< Till bloggens startsida

Fredagskväll!

Ja ikväll blir det att åka ut och köra med Macke's 240. Så ska höra med Linn nu snart.

Idag var det stressigt på jobbet vi var en, en, två haha kanske inte folk fattar detta men det var stressigt. Varmt så in i helvetet så vi sprang till kylen flera gånger för att svalka oss men till sist tog dagen slut 17.30 så det var ju skönt.

Annars ikväll hoppas jag på en runda via TB för jag vill ha kaffe haha, ha blivit kaffedrickare nu också och det är godare på TB än hemma, typiskt. Men det brukar väl nog ofta vara så också. Men nej nu ska jag göra mig klar och tala med Linn, hoppas på en rolig kväll men det tror jag nog.

Morgoninlägg

Ända tiden jag hinner nuförtiden om vi börjar sent vill säga.
Igår var det jobb från 12-8 på schemat på gurksidan så det var ju lite sisådär men timmarna gick och tillsist slutade även vi. När jag kom hem mot en halv 9, hörde jag med Emma och CIssi vad de gjorde och så åkte vi till TB på en kaffe, och den här gången stämde ordet kaffe för jag drack det. Blev en lite längre kväll men vi hade kul, alltid roligt att vara ut med tjejerna!

Idag börjar vi halv 12 på tomatsidan och ingen aning hur länge vi är.. hoppas inte då länge för jag skulle vilja göra något ikväll eller åtminstone inte vara ensam. Måste se vad Daniel och dem har för planer.

Imorgon blir det Vasadag med mamma, så då blir det en och annan shopping tyvärr! Jag VILL HA lacoste skorna, Peakblusen och en skolväska i adidas, puma, converse eller fred perry så inte blir det billig shopping inte för dessutom vill jag ha någon tunika och jeans.. Nåja får se hur långt pengarna tillåter.

Men nu måste jag åka så jag hinner via affören efter en chokladpudding, naminami!

Seriöst inlägg, eller så gott som

Har nu varit på promenad med Måne blev den samma vanliga som är riktigt passligt långt för att man ska känna av att man har gjort någonting. Vi pratade om helgen och konstaterade att det var den bästa gången i Fagerö hittills, loove it! (Sen var det en liten miss i förra inlägget med att Måne kommer hem på Söndag hon kommer hem på fredag det är en kryssnig så).

Nu lite bilder från Förfesten i lördags!









Där var dom, inte många men några i alla fall. Hoppas på en lika lyckad Säsongsavslutning i Fagerö! (Funktionerar nämligen på Kräftskivan)

Vet exakt hur jag ska ha håret klippt och färgat nu men hittar ingen bild som jag kan visa här eller ta med till frissan så vad ska jag då göra? måste försöka leta ännu för det är ju inte precis nu jag ska klippa och färga mig heller. Men funderar på mörkbrunt eller svart + en ljus slinga!

Men nu ska jag kolla runt lite på netet efter käder och dylikt.

Stressinlägg, as always

Jobb 8-6.
Nu är men hemma och har duschat, hjälpt Niclas med något i garaget och nu är Måne på kommande och vi ska gå ut och gå hinner inte någon annan dag eftersom hon åker till Sverige imorgon och kommer hem på Söndag. Vet inte om vi ska göra något efter promenaden, vi brukar ju nog men det beror hel på om någon av oss ens orkar.

Ska försöka skriva ett seriöst inlägg någon dag också men det vill ju inte bli så ha inga stora förhoppningar!

Men nu måste jag leta upp kläder!

En till helg över!

Jag hinner absolut inte med i mitt liv just nu.
Lördag var det åtminstone Fagerö och vi var på Månes villa i Tjärlax före, inte så mycket folk men bra folk och det är ju huvudsaken. Vi åkte till Fagerö med Hanus där en 10 tiden, gick in nästan med det samma och satte igång med dansandet i discot. kvällen blev den bästa på länge enligt mig, mycket dans och lite för mycket alkohol. Lite misstag och sånt med det hör väl till när man är ute och festar?
Söndagen var mindre kul när man vaknade, huvudvärk och lite orolig i magen men det gick nog över efter några timmar och vi var nog bara slöa och kollade barnprogram och körde lite båt och sådant som vi brukar. Kvällen blev en runda till Näsby och film.

