< Till bloggens startsida

Stilar

Funderar över tatueringsstilar just nu, lagt upp några på Picasa, kom en bild av mej med också vilket inte var meningen men ähh! Funderar lite mellan dessa nu, ska se om jag hittar flera på nätet.

Day 06 – Your day

Dagen började 07.30 med väckning och sen alla morgonsysslorna, som är ganska få här på internatet. Började skolan 08.15 och där har vi då haft rehabilitering, konst&kultur där vi jobbade med järntråd och gjorde någåt att ha ett ljus i, blev inte så fint men. Sen fortsatte vi med hälsomotion där vi skrev och började med ett projekt som vi ska ha istället för tent. När man gick hem frös man örona av sig i kylan och sen dess har vi fixat mat som bestod av kyckling och ris, sen började vi baka pepparkakor, dricka 2 koppar kaffe, sen fixade vi Emmas högtalare så nu sitter vi och lyssnar på musik. Har även städat upp i rummet så nu kan man gå här och det ser mysigare ut.

Nu sitter vi bara här och pratar, bloggar, läser, skriver upp osv. Börjar inte före 11.45 imorgon så det blir sovmorgon!


Tygtryck

I skolan nästa vecka är det så att vi ska trycka någonting på en skjort, väska eller ja vad som helst. För min del blir det en skjorta eller en kudde. Nu är frågan till er, Har ni några exempel på olika tryck?, helst i text då och engelska eller svenska.

Skriv en kommentar, Tack!

Rihanna - Love the way you lie (part2) ft. Eminem


planering

Måndag idag då, har varit i skolan och där har det nu varit som vanligt. Kom föresten med bussen hit 7 imorse och det var svinkallt så Emma och jag flippade ur helt och har varit så för dagen. När vi slutade skolan gick vi hit till internatet och frös och sen klädde vi på oss som bara den och traskade iväg till ABC, där har vi handlat veckans mat och ätit en panini som dagens middag. Sen när vi kom hem fixade vi julstjärnor, åt vindruvor och kex med ost. Sen dess har vi bara spelat småspel.

Planering:

Tisdag: Baka pepparkakor och bara slöa
Onsdag: Åka in till stan, handla julklappar och en outfit till lördag
Torsdag: HEMFÄRD ♥
Fredag: Sova, färgning + klipp kl. 11.00, städa, julpynta och vänta på idol.
Lördag: Jobb 7-15, ABI-fest på kvällen! ♥
Söndag: Vara slö, packa skolväskan!


Ja detta borde vara veckan i stora drag, ser mest framemot torsdag just nu, och efter det alla dagar!

Day 05 – Your definition of love

Ja kärlek var då temat!
Enligt mig ska kärlek vara något som är mysigt, som känns bra, man har roligt, romantiska stunder och en sån känsla som uppfyller en med glädje och pirr i magen. En sån känsla märker man av när man har jag lovar, men så är ju inte kärlek bara glädje och romantik heller utan det finns iblandat av svartsjuka, svek och tårar här också. Men när man känner av kärleken ska man behålla den!

Day 04 – What you ate today

Ja, idag åt jag frukost som bestod av 2 smögåsar + Oboy! Sen i jobbet åt jag en joughurt + en smörgås och till lunch blev det tonfisksallade och sen till middag när jag kom hem blev det julmat som bestod av lutfisk, potatis, vitsås, röbetssallad och julmust! Namm Namm..

Ja nå mycket mera finns det väl inte på matfronten, blev ju en bulle i jobbet också så!

Uppdatering

ja ni kan ju undra vad jag håller på med som inte har tid att uppdatera men det är nämligen så att jag har jobbat hela helgen lång och medans jag inte varit i jobb har jag tillbringat tiden med Måne eller Daniel. Så tiden har helt enkelt inte räckt till att sitta här och skriva. Men en helt Okej helg har det varit, känns bra att jobba och tjäna pengar + att man får vuxenpoäng!

ikväll kommer Daniel hit och vi ska väl kolla Beck - den svaga länken ikväll om vi orkar eller rättare sagt om jag orkar. Blir väl säkert 6ans buss imorgon också så man blir ju ganska utkörd..

Får se får se, men nu ska jag fortsätta på denhär "blogglistan" och sen ska jag packa väskan till Vasa!

