< Till bloggens startsida

Stan

i skolan idag hade vi typ 20 minuter läkemedel som man kom hit för då man hade kunnat ta en senare buss. Sen hade vi praktiskt prov halv 1 och vi fick att linda ben och det gick nog ganska bra, godkända blev vi åtminstone. Sen kom mamma till internatet och vi åkte in till stan och började shoppa. Hittade 3 tunikor, ett par skor, tights, jeansjacka och någon topp. Så det inköpet var lyckat. Sen var vi till minimani och handlade gardinstänger så nu är det klart också så det börjar få sig någon ordning i rummet nu. När jag kom hem lastade vi i några internatsaker i bilen som mamma fick ta hem så det börjar vara slutet här nu också.
Sen efter detta traskade Emma och jag iväg till ABC och handlade godis så nu är vi mättade och äcklade fyfan, kollade dessutom på facebook på någon 12 år gammal burgare från mcdonald's, ucsh fy!
Men nu ska jag börja ta natten, bloggar mera imorgon kväll eller fredag har fullspeckad dag imorgon och ska ut och äta med klassen senare också och hit och hämta några saker så kan blir svårt att få någon inlägg inklämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0