Idag är man trött och slut steg upp 5 och var i jobb från 6-4 alltså 10 timmar och imorgon blir det 8-6 så mycket övertid nu men det är gurkornas fel, haha! Men man får ju pengar <3

bilder kommer imorgon hinner inte nu, ska åka och handla med morsan och sen med Emma på en "kaff".

Lördag!

Sitter nu och myser framför TV med det chips som lämnade från gårdagens filmtittande.
Har just precis varit till Näsby och handlat mat till måndagen och handlat lite alkohol till kvällen för det är nämligen Fagerö ikväll. Där ska vi minsann ha roligt tjejer, blir dans, alkohol och minglande. Vet inte var förfösten blir för oss om det blir just girls eller om vi kanske åker till Näsby med vännerna där, får se får se.

Men nu ska jag fortsätta mysa och sen städa lite och senare gå till loppis här i Yttermark! Tar med kameran ikväll så får ni några bilder sen också.

Regn & Rusk

Jobb från 10.00 - 18.30 idag så en halvtimmes övertid idag då, p.g.a att vi packade gurkor.
Sen jag kommit hem har jag ätit och idag hade mamma fixat gröt och varma smörgåsar och namm så gott det var. Efter det har jag bara tagit mig upp här till mitt lilla rum och satt på datoren, skulle behöva städa min walk in closet men orkar inte idag heller. Resten av kvällen kommer att bestå av surfande, bloggande coh TV tittande.. chill!

Bilder från Shower Power! (8 Juli)















I övrigt var det en skitbra show så jag skulle nog säga den var värt priset.

Men nu ska jag kolla på kläder på Nelly, kolla på frisyrer och dylikt..

Bloggtrubbel

Har inget intressant att skriva om såhär in i veckorna längre.

Alla dagarna går ut på samma JOBB, HEM, VARA SOCIAL och IBLAND händer något speciellt men inte ofta. Ikväll kommer t.ex Daniel hit och vi kommer väl antagligen slöa och kolla på Beck - I stormens öga och kanske kolla på nätet efter renoveringspårojektet. Får se får se.


Åh, jag älskar när mamma är ledig om dagarna och fixar middagen lite extra.
Som idag fick vi den här härliga tallriken med Våfflor, grädde och jordgubbar.. mmm, love it!

Har även bilder från Shower Power men måste titta genom dem först och så men kanske imorgon (lovar inte!) Har nämligen aldrig någon tid över för sånt här när det är sommar men när vintern kommer blir väl bloggen överbombad.

Ska åka och klippa + färga håret någon dag också men kanske blir in i augusti det före skolan, ska fixa och trixa lite med håret denna gång och inte bara det vanliga, visar några exempel senare.

Morgonpigg

Ja, det är jag idag. Får vara glad över det för det händer inte speciellt ofta att man är uppe så tidigt så man kan blogga lite före jobbet, nog för att vi börjar halv 12 idag förutom jag och Lenita vi börjar halv 11 och ska limma lådor! pengar, pengar!

Efter jobbet ikväll ska Daniel komma hit och vi ska börja kolla på någon bil ska nämligen bli ett renoveringsprojekt, tänker inte säga något mer ifall det inte blir av men blir det av lär ni nog få veta. Hoppas vi hittar och är på humör ser så fram emot detta.
Sen idag i jobbet ska jag gå och dagdrömma mig bort om vad jag ska kunna blanda på lördag när det är Lasse Stefanz, och hur och vad jag ska ha på mig, klacka eller inte.. osv.

Imorgon är det torsdag hoppas på en lugn hemmakväll ensam då, om jag har lust förståss det beror lite på dagarna och vädret. Men  skulle gärna ha en sådan någon dag så man hinner tänka och kolla på saker t.ex. på Nelly skulle jag behöva gå in och bestämma lite kläder ska nämligen beställa på samma gång som Emma.