Day 03 – Your parents

Mina föräldrar, mamma Eva är en snäll mamma men kan ha sina bestämdare stunder också men inte så ofta. Med mamma kan jag skratta och ha kul/vara helt urflippad, shoppa kläder och prata om det mesta, jag bor även med min mamma när jag inte är på internatet då. Men vi hör inte till den familjen som reser mycket eller så, mestadels för att mamma aldrig har flugit och inte jag då heller, men nog är hon lite småsugen på en resa någon gång men det blir aldrig av. Men min mamma är nog ändå bäst! Pappa då, om ni läst bloggen vet ni säkert att jag inte har någon, han dog i cancer när jag var år gammal så av honom har jag inga minnen, bara några svaga vilket är synd. Men vi tänker på honom och småfirar även hans födelsedagar och så, så han är låååångt från bortglömd han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

Know How 2010

Har varit på Know How nu, hittade en del prylar att samla på sig som pennor, munvatten, sockor, lotter, stressboll, linjal, godis, reflex, märken och någon enstaka brochyr. Hade nog helt kul där, tog bussen dit var lite jobbigt att vänta på den i -10 och blåst men det gick nog, värmde tårna på buss-batteriet. Sen när vi kom till stan pratade vi med några Närpesbor i vår ålder och sen tog vi mässbussen till Know How, där var mycket folk och grejer. Hittade sen Ruffe och gick runt med honom och förhandlade, drack kaffe osv. Sen åkte vi även till internatet med honom.

Nu blir det att packa väskan och städa upp lite, för imorgon åker man hem!

Day 02 – Your first love

Ja min första kärlek, man har ju haft sina små förhållanden i lågstadie och så och något i högstdie. Men jag skulle inte säga att det var riktig kärlek. Sånt som man gjorde och inte visst ungefär, så min kärlek nu är mera äkta och stabil. Så det skulle jag kalla min första riktiga kärlek. Vi har ju varit tillsammans 1 år och 4 månader och vi har det helt bra, hittar på saker både ute med vänner, hemmamys och med föräldrar och syskon så det är helmysigt!

J U L


Jag såg mamma kyssa tomten

Min Önskelista för i år, klart det finns mycket annat också som t.ex. dator, tv, gps, ett halsband värde 150€ men jag vet ända att mamma har inte råd med det så onödigt att lägga på listan. Vet nog att jag inte får alla blusar och smyckan men något av det kanske.

Nu ska jag läsa på matte förhör, skulle även behöva fixa en platsansökan..

 


Day 01 – Introduce yourself

Okej nu ska jag berätta lite om mig själv då.

Jag föddes den 14 april 1993, så nu idag är jag 17 år. Jag fick namnet Malin Maria efter några funderingar över alla namn, de tänkte från början döpa mig till Matilda. Jag har mörkt långt hår (föddes med svart) blåa ögon och är ganska kort.
Just nu bor jag hemma i Närpes med min familj helger och lov och övrigt bor jag i Gamla Vasa på internatet eftersom jag studerar till Närvårdare här. Jag går nu andra året på min yrkesutbildning och trivs nog bra i skolan, men skulle helst bo hemma! Jobbar även lite som vårdbiträde över helger och lov när det behövs folk, så därifrån tjänar jag mina pengar just nu. Funderar på att fortsätta mina studier på Novia yrkeshögskola till Sjukskötare.

Mina intressen är att pyssla och måla, scrapbookar så mycket jag hinner och har råd och överlag fixar jag lyktor, kort, och alla de små figurer. Stickar även sockor i massor, benvärmare och vantar, och även någon nalle har det blivit inom min sticksamling. Övriga intressen är inredning, kläder, smycken, musik och förstås umgås jag mycket med vänner och familj och dessutom har jag även en underbar pojkvän som heter Daniel och vi har varit tillsammans i 1 år och 4 månader nu.


Blev samma bild som förut, men internet här är för trögt för bilduppladdning ibland.
Det var allt jag kom på nu, hoppas ni fick något nytt åtminstone.

