09.30, gick till skolan 10.00 och skrev bokrecension och tog ut lite bilder. Sen klockan 11.15 gick vi på jullunch till köket som faktist var riktigt gott. Efter detta for vi med YA bilen till Solgård som är ett åldringshem i smedsby där vi hade lite pyssel och bakning med några åldringar, det var kul fastän de inte klarade av att pyssla allt men det gick. Efter detta var klockan 14.30 när vi anlände till skolan och de andra hade slutat så då fick vi 3 gå på matte och göra lite ett som annat som de hade gjort medans vi var borta.

Sedan jag kom till internatet har vi kokat mat besoende av kyckling och ägg. Sen dess har vi läst på finskaprov och nu unnar vi oss en lite paus i läsandet med dator, gitarr och musik. Men snart ska vi återvända med finskapapprena i handen!

Day 15 – Your dreams

Mina drömmar är att få ett yrke som jag trivs med, klara mig relativt bra på gällande inkomster. En familj bestående av mej, man och 2-3 barn och två hundar + en katt. Och såklart att vara lycklig ända till slutet!

Akon - never took the time

 


8 dagar

kvar till Jullovet!
Det är faktist inte så länge bara denna vecka kvar och sen halv nästa, helgerna borde man ju inte räkna för då har man ju ändå bara kul, nästan. Men ännu ska vi hinna med Bokrecension, Finskaprov och Rehabiliteringsprov + en del projekt, har gjort något klart idag men har 1 kvar som är förjevligt rent ut sagt eftersom det nästan bara står på finska.

Men nu ska jag ta och börja skriva bokrecension tror jag.. suck*


Day 14 – What you wore today

Jaha, denna rubrik en gång till då!

Idag hade jag på mig cheap monday jeans, svart tjockt bälte och en ramones t-shirt så det var inte så avancerat i klädväg men det är ju bara skola!

Luciadagen!

Denna dag har bestått av ankomst till vasa och sen Julfest med en början av luciamorgon med en av de sötast luciorna som varit vid namnet Linn. Sen fortsatte vi me Julfest och det var nog helt okej, hade lekar, sjöng sånger osv. Sen efter det var det vanliga lektioner. Slutade typ 2 åkte med mamma till stan 3-tiden och gick och shoppade med henne, hittade en nyårsklänning och en stickad kofta. halv 6-tiden vandrade Brages Lucia genom stan och torget så då kollade jag på det och tog några suddiga bilder för där finns en söt liten tärna som heter Emma med. Sen blev det stadshuset med ringlekar och diverse! Kul kväll!






suddig bild av Brages Lucia 2010




Day 13 – This week

Denna vecka har varit ganska så bra fastän några små undantag. Måndagen var vi lediga så det var skönt då var det bakning som stod på schemat. Sen på tisdag så åkte man hit till Vasa då och det var ju mindre kul men det var lätta dagar och så åkte man hem igen på torsdag. Har då sedan torsdag varit hos Daniel, vilket har varit skönt. Fredag bestod av jobb och kristinestad shopping med morsan och sen film hos Daniel. Lördag bara chill och lite målande, var på kvällen ut med en av de bästaste Simone och sen kollade Daniel ovh jag på Sex and the city 1an på TV. Igår chillade vi bara och fixade mat och lite sånt. Så en underbar vecka!

Har kollat Idol Finalen!
Sex and the city 1
Beck - I guds namn

GRATTIS JAY

Äntligen är idolfinalen över och våran efterlängtade Jay vann det hela, var ganska övertygad från början nog men efter vinnarlåten blev det lite sådär men han gjorde den bra tyckte jag. Jay var absolut den rätta som vann eftersom han kan ändra låtar och är en riktig Nickelback "gubbe" som kan påbörja en stor karriär tror jag, bara han sätter sig f*n på det! Bara att vänta till skivan kommer nu då, ska absolut ha den!


Gratulationer

till min far idag!
du finns kvar hos oss!

Äntligen Hemma!

Älskar torsdagarna denna period! Har kommit hem för en timme sen och har nu ätit mat och snackat julklappar med min bror. Men nu ska jag bara gå genom bloglovin ett varv som jag misstänker är ganska mycket att gå igenom, sen ska jag gå ut och gå även höra med mamma om hon årkar tror jag. Efter allt detta ska jag göra mig i ordning och sen åka till Daniel tror jag, om han orkar skjutsa mig till jobbet imorgon.

Helgens bestyr:

Fredag: Jobb 7-15, sen näsbyrundan och Idol
Lördag: Sova länge! fixa lite hos Daniel med mina lådor och nyckelskåp osv.
Söndag: Sova, slappa, äta god mat och kolla Beck.