Nej nu måste jag kila så jag inte kommer för sent, hörs sen!

Uppdatering

Är lite slö med bloggandet nu men det är ju faktist sommar. Dessutom är jag mera social ut i den verkliga världen än här nu och det är ju positvt.

Igår åkte jag ut med Måne på kvällen, vi åkte till Näsby och satt där länge och pratade och sen for vi på jakt efter KitKat men de hade det inte på eepee, inte khallen, inte halpa-halli, inte nissfolk, inte teboil så det blev lidl och köpa en hel påse med minikitkat då istället. Sen kom vi på att kanske R-kiosken har.. Senare på kvällen kom Ronnie och Victor och pratade med oss och Ronnie tyckte att jag och måne skulle komma och kolla på hans Mini Cooper S till honom så det gjorde vi och då blev det tal om att åka ut och köra och det gjorde vi fastän måne var lite skraj för mini cooper är ingen billig bil precis. Vi körde av och an i Näsby och sånt och testade bilen lite på rakstreckor den gick hårt, 170 hästar och turbo i en sån liten bil det går fort må jag säga. Kom hem vid en 12 tiden..

Idag jobb från 07.00-15.07 och nu ligger jag bara och slöar mig men ska snart bege mig i duschen och allt det vanliga och sen blir det att åka ut med Emma, vet inte vad vi ska göra men säkert hittar vi på något.


Helg

Dålig uppdatering på senare tid..

Fredag: Var jag bara med Daniel och vi var till Villan och i Näsby med gänget, snackade mest med Linn där sen bar det hemåt.
Lördag: Åkte till Björneborg med Måne halv 9. Hade svårt att hitta och förstå oss på parkeringarna när vi kom dit men tillsist hittade vi en grotta. Shoppade loss fort som attan och alla pengar gick så det blev att sluta. Är helt nöjd med mina fynd typ 3 saker på rea kanske! Visar sen när jag har tid.
Åkte förbi Köffi när vi for hem och åt glass och köpte Hockey Pulver inte ofta man ser det nu för tiden. Kom hem där en 5 tiden typ. Gjordemig klar och vi hade shå om vi skulle åka till Blues at the beach med båt eller inte men till sist blev det nog. När vi kom dit var det inget folk men det blev lite mera sen men kvällen blev inte så bra. Kom till villan halv 3 och Daniel och jag åt ostpuffar.
Söndag: Åkte till Kstads marknaden halv 12, hämtade upp Emma först och sen och bytte bil till min mammas. Fyndade en ring, remmar och örhängen där så helt stolt är jag nog. På kvällen var vi och åt till Sea Side och sen bara hem och mysa + film.

Idag har jag jobbat från halv 9 till 5 och nu ska jag göra mig klar och åka med Måne till Näsby. Ha en bra kväll!

stress,stress...stress!

solande

Tycker allt handlar om solande nuförtiden, var man än är så pratar de om att gå ut och sola för att få en bränna. Nog för att jag har solat en stund själv idag också så inte har jag väl så mycket att säga till om, haha! Nämen det är jäkligt bra väder nu så man ska väl nog passa på om man menade bli brun i sommar.

Ja som sagt denna dag började klockan 5 och då hade man sovit 4 timmer, yes! Det blev nog bara att masa sig upp och göra det vanliga. När man kom till jobbet sov typ alla ännu men när man väl kom igång gick det nog bra. Sen när vi slutade 12 så limmade vi lådor och slutade halv 2 så vi fick lite extra money där då också.  Efter jobbet låg jag en stund i solen men det gick nog inte för svetten den bara rann så man blev riktigt törstig så jag gav upp och tog en duch istället, skönt som bara den kan jag säga.

Ikväll ska jag gå ut och gå med Måne men det blir inte före typ 9 så jag vet inte vad jag ska göra tills det men säkert bara slöa här och dylikt, kanske man ska lägga upp en tavla?

ååh.. jag vill ha några muminkuddar som finns på HH men orkar inte åka dit. Hittar ingen bild på dem men kolla i HH bladet vetja!