Måndag kväll

Har varit och handlat efter skolan och sånt, jobbigt att planera vad man ska äta i en vecka osv. men så är det. Sedan dess har vi fixat ihop spagetti och tonfisksås, det var gott när man var riktigt hungrig, unnade oss även en kaffekopp efter maten och det var nog ett av det godaste på länge. Sen dess har vi pratat om allt möjligt speciellt udda saker, haha och så har vi sjungit karaoke på youtube, det var kul. Tänkte även spala gitarr till låten Hallelujah men min var inte det minsta stämd och här finns ju inga batterier så det blev lite svårt, fick inte den stämd manuellet heller så. Men tar nya tag nästa vecka.

Alexandra Burke - Hallelujah

(fungerade ej att ladda upp, lyssna här!)

Bloggstrukturer

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Ja här är en lista på rubriker, man ska hålla på med detta i 30 dagar och tar det i ordningsföljd, många som börjat med detta. Snattade min lista från Jenny´s Blogg! Så nu ska även jag försöka mig på detta, lovar inte att jag kommer klara av det fullständigt men försöka går alltid.

Skolveckan har börjat

..igen!
Men denna dag har ändå gått ganska fort framåt, hade först Konst&Kultur som enligt mej är ett onödigt ämne inom detta yrkesområde. Men man måst ju gå så det är bara att knalla iväg, idag ritade vi inte en fågel upp och ner utan vi fick ett stort papper och var 3 stycken och målade lite det ena och det andra, sedan skrev vi en sjuk berättelse om den och så framförde vi den. Sen efter det hade vi rehabiltiering som går ut på att skriva.
Nu efter en kort GA stund har jag kommit mig till internatet och sitter här ensam och väntar på att Emma ska komma hem, för det är läskigt här och man hör mycket ljud.. alla möjliga typer här, ska ni veta!

Men ska kolla Ensam Mamma söker tills Emma kommer och vi går och handlar!

Julöppning!

Jobbat idag från 7.00-14.00
Efter det hämtade mamma mig och jag gjorde mig klar på 20 minuter dvs. dusch och allt då, hade som tur var väskorna packade så det var bara att plocka med lite smått i förbifarten och sen traska iväg ut när Emma och dom kom efter mig. Åkte fort iväg till Vasa eftersom Emma skulle stå på scen och vara uppställd som lucia och samlas kvart före 4. Nå vi kom dit i passlig tid och kollade på Emma och allt, som gjorde det jättebra tyckte jag! Sen kollade vi runt på stan och där 6-tiden kollade vi på fyrverkeriet från Rewell Centers tak, det var nice! Ingen lame Julöppning i Vasa inte, fart och fläng med mycket folk. Efter allt detta gick vi och handlade lite smått och sen iväg på Bio på Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1, vi hade bokat före som tur var för det var smock fullt! Filmen var superbra, hade nästan inte trott de men den var inte alls lik de gamla, mera ungdomsliknande och mera romantik och drama. REKOMENDERAS!
IP hämtade oss och nu sitter vi vid internatet.. skitkul jag vet!

Lördag

Vaknade imore när Linn skickade kanske där en kvart över 10 eller så. Linn skickade och frågade om vi ville hänga på till Vasa med dem idag och vi tackade snällt ja och började göra oss i ordning. köpte lite julklappar och ett tights par från Gina Tricot och pojkarna handlade lite kläder och vem vet kanske en och annan julklapp? Daniel och Macke hämtade även min iPod hos elgiganten, vet inte om de har gjort så mycket åt den, kanppelunda men får väl se och om de inte har fixat det blir det att lämna in den igen. Nu när vi är hemma gör vi ingenting ska snart äta mat hos Daniels och sen åker vi till mig och senare ska vi åka och tvätta mammas bil i Tigertvätten.

Fredag

Och jag är ledig, gud så skönt det är! har hittills idag gjort en ljusklykta med snöflingor på, och har nu suttit i rummet och läst lite i några praktikpapper om  diverse saker och haft ljusen tända så det har varit riktigt mysigt. Ska nu gå ner och prata med mamm, kanske åka till boden och handla lite och rösta på LUCIAKANDIDAT NR 8 i BRAGES LUCIA 2010, det tycker jag att ni alla ska göra! Så spring iväg till lådan nu och fyll i en 8 så blir nog allting bra.
Sen ska jag bara slappa och läsa min SOLO tidning som kom hem på posten idag, helst mys dag!
Ikväll blir det hemmakväll och IDOL, håller tummarna för JAY (får se hur det bi med mitt godisuppehåll då, haha)

PS. går inte att ladda upp någon bild på denna dator.. suck*

Bokproblem

Nu har jag ett litet problem här, vad ska jag välja för bok att läsa på Modersmål det ska vara en om någon sjukdom och helst nog sann men det beror på de kan ju vara bra ändå.