Inte så händelserik men det behöv inte heller gillar att njuta!

Musik

Har laddat iPoden nu och lagt in några bilder och lite låtar av Nickelback. Skulle vilja lägga in flera låtar men hittar inga och de jag hittar går inte att ta ner, så tips om någon sida/program där man kan ta ner enskilda låtar?
Har även bytt till Rockstar låten till ringsignal på min telefon, så nu är också den lite förnyad i musikväg.

Nu ska jag ta itu med packandet, sen disken, sitta här och chilla och sen fortsätta läsa i Pojken som kallades Det.


hehe, random bild!

Nickelback - Rockstar

Sj ukt bra låt, gillar killar som har hes rockig röst. Därför var den extremt bra när Jay gjorde den också. På fredag får vi Äntligen se honom som segrare, blir han inte det så är det no något som har gått snett någonstans..?


JULHANDEL

Har varit in till stan nu med Emma och vi har shoppat alla julklappar nästan, bara lite småplock kvar. Dessutom fick jag mina fred perry skor eftersom jag fått pengarna av daniel och han tyckte det var lika bra jag köpte dem själv då. De är såå fina! Sen handlade vi även en sallad att ät nu när vi kom hem.

Har nyss varit i duschen och nu ska man börja plocka fram till pepparkakshuset som vi ska fixa.

Day 12 – What’s in your bag

I min handväska finns pengbörs, telefon, leppomada, leppglans, tuggummi, nycklar och ibland iPod.

Skoldepression

Skolan idag då eller vad man ska kalla det. Jag tog 6ans buss till Vasa alltså steg jag upp 05.15. Vi började 08.15 och skulle ha rehabilitering men det visade sig att lärarinnan var sjuk så dån började vi inte före 09.30 och hade till 11.00 och efter det slutade vi eftersom vi egentligen skulle åka och simma men lärarinnan var ju sjuk. Så idag är jag A R G, jag har slepat hit internatväskan i onödan, kommit hit i onödan och sovit allt för lite, haft med onödig skolväska och simmkläder till skolan!  Det är inte första gången vi klagar på YA, så jag kan bara säga att skolorna suger sedan de gjorde det till YA. Varför får inte vi vara sjuk? nä om vi är sjuk måste vi ta om kursen men om lärarna är sjuka och inte meddelar så påstår de bara att det är bra för oss, jovisst!

REKOMENDERAS EJ!

Stress

Har börjat känna av lite stress i skolan nu, mestadels för denhär boken som ska vara läst och berättas nästa vecka och jag har inte ens börjat.. Vet inte hur jag ska klara det. Sen har vi prov i veckan och dessutom ska en del saker vara klarar i projekarbete och modersmål denna vecka. Nästa vecka har vi 3 prov + bokrecension. Känner mig stressad och slut, orkar inte med skolan nu, varför sparar de alltid allt till sista delen av perioden? Jag vill inte

Självständighetsdagen

Idag är det som vanligt den årliga traditionen att baka pepparkakor. Så det ska mamma och jag sysselsätta oss med här på morgonen, kanske lyssnar vi på lite julmusik och tänder några ljus också. Senare när vi har dem bakade ska Emma komma hit och vi ska fixa till oss lite och gå ut och ta några kort av oss själva och snön, ska bli så mysit.
Men nu ska jag mysa ner mig bredvid Daniel en stund och öppna sjätte luckan i kalendern och bara vara slö i några minuter.

Mina pepparkakor från internatet!


Day 11 – Your siblings

Jag har en storebror som heter Niclas och är 4 år äldre än mej! Vi tjafsar en del och så men inte så mycket längre. Skulle nog säga att vi är mycket närmare varandra nu än förr. Men det är ju inte så så att jag pratar om allt med min bror men det finns väl inte så många som gör det, är ju lite lättare om man är pojke pojke eller flicka flicka. Men nog gillar jag honom ändå, han hjälper mycket till och vet en del.



Mysdag

Ja som sakt sitter jag nu som bäst hos Daniel. Men han och hans bror är till malax och hämtar en hylla som Daniel ska ha i sin lägenhet. Orkade inte följa med idag heller, ganska onödigt också. Så nu sitter jag här och läser bloggar och kollar på svtB som var bra till en början men nu har det börjat komma mer långsökta barnprogram men det går i brist på annat.