14072010

Kom från jobbet halv 6 idag så det blev ingen lång dag.
Daniel kom efter mig sen och vi for och handlade lite till lidl och till eepee åt mig så jag har något att äta imorgon och på Fredag. Sen var vi hemma en stund och funderde vad vi skulle hitta på kom sen på att åka till Emma och spela Kubb så det gjorde vi och körde bil och såklart snackade vi om allt möjligt. Det gick ganska bra att köra bil förutom backstarten.

Nu ska vi bara kolla på TV jag skulle vilja se på SATC men börjar 6 imorgon så man måste upp 5 och det betyder om jag kollar på SATC så får jag bara sova 4 timmar knappt det. Men nog överlever man det nog man kan ju ta en powernap när man kommer hem då sen.
Får se får se..

Godmorgon

Eller klockan är halv 11 men hade sovmorgon idag när man börjar halv 12.

Igår åkte jag ut med Emma och Cissi vi körde undan regnet, åt morötter + dipp + glass och bara pratade om allt möjligt så det var en riktigt härlig kväll och vi åkte hemåt där en halv 1 tiden för då började det blåsa upp till regn och folket började leta sig hemåt.
Köpte igår också ett After Sun Lotion som Cissi rekomenderade och det var BILLIGT och definitivt det bästa jag har haft någon gång, så tack för det! ;)

Nu sitter jag bara och funderar hur lång dag detta kommer bli vill inte vara till typ 9 det är så jobbigt. Skulle kunna börja 7 istället och vara en 8-10 timmar det skulle gå hur fint som helst för då hinner man ju göra något på kvällen också. Ikväll ska Daniel och jag hitta på något så man vill ju helst sluta någon gång då så det inte bara blir att dega framför TV:n, orka göra det när det är såhär fin sommar.

Men nu ska jag leta upp kläderna och göra maten klar och dylikt, för att sen åka till Yttermarket och möta upp Mikon så ska vi köra ilag dit bara hon orkar vänta på mig när det bara går 45 haha!

Vi hörs!

Värmebölja

Ja det skulle man nog kunna kalla de senaste dagarna och speciellt denna dag.
Redan imorse när jag åkte vill jobbet var det 23 grader och då var klockan halv 7, det börjar väl bli något liknande mot Södern det här nu. Jag har nu allti velat dit så ska inte klag nu. Men imorse när jag åkte iväg regnade det inte här men när man kom till norra näsby ja då vräkte det ner så när man kom fram till Botnia var man genomblöt. Men det torkade nog på ett par timmar och dessutom var det inte så lång dag idag, vi slutade normalt halv 11 men patrik frågade om jag ville stanna och limma lådor så det gjorde jag och slutade halv 2 så 3 timmar extra fick man idag då!

När jag kom hem satte jag mig i solstolen och läste i När jag hör din röst men kunde inte sitta länge för det var verkligen varmt, höll på att smälta. Ni undrar säkert hur länge det ska ta att läsa denna bok för mig men det rätta svaret är ingenaning och jag hinner inte läsa för jag gör så mycket annat om kvällarna som t.ex. ikväll vad ska vi hitta på? kanske jag åker med Daniel eller kanske Emma får se vad som händer och sker men först måste jag städa lite i rummet, suck!



Skulle vara skönt
med ett dopp nu!


Men nu mat och sen städning!

Kära blogg

idag har dagen sett ut som alla de övriga dagarna, surprise!
Började halv 10 noch slutade 6 så det blev en 8 timmars dag idag då, bra det för imorgon blir det bara 4 timmar vilket är bra och dåligt. Bra eftersom jag hinner hem och sola när vi slutar 11 och dåligt för det blir lite pengar.

När jag kom hem ikväll så åt jag och sen tog jag mopeden till Emma (längtar såå till bilkortet nu). Vi åkte till HalpaHalli och handlade jorgubbar, chips och en t-skjorta som jag ska ha i jobbet. Sen åkte vi och satte oss på gräset för att smaska i oss. Åkte till Näsby sen en sväng ocksp före vi åkte hem.

Lyssnade också på Kissies låt idag och den var inte den bästa, skulle nog våga säga att den sög!