Jan Guillou - Ondskan
(av denhär finns det även en film, som jag tycker är bra)

Tycker ni denhär skulle vara något att läsa?


Marianne Käcko - Ta livet av mig mamma
(dethär är en bok om en flicka som har anorexi, och detta är ur mammans synvinkel)

Skulle denna vara något?

Finns även MÅNGA andra så kom gärna med förslag och tyck till lite vad ni tycker och om ni kanske har läst någon av dehär!


Malin Tipsar:


Dethär är en sann berättelse om en familj som mister sin lilla flicka i cancer när hon bara är 3 år. Man få följa med familjens liv under sjukdomstiden, lite ur vårdpersonalen synvinkel och det är en grymt bra bok men det tar på känslomässigt att läsa den men den rekomenderas starkt!

Hemma!

Oj äntligen är jag hem i ljuva Närpes, haha eller int händer det ju någonting här heller men det känns skönt att slippa möglet en stund, jobbigt med huvudvärk. Kom hem med halv 5ans buss hit idag och före det i skolan hade vi matte där räknade vi och hade oss, modersmål skrev vi platsansökan och sen kom en från Vasa Stadsbibliotek och berättade lite om några böcker eftersom vi skall läsa en bok snart och skriva bokrecension, suck* På finskan hade vi lite pratövmimgar och sen spelade vi Alias, och det skulle vi få göra alla gånger i slutet av lektionerna.

Ikväll ska jag möjligtvis åka till Halpa-Halli med Emma och Daniel och sen blir det väl bara att slappa framför TV:n

Mys

Har nu mys här på internatet med Johanna vi har just varit ut på en promenad och nu sitter vi här med en ansiktsmask av chokla och jag skall snart tvätta bort min. Det är skönt att ha på den eller det späns när man skrattar men annars, den är mot stress vi kollade inte det när vi köfte den men man stressar nog ganska mycket så nog är det bra att ha på denhär kan jag tänka mig.


Men nu ska jag gå och tvätta bort den och efteråt läxor, bloggar och sen cosmopolitan!

Godmorgon!

Nu har jag varit i duschen och fixat till mig med mina morgonsysslor. Idag har vi vanliga timmar (eller såkallade modersmål o. matematik) så det när ju lite lagom kul men det ska väl gå sålänge vi inte har prov. Är i skolan till kvart i fyra tror jag, haha! kommer inte på det här med skoltider nu längre, men det kommer väl snart som vanliga rutiner.

Men nu ska jag ta tag i skolväskan och börja promenera upp mot skolan!
Ha en bra dag, kära bloggläsare!

Gonatt!

Ikväll har Emma och jag varit till Becca's och fixat flätor till henne och annars bara suttit och pratat. Sen gick vi hem och började fundera lver maten så vi tänkte vi skulle cykla till ABC och handla Tortillas för det är ju inte så onyttigt, bara brödet. Så vi skulle ta Johannas och Emmes cyklar men då vi kom ut var låsen frusna så vi gick till internatspersonalen då och tog snålskjuts med dem, så det gick ganska fort och så var vi hemma och kokade. Efter det har vi lekt med vårt överfallsalarm som vi fått av IP genom att skoja med lite personer och sånt, dessutom har vi möblerat om lite och ritat lite fina teckningar och satt upp så det ska bli lite finare här i den trista miljön, haha!

PS. Vasa är inte ett kul ställe den här årstiden det är så mörkt och det finns en del skumma typer, så ut själv går man never never!

Hemma efter en lugn dag

Ja denna skoldag har inte varit så jobbig. Hade först rehabilitering och skrev en massa sen slutade vi tidigare och lärarinnan gick och planerade ftersom vi skulle ha henne då igen i Hälsomotion eftersom den andra lärarinnan vi skulle ha i Konst&Kultur var sjuk så vi körde ihop timmarna och slutade 1 istället för 15.30. Så det var bra gjort av lärarna!
Nu har jag fixat en del med skolan, så som kontonummer, papper och dylikt, har även kollat in det nya studienätet som heter YAHA! ganska konstigt namn men det var nog hyfsat bra man fick åtminstone veta vad det var för mat för veckan.