Igår var jag föresten då på ABI det var kul måste jag nog säga, först var Emma, Linn och jag bara hos mej och pratade, drack glögg och det ena med det tredje. Sen skjutsade Macke och Daniel dit oss och dår drog festen igång, vi sjöng, dansade, pratade med folk, spelade spel och hade allmänt kul. Det hände ju även ett som annat där som var lite mindre kul men det är ju alltid så då man är på ett fest med mycket folk.
Nåja kvällen var bra och Kit, Cissi och Noine skjutsade hem oss. har tyvärr inga bilder men säkert har någon anna, ska se om jag får låna någon.

Day 10 – What you wore today

haha, passande rubrik eller så inte! Idag har jag på mig Daniel's några mjukiskläder som jag alltid sitter och myser i när jag är här. Och resten av dagen jag är här har jag antagligen det på mig. När jag åker hem tar jag på mina kläder som är svarta jeans, vitt linne och en blå huppari. Sen senare ikväll gissar jag nog att det blir mjukis stilen hemma också, kanske lite bättre om det blir någon Näsbyresa ikväll!

Sex and the city

Har nyss kommit hem från frissan, ska föröska ta en bild av håret senare kanske inte idag men imorgon. Jag är nog gansla nöjd själv över håret, slingan syns bättre nu och så är det lite urtunnat.

Just nu kollar jag några avsnitt ur Sex and the city box 2, härliga avsnitt när man inte har något att göra en morgon. ska även fixa maten idag eftersom mamma slutar 5 och niclas kommer hem typ halv 5, blir spaghetti och tonfisksås tror jag. Blir att kila iväg till affären efter en paprika och lite ingredienser till muffins, ska göra det till en lite efterrätt eller vad man ska kalla det.

Sen efter maten ska jag åka med Daniel och kanske hans mamma och kolla på en hylla till lägenheten :)

Frissan

Nu ska jag snart börja klä på mig och kamma genom håret för att åka till frissan och färga det, ska även tunna ur pannluggen lite. Hoppas det blir bra, det enda som inte blir det är när färgen lämnar i pannan och slingan kommer inte att bli ljus i första taget men det ordnar väl sig.

har även öppnat tredje luckan i min julkalender idag, de ska bli så myysigt med jul i år tycker jag. Hoppas man får fina julklappar då dessutom.

Day 09 – Your beliefs

Ja vad tror jag på, typ att allt blir bra till sist, att det finns en gud någonstans och att framtiden bara bli bättre och bättre. Tror på lite undeliga saker men vad finns det annat att tro på? däremot finns det mycket jag inte tror på också men det går vi inte in på nu.

Hem ljuva hem!

Äntligen är jag hemma efter en skolvecka och har helg. Ska bara ta det lungt ikväll, träffa Måne en sväng och sen annars bara vara med Daniel och kolla någon film eller kanske baka något gott? Har även fått jullistan nu, den var nog helt okej enligt min åsikt hoppas man får mycket lön åtminstone haha! Så nu äår det bara att vänta tills jullovet så blir allt lite roligare.

Men nu ska jag gå och äta mat. Och så tycker jag att vi allihopa håller tummarna för Emma ikväll, för det är ikväll de får veta vem som blir Brages Lucia 2010!

Day 08 - A moment

Ett ögonblick, det finns väl mycket som kan räknas till ögonblicken i ett liv. Det allra första är väl födseln, säkert din första födelsedag var något spännande fastän jag inte minns den. Första kyssen, antagning till skolan, praktikplatserna, när jag fick börja vikarera osv. Listan kan göras lång, men här är nu några stora ögonblick.


Depend



Köpte nagellack idag i stan och jag har nu haft Emma att måla naglarna åt mig, det blev nog nice. Svårt annars att måla med sånahär starka färger som röd och svart, eftersom det syns så bra när man målar fel.

Annat jag köpte i stan: en liten picko julklapp haha, en blus till lördag, en "innejacka", scrapbooking grejer till julkort, en "snörfixare" till paket, underkläder och örhängen.


Day 07 - Your best friend

Min bästa vän, ja ni! Jag har ju mina 3 bästa vänner Emma, Måne och Linn. Med dem kan jag prata om det mesta eller allt! Ingen av dem är bättre än någon annan skulle jag säga, har varit vän med dem alla länge och de vet det mesta om mig, Emma och jag är kanske närmast nu eftersom vi bor på internatet tillsammans så vi pratar ju alla dagar, Linn pratar jag nästan alla dagar med också och Måne blir det via telefon och så ses vi över helgerna eftersom jag bor i Vasa och hon i Närpes. Men dehär 3 vännerna skulle jag int klara mig utan, ni betyder så otroligt mycket för mig! ♥

RSS 2.0