Här har ni den!

Nu ska jag läsa lite och sen kaanske jag kollar SATC, får se om jag orkar ska ju ändå upp klockan 6 imorgon så man måste ju tänka lite på det också.
Hörs mera imorgon!

1 år

Fagerö: Ja där funktionerade man igår och började i grillen halv 10 så före de sprang man bara på. Det gick bra att vara i grillen med folket så inte hade man nu tråkit inte. Linn och jag hade hand om luckan mot utsidan och det var nog en del som köpte men det var nog mera i den andra eftersom det inte var så många ungdomar i fagerö igår kväll. Men kvällen gick ganska fort och man såg en del. Kom hem lite före 3 och var uppe och kollade på tv en stund.

Idag är det som sagt 1 år med min älskling så vi har varit och ätit till Seaside, vi åt en supergod grillad hamburgare och pommes frites och tänkte äta en stor muffins till efterrätt men den var inte i så bra "skick". Sen åkte vi ut till villan och har haft en underbar dag där vi har simmat, padlat kanot och solat.
Nu är vi hos mig och ska snart kolla klart Farsan sen blir det väl nog bara mys och läggdags så vi orkar upp i jobb imorgon, blir att börja halv 10 imorgon!

Hoppas ni haft en bra helg!

Trött och slut

är jag nu efter en Vasa dag som vanligt. Handlade inget förutom SATC säsong 2. Hittade 2 par skor som jag ville ha men hade inga pengar de kostade typ 100 styck så haha. Ska se om jag kan luska fram några pengar någonstans.

Snart bär det av i duschen och senare åker jag iväg ner mot Rangsby för att senare på kvällen stå och sälja korv och griskött så kom gärna och köp, haha! Det är min första kväll att funktionera så får se då hur det går men jag tror nog det borde gå ganska så bra ändå. Det blir säkert en lång kväll från halv 9 till 2 men man får ju i alla fall sova imorgon då, ska försöka att inte sova bort hela dagen för det är vår 1 årsdag imorgon också <3


Vasa

Igår slutade vi 6 på packeriet, fick först veta att vi skulle vara till klockan 10 men sen kom det inte alls 75 pallar med tomater utan bara 50 så det gick fort då. När vi slutade åkte jag hem, åt och duschade seb hämtade Måne mig klockan 7 och vi åkte till Näsby. Åt glass, pratade, handlade lite på HH och sen fick vi gäster i parken som skulle dricka så då blev också vi lite snåla på det men de skulle ändå gå til baren och dit slipper ju inte jag in så vi sket i det. Hade åtminstone en kul stund med gänget där. Sen åkte vi bara till TB och där var även Daniel och dem och sen åkte vi bara hem.

Idag åker jag till Vasa med min bror alldeles snart bara han skulle stiga upp då. Vi ska shoppa det ena och det anra men jag ska inte ha så mycket kläder eftersom jag åker till Björneborg med Måne nästa helg!
Senare ikväll blir det att funktionera i fagerö så kom gärna och köp korv, haha!

Ha en bra dag/kväll!

Morgon

Börjar inte före 11 idag så jag hinner nog slänga in ett kort morgoninlägg före!
Gårdagskvällen blev en ca: 5-6 km promenad och sen iväg till Näsby och ja hon hade Roberts bil som är automat haha! Lite lustigt att köra med den och mycket rum var det i den, typiskt bara att den inte ville starta så ofta så vi måste tjuvstarta den 2 gånger. Roligt att stå där och kolla under motorhuven mitt i Näsby, folket trodde väl nog att bilen hade gått sånder men nej där hade dom nog fel för Måne var bra på tjuvstartandet. Sen före jag gick och la mig igår kollade jag på SATC!


Idag blir det jobb till klockan 6 säkert för då måste åtminstone jag åka eftersom jag ska på Shower Power ikväll med Linn. Det ska bli kul att kolla på drillorna, 1G3B och dylikt. Ska ta med systemet så jag kan uppdatera med lite bilder. Tycker jag har haft många bilder nu i dom sista inläggen eller?

Men nu måsta jag gå så jag hinner, Ha en bra dag alla!