Fick även en glad nyhet idag att vi är lediga alla fredagar framöver, oj tack tack nu kanske man ska orka lite bättre i skolan åtminsotne.

6 veckor kvar

Ja skolan har börjat idag och jag ser inte framemot 6 veckor här jag vill vara hemma och jobba, kan ingen ge mig det i present eller något liknande. Men det blir att kämpa sig nu fram till jullovet, ska nog klara av skolan och alla dessa prov vi ska ha.Har även kommit på att jag ska godisstrejka dessa 6 veckor alltsån fram till julen, för tänk då när julen kommer vad gott det ska vara med godis, då kanske man uppskattar det mera än när man annars äter det typ varje helg. Men det kommer bli skitsvårt men försöka ska man nog, för här gård det ändå ganska bra, för vi äter inga potatisar, pasta eller dylikt här bara kött och sallad.

Men nu ska jag leta upp någon fin text.

Farsdag!

Har tillbringat dagen i jobb och det har gått riktigt bra tycker jag. Sen när jag kom hem en halv 3 tiden gick jag in till farfar en liten stund och så var den farsdagen firad.
Nu sitter jag bara och läser bloggar på mammas tröga dator och snart ska jag äta ungstekt lax och efter det ta en lång och härlig promenad och komma bort från alla tankar om skolan och sånt.. för imorgon drar det iväg till Vasa internat och börjar 08.30 och slutar 15.45, blir så skoj så..!

Nej FY-FAN för idolröstarna

Hur kan man rösta ut en av de bästa deltagarna? men tydligen har svenskarna bestämt sig för att Elin ska ut för hur skulle dom kunna låta en finlandssvensk vinna!? man vet ju hur de blir.
Alla vi var helt säkra på att Andreas och Minnah skulle hänga löst åtminstone Andreas.. men tydligen inte! Nej ett stort MINUS i idoltittandet, det enda man har kvar att heja på nu är jay för han är ju skitball, och de tycks ju svenskarna tycka ennu också så får hoppas. Dessutom varför har de tagit bort så att det endast är tillåtet att kolla eftersnacket för svenskarna, fan vad löjligt!

men kör hårt Elin du kommer säkert bli en toppartist någon dag!


Internat

Ja kanske man ska fundera lite vad man ska ta med till Internatet nu också, kommer säkerligen glömma hälften men man kan ju försöka.
  • Toalettpapper
  • Påslakan, lakan, dynval
  • Badhanduk och Handduk
  • Kläder i massor
  • Kameran
  • Datorn
  • Toalettväskan med allt dess innehåll som smink, krämer, leppomada osv.
  • Någon box/film och böcker + tidningar
  • Skolböckerna + väskan
Ja nu kanske det börjar bli allt eller föresten har jag filten där tro!?

Godmorgon

Eller klockan är 2, men sov faktist länge imorse.
Ha hittills bara ätiti frukost och nu kollar jag på Ellen DeGeneres Show på kanal 5, som egentligen är skitbra men de är ett program som jag ändast kollar när TV:n är på och det inte finns någonting annat. När jag tar mig orken till ska jag städa lite i min "Walk in Closet" och plocka bort onödiga/trasiga/små/stora kläder och dessutom ska jag bädda sängen, plocka ögonbrynen, peela fötterna och kanske scrappa lite om jag hinner vilket jag inte kommer att göra.

Men det är väl bara att ta tag i sakerna nu då, så hörs vi senare!

Yorkie



Oj, ja längtar så tills jag gått 1½ år till i skolan,
så en sånhär Willy får komma mot mig springandes!


Naglar

Har fixat och trixat lite med naglarna nu, när jag är ledig i 2 dagar framöver.
Inte de bästa bilderna men det duger!

Sista praktikdagen är avklarad.

Ja då var man sista dagen som praktikant idag då, men på söndag åker jag dit igen för att jobba och få lön.
Idag har de gått riktigt bra där tycker jag man klarar av mycket mera sjäv nu. Men nog om jobb!

Ja idag eller rättare sagt ikväll skulle jag behöva städa och gå ut på en promenad tycker jag men ja vet inte om det blir någonting av det har inte riktigt orken uppe och dessutom fryser jag så jag skulle helst ligga under täcket, men de vill man ju oftast. Ska tända lite ljus och ha det riktigt mysigt och bara snossa på med något smått tror jag bestämt.


Gina Tricot


Svart och Vitt och jag vill ha allt!


Dermoshop

Ja fick mina dermoshop produkter igår, så här e dom:


Schampo för färgat hår
Balsam för färgat hår
Ansiktstvätt
Primo Nagelbandscreame
Foot therapi fuktsalva
Foot therapi peeling


De här två har jag testat och de var verkligen värd priset,
måste bara älska fotpeeling!

Dermoshop

I feel relieved about the judgement

Ja bedömningen är nu över och jag fick en stark 2:a så jag är nöjd och stolt! Så nu har man det över och det är bara en dag kvar på praktiken också och så är det klart, lite synd men ändå bra att börja skolan så det går framåt. Efter bedömningen idag åkte jag med Daniel och vi körde och letade en present som jag ska ge imorgon på praktikplatsen, och när vi hade hittat den åkte vi hit till mig och kollade Smalville och sov typ, haha!

Nu ska jag ta lite bilder av grejerna från dermoshop och sen börja fixa mig inför kvällens spinning!


Mike Posner - Please Don't Go

Godmorgon!

Vi vaknade 10 idag och då åkte D hem för han skulle fixa någonting där. Så sedan dess har jag latat mig här, duschat, ätit frukost och kollat över praktikpapprena. Snart ska jag gå och klä på mig och sen där runt 1-tiden ska jag invänta Emmas mamma och så åker vi iväg till Praktikplatsen och fixar mitt vitsord, får se då vad det blir, börjar bli lite nervös nu också..
Igår fick jag föresten ett brev från SOLO ett tackbrev för att jag velat ha några nummer av den tidningen så det var nice, men visste inte riktigt varför det kom men det visade sig sen att Daniels mamma hadde skickat in det så det var ju bra eftersom jag verkligen gillar den tidningen, Frida tidningarna går men de är lite mera barnsliga dom. 

Men nu sticka och sen göra mig klar!

Serier

Har nu kollat på Desperate Housewives, skitbra avsnitt!

Ska nu kolla på:




Ted Baker


Vill ha!

kväll

Har varit till Emma nu ikväll och vi har varit ut på en promenad och pratat om det mesta som vanligt. Sen har vi bara suttit och degat hos henne. Nu när jag är hemma har jag kollat lite på CSI där Justin Bieber medverkade och nu ska jag kolla på Pensionärsjävlar. Annat som jag ska snossa på med är att sticka lite, läsa lite i solo och frida tidningarna mina.

08112010

Ja nu är mina två nätter över på praktiken, det gick nog bra hade nog att göra det var bara när man satte sig när det var typ en halvtimme kvar då märkte man hur trött man var. Men nog skulle man klara av att vaka i livet nog. Funderar om jag ska åka till typ Efraim på nästa praktik och testa på äldreomsorgen också, men jag vet inte om jag ens får ändra mera får se det då.
Idag nu så har jag sovit och nu har jag bara suttit här, ska väl gå ut påå en promenad i snön snart tror jag, ska se om Emma har lust att följa med eller vad hon sysslar med. Annars går jag väl själv eller kanske jag åker och hälsar på William.

William

Yes! De behöll William, saknar honom redan.
(Har döpt den till William fastän det är en flicka, men äh!)

Omvänt dygn

Ja har varit i nattskift i natt så dygnet är lite omsvängt nu, sov till 3 idag då när jag kom hem 7. Har varit riktigt skönt att sova eftersom jag inte vilade någon middag igår. Så nu sitter jag bara och läser bloggar som vanligt och sen blir det mat, dusch, Daniel kommer, Näsby och så praktiken!

men nu ska jag gå och fylla i lite i almanacklan så jag vet var jag är och vad jag håller på med haha, har inte använt den på ett tag nu så får se vad man har missat.

07112010



Va härlit när det väller ner snö här idag, får riktigt julfeelis nu!