(googlad)
Ska packetera gurkor idag!

Uppdatering

Igår hämtade Daniel mig där 5 tiden och vi åkte till hans villa och fixade mat, det ble grillad korv, potatissallad och paprika haha. Sen solade vi lite och sen gick vi och simmade och det var skönt. Tänkte åka ut och padla också men klockan hann bli så mycket. Sen åkte vi hem och jag körde båten och när vi kom till honom kollade jag bara på när Daniel, Johan och Macke skruvade och efter det åkte vi till mig och kollade Farsan men det blev bara att kolla halva för jag blev trött!
Tog även några bilder igår:


Denna bild är dock inte från igår!







Jag gillar verkligen havet, har alltid
sagt jag ska bo där och en dag ska
det nog bli så också!

Idag började vi som sagt 10 på packeriet och vi packade ända tills 4 idag, jag var och fixade lådorna vid sista passet så det blev att sitta och limma lådorna ett tag då också efteråt men det gick nog bra.
När jag kom hem satte jag på potatisen och gick i duschen och sen var meten nästan klar. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för Måne kommer hit om 25 minuter och då ska vi gå ut och gå och sen åker vi väl ut till Näsby en runda också.. undrar om hon har Roberts bil nu när Alexander är i Norge?


06072010

Som vanligt började denn dag klockan 6 med väckning och frukost. På packeriet idag var det stressigt och då menar jag verkligen stressigt. Alla ville vi bli klar, men apparterna bara jäklades så det tog extra tid och dylikt, speciellt lådmaskinen hade något fel så man fick hämta någon när de slutade laga sina lådor. Gjorde även något nytt idag som var att limma lådor som limmet hade lossnat på så det var faktist riktigt roligt eller ja inte roligt men roligare än allt annat jobb där. 
Slutade 3 idag och åkte mig hemåt, tog en duch och gick och handlade lite mat åt mig tills imorgon, potatismos & köttbullar blev det för andra gången. Snart ska jag börja göra mig klar och sen kommer Daniel efter mig och vi åker ut till hans villa för att äta mat och simma. Mitt första dopp i sommar alltså, haha! Ganska dåligt gjort när man inte har simmat i hela juni, ifjol minns jag att jag tog "vinterklåddin" sista maj så det är ju en liten skillnad nog.

Ska ta med kameran idag så kanske jag får några bilder tagna, uppdaterar kaanske senare ikväll beror på när vi kommer hem. Börjar inte före 10 imorgon så man får en liten sovmorgon, men dagen blir säkert lång.

Packeri

Ja, denna dag började med att jag steg upp klockan 6 åt frukost och klädde på mig. Stog och avundades en liten stund när Daniel fick fortsätta att sova hur länge som helst före jag åkte iväg. Kom dit passlig tid ungefär, lite sent kanske men jag hann. Sen började det vanliga jobbet men idag fick jag även lära mig något nytt med apparaten som fixar lådorna så det var faktist kul, nog för att jag skärde mig av paffen men det går väl nog om.
Slutade 4 så då blev det att åka hem, äta mat, läsa bloggar, fresha upp mig lite och sen kom Emma och vi åkte ut på en runda till Näsby och dylikt, vi hadde kul!

Nu blir det bilder från Tomatkarnevalen:











Bilderna är bara från början av fredagskvällen!

Nu ska jag leta upp lite musik till iPoden för jag blev väldigt uttråkad av spellistan idag som jag lyssnade på typ 9 timmar, haha eller kanske det sammanlagt blev 6 timmar.  Sen efter det ska jag läsa lite i När jag hör din röst före jag går och lägger mig. Ska försöka ta tidig natt ikväll eftersom jag börjar 7 och ska åka och simma med Daniel efter jobbet!

PS. Höll på att uppdatera bloggen tidigare idag också men det fungerade inte så det blev lite längre nu då istället.