Idol

Elin Blom gick vidare igår! Hejar på dig i nästa
veckas idolfinal när det är rocktema, kör hårt!


L Ä S E O R D N I N G

Ja, läseordningen är nog inte den bästa för nästa period, slutar typ kvart i 4 alla dagar förutom fredag då vi slutar 11 men då har vi ju den förbaskade turen att vi som vanligt får sitta och vänta på bussen till halv 2, vi är ju vana men man blir otålig. Så ser inte fram mot nästa period så mycket men ändå lite för det närmar sig jul och min födelsedag.

H&M


Jag VILL-HA

Z U M B A M A R A T O N

Ja idag steg jag upp halv 9 och gjorde mig klar hos Daniel sen efter frukosten åkte vi hem till mig efter mina gymnastikkläder och sen åkte vi och hämtade emma och sen iväg till Kristinestad och Kristinahallen. När vi kom dit var det mycket folk och vi betalade in oss och skrev i lotteri som man måste göra. Sen gick vi in i salen och waow den var stor och mycket folk. Zumban började så småningom och det var skithäftigt, jevligt mäktigt också med över 100 pers. Vi zumbade i 2 timmar och det var tungt, kul och helt fucking awesome. Helt klart bästa Zumban jag har varit på någon gång!

Idag var det meningen jag skulle sova, men jag har inte sovit alls jag har fixat farsdagskort och dylikt. Men efter maten ska jag ligga och blunda en timme eller två.


Kommentarer

De är nice med alla kommentarer, fortsätt så.
Blir gladare när man loggar in och ser man har 2-5 kommentarer att läsa! ♥



L E K A

Ja har nu lekt med en underbar kusin vars namn är Oliver, man kan inte göra annat än skratta när man är med honom. Vi har byggt med lego, sprungit runt, narrat varandra lite och sånt som är så härligt med småbarn. Tänk va härligt att ha en sån lillunge att leka med lite nu som då för man får ett gott skratt att förlänga livet med!


Har varit på jakt efter en Fasan idag som jag skulle ta kort av men den hann springa iväg så måste hålla utkik nu efter en, de brukar vara på gården ofta men de är väl lite skygga för kameran min, haha!

Godmorning

Tänkte ju att jag skulle sova ut riktigt ordentligt imorse men nog vaknade jag halv 10 för de nog, så det går inte hur sent jag än går och lägger mig tror jag. Har chillat framför datorn nu sedan jag steg upp har läst alla möjliga bloggar + bloglovin, lyssnat på musik, laddat ner ett fotoredigeringsprogram som hette PhotoFiltre men det var inget speciellt med det tyckte jag. Nu ska jag se om jag hittar något mönter till flätasockor att sticka och sen ska jag gå ut på en lång promenad med Måne.

Ha en bra dag alla bloggläsare!

Godnatt!

Kvällen har gått fort, vi har varit ut och gått och pratat och letat efter en reflexväst som vi helt och hållet blev av med så någon har tagit den. Så det finns nog alla de typer även i en sånhär liten by må jag säga. När vi kom hem började vi surfa runt och kolade på hundar, bilar, lägenheter och allt från himmel och jord. Kom på att vi skulle velat ha en lägenhet i Vasa under studietiden att dela så, men nu just finns inga 2 rummare i Vasa men till sommaren finns det väl, men jag vet inte det kanske nog blir en utödare eftersom det är dyrt och vi är ändå hemma ofta över helger, speciellt jag med min Daniel och dessutom är det lov och praktik, så det blir att fundera.

Men nu ska jag kolla lite på Criminal Minds och sen ska jag gå och lägga mig och sova ut för imorgon är man ledig ♥

Skor ♥


Vill ha några liknande, men de skulle få ha en liten klack också.
De här är från have2have och kostar ca. 50€
Finns säkert liknande i Vasa så jag sla hålla utkik.



blogglogg

ojoj dessa rubriker är inget man vill ta tag i när man har dåligt med ordboken i huvudet.
Nåja denna dag har gått ut på praktik och det har gått som vanligt, när jag kom hem blev det en sväng till fammo och faffa för att diskutera med dem lite och det var väl kul att umgås med dem en stund också. Och NU när man kommit in hem sitter man HÄR igen och surfar runt, men det är så härligt att leta bloggar och läsa diverse.
Men snart kommer Emma hit och vi ska flytta över lite bilder, gå ut och gå, kanske ta mera kort och sen vet jag inte vad vi gör, vill gärna hitta på något för jag är ledig imorgon.