Tomatkarneval

Fredag: Blev det jobb till kvart över fyra så man var hemma lite före 5. Hastigt i duschen och slänga i sig lite mat och sen åka iväg mot Näsby med Måne och Emma. Vi satt och åt jordgubbar, drack och pratade, kvällen fortsatte med drickande och snacka med folk. Daniel körde så vi åkte hem något där vid 2 tiden kanske, kollade inte på klockan direkt.
Lördag: Steg upp där vid 11 och åkte till Tomatkarnevalen där vid 12-tiden och jag gick där runt och kollade med Daniel, didde och Macke före jag bytte sällskap till Emma och Cissi, när jag gick med dem handlade jag två ringar och 5 pluppar till mit Nomination armband, riktigt nöjd! Sen kastade Daniel på några burkar eftersom jag vill ha den stora Ior men jag fick bara ett tröstpris haha, men det gick nog bra de också. Köpte även remmar vilket hör till Tomatkarnevalen.
Senare på kvällen åkte vi till Johanna på förfest som var ett litet surprise party för Toffe också som åker till Brasilien imorgon och är där i ett år så hoppas han får ett riktigt lyckat år! Sen tog vi taxi didde till Näsby där vid en halv 9 kanske, började sen springa på där och prata med lite folk och sådär. Linn, Emma, Cissi och jag köpte även en hamburgare från Café Albert som sålde i parken och det var gott minsann! Åkte hem vid en 2 tiden därifrån också med Niclas, skulle nog ha kunnat vara längre men hade ändå inte druckit så mycket så det blev tröttsamt tillsist men nåja.

Tomatkarnevalen var bra i år också men lite bättre ifjol ändå. Hoppas på mångra trevliga tomatkarnevaler än i livet. Nästa år får man ju gå in i tältet också.
Laddar upp bilder typ imorgon, orkar inte nu!

Stökigt

Håller på att sätta upp de här gardinstängerna nu i mitt rum, hållit på ett tag men de tycks ju inte bli raka. Så nu är det rikitgt stökigt här, förpackningar och skräp ligger överallt men ska försöka få det uppstädat ikväll före jag går och lägger mig.
Har nyss lagt massor av kort till ett album så jag får framkalla dem, funderade på att gå in med dem på lördag i samband med Tomatkarnevalen för då har de väl nog uppe ett tag. Ska bli roligt att få sätta in några bilder i albumet och fixa lite scrapbooking av dem. Ska komma ihåg att ta med kameran imorgon också till Tomatkarnevalen och försöka ta lite nya bilder så kanske jag får något uppsatt här också.
Ska ta några bilder av rummet också när gardinerna kommer upp, det har som tagit lite länge men det brukar göra det här i huset så inget konstigt för mig.

Men nej nu ska jag sluta dolla och se om de har något på TV, fixa maten till imorgon och sen blir det väl nog att gå och lägga sig där en 10-tiden när man ska upp vid 6 för att åka och packa lite tomater och sen även orka på tomatkarnevalen.
Kanske inte uppdaterar något imorgon då men på lördag ska jag försöka hinna sätta mig här en stund.


googlad
Tomater är det värsta med Närpes
men ändå är tomatkarnevalen det bästa!

Ha en bra helg alla läsare!

Botnia Grönsaker

Ja som rubriken låter så där har jag tillbringat lite av tiden idag. Kom dit lite före 10 och blev visad runt och lite hur allt gick till. Sen där en halv 11 började jobbet med tomaterna, till först var det inte så tungt men sen när det kom massor av tomater och det stockade överallt så då blev det stressigt och tungt. Men nog klarar man väl av att vara där i sommar nog, men imorgon ska jag nog ta med mig iPoden. Slutade halv 3 idag så det var tidigt för oss som var nya men de andra hade jobbat från 6 så :/
När jag kom hem snackade jag bara med mamma, var i duchen och åt mat. Nu ligger jag bara och är slö i sängen och funderar om jag ska göra något ikväll eller inte, skulle nämligen behöva få upp gardinstängerna här i rummet snart och klockan och några tavlor och dessutom börjar jag 7 imorgon så jag måste se vad det blir ikväll.

Men nu ska jag vila ögonen lite och kolla på Tyra Show

Får se hur det blir med bilderna denna vecka..

RSS 2.0