LOOKBOOK




Jag vill också åka och shoppa kläder, vill till ideapark NU!

Spinning

Ja det var ett tufft pass idag, vet inte om det blev tilltuffat eftersom två poliser kom med på passet eller vad det var. De har verkligen bra kondition och är j*vligt vältränade måst jag säga. Men inte tänkte man så mycket på att de var där, varför skulle man egentligen de är ju nog vanliga människor de också.

Nu när jag har kommit hem har jag tagit en varm och skön dusch, tagit med mig en banan och en manderin och sitter nu och kollar på Arga Snickaren på kanal 5. Efter en stund kommer också Daniel och gör mig sällskap.


it's hard to explain how you feel inside

Ja nu har jag sovit 2 timmar och när jag vaknade upp från min dvala gick jag till frissan och affären, fick en klipptid till tisdagen men något paket från dermochop hade jag inte fått då ännu men de kom kanske med 5ans buss skulle jag kunna tänka mig. Får höra med dem någon annan dag när man har vägarna förbi.

Nu har jag ätit mat och svängt alla bilder på den senaste fotograferingen och även laddat upp några här. Så nu är det bara kvar att ladda upp för kvällens spinning. Ska bli skönt men tungt som f*n, är så trött just nu..

@Malin&Emma










mittiveckandagen igen en gång

Har nyss kommit hem och tänkte att jag skulle gå och handla något att bita på för det finns endast knäckebröd och vanliga produkter här hemma och de vill ja inte ha. Men om jag går nu till boden så kommer jag ändå måsta gå efter 2 timmar igen för att hämta ett paket (möjligtvis) men men får se vad jag hittar på.

Är frusen och ligger under täcket nu och tänker på vad mina yrkesprovsdagar har gått skit egentligen, men vad kan man göra det blir ju alltid så.. ska moja mig här nu och lyssna på:



Har en del jag skulle behöva fixa också men jag vet inte när jag orkar börja, skulle behöva en papperskärare före jag börjar med farsdagskortet och så skulle jag behöva hitta motivationen för det också. Lägga in bilder här, beställa en tid till frissan, hämta ett recept och ja diverse saker men man är ju trött..

17 - den onödiga åldern

Ni kanske tycker jag börjar bli tjatig av att älta detta av och an men ja tycker det är en onödig ålder speciellt nu eftersom jag inte har en aning hur jag kommer till praktiken imorgon och inte orkar man skicka runt byn. Men dit kommer jag nog på något vis, men hem då? dessutom har jag ärenden i Näsby som skulle behöva fixas men det går ju inte nu så det får man ta någon ledig dag och köra av och an med den fjuttiga lilla gröna moppen!

Men nu ska jag ta mig en god nattsöm och skippa Cougar Town för ikväll!

bloggtorka

Ja för jag har ingen ork eller lust att blogga nu!
Är trött efter dagen och vill gå och lägga mig då jag orkar upp klockan 6 imorgon, Gonatt med er!

@Malin&Emma


Laddar upp mera bilder sen måste kila iväg till praktiken nuu!


i'm still counting the days

Igår blev det en lång sovmorgon och sen fixade vi ett program på min dator så nu kan jag bränna DVD filmer igen och efter det gick jag ut på en låång promenad och det var nog det härligaste som hände igår. Senare på kvällen åkte vi till Näsby och kollade runt lite och sen hem för att fixa till Chilitonfiskpajer och kollan Ensam Mamma Söker och efter det Beck - Flickan i Jordkällaren.

Idag har jag även sovmorgon men sov bara till halv 11  så nu har jag ätit en stadig frukost och bara slöat framför datorn, blir att värma upp sig riktigt nu så jag har mod att köra moped, känns lite kallt nämligen.

... En dag i taget det räcker
vänd dig inte om
och sörj det förflutna
bekymra dig inte
för framtiden
för den har ännu
inte kommit
lev i nuet och gör
de så underbart
att de blir värt att minnas


RSS 2.0