< Till bloggens startsida

Andra avenyn

kollade just på det avsnittet för idag, shiitbra! bara ett kvar nu då fan va sorligt.

Idag har vi tagit urinprov i skolan och bäddat lite, efter skolan fick vi mat av Emmas farmor som bestod av köttbullar och potatismos efter att vi hade ätit det tog vi bussen in ti stan och kollade runt lite i affärer, hittade en tröja från gina tricot. Sen letade vi efter bröd men det fanns ingen stans pga. denhär patetiska strejken som de håller på med. Så får se när man får FÄRSK mat igen då.
Sen blev vi erbjudna skjuss till internatet så vi tackade glatt JA och så kom vi hem lite fortare, då blev det bara att äta lördagskorv typ, haha. Sen har vi inte gjort någonting annat än kollat AA och nu ska jag börja leta mig i duschen.. så hörs imorgon!

ingen zumba idag

var helt trött och slut efter skoldagen idag fastän vi inte gjorde så mycket vi hade bara akuta situationer och sedan vett och etikett där vi var 6 st på lektion, kul! När vi slutade efter det 5 vett och etikett timmarna gick vi hem och då hade det redan börjat snöa eller slask kan man väl kalla det så då hade vi ingen större lust att gå till brändö från stan heller. så det blev inget zumba idag då.
Det vi har gjort idag är att kolla på dator och jag har snackat med min bror om denna audi som det ine blev något av eftersom den nog blev för dyr, så det är bara att leta vidare bland alla bilar. Så har vi varit till ABC och handlat lite och där var det minsann inte mycket i hyllorna, JÄVLA STREJK! men hittade åtminstone de jag skulle ha.
Men nu måste jag springa på toaletten och sen ska ja gå och lägga mig börjar kvart över 8 och dessutom är det duschning på morgonen också så det blir väckning klockan 7 då.


Pausar

..från tapetrivandet, det är verkligen tungt att slita ner tapeter men ska man ha det fint är det väl nog bara och ta i med hårdhandskarna så något blir gjort. Men nu åtminstone unnar jag mig en paus, ska försöka riva ner lite till och sen blir det att fixa middag eftersom mamma kommer hem först halv 6 och då orkar hon knappast och dessutom åker jag ut med Måne klockan 5.

Men nu några bilder från helgen:


D's katt, lustig filur. (väntar kattungar)

Haha, tog en liten smygbild!

Min katt eller rättare sagt frass

Min slöa pojkvän en söndagsdag.

Bild från Närpes Å genom Yttermark, tog den under cykelturen!

Sådär de var ungefär allt. Min frass och pojkvän låg som sagt hela söndagen och båda två lika slöa och gnälliga, haha! Nu ska jag beundra denna Audi a4 som jag har hittat och hoppas så innerligt att jag ska hinna köpa före någon annan, men jag tror inte det den lät ganska eftertraktad så, men hoppas kan man allti!
Hörs senare.

Helg!

Denna helg har gått fort över tycker jag..
I fredags åkte jag tidigt till Daniel och dä var vi hela kvällen byggde 500 bitars pussel men det blev inte klart, kollade film, skulle gå i bastun men jag hann somna för haha upps!
Lördagen var mamma och jag och handlade färg till Närpes golv och så provade vi måla på tapeterna för att se om det funkade och det gjorde det. Annat var att vi åkte ut och körde med åman på kvällen ch kvällen blev okej inte mera men inte mindre heller. Denna helglördag var vi äntligen lite mera med Simone & Alexander och dem så då blev det genast mycket roligare. Igår Söndag var det minsann en slö dag för min pojkvän och katt de låg och sov, snarkade och lite annat la med. Men det var ändå en skön söndag bara lite tråkigt ibland när man fick stå och väcka pga. att man inte hade något att göra. Sen åkte D hem och fixade något och sen hit tillbaka och jag hjälpte honom med något de skulle berätta om idag på den där kursen som de arbetslösa måste gå, såå patetiskt men man måste ju annors blir det inga pengar alls. Igår medans han var borta var jag ut på e cykeltur och träffade på Farmor så vi cyklade tillsammans och på Östra linjen träffade vi på Emma och Cissi så vi pratade några ord med dem före vi cyklade vidare.
Idag har jag bara sovit, ätit och pratat med Simone på facebook och vi ska nämligen ut och köra någon runda ikväll, så roligt längesen vi har pratat och så som vi gjorde förr så det blir roligt. Men hela dagen ända till typ 4 har jag framför mig att riva ner tapeter i mitt rum på den ena väggen och jag ser nog inte fram emot det för det är skiitsvårt det sitter som "attan" men nåja bra att lära sig tills man bygger hus. Sen blir det väl att fixa lite middag och sen ut och köra då.

Täkte ladda upp några bilder från helgens fotograferingar men det gick tydligen inte på min brors tröga dator, men laddar upp dem i veckan då när jag har min egen dator som sitter i Vasa för sig själv.



Träning

Zumban ikväll var jobbig men helt fucking awesome, så där fick man sig en timmes träning i allafall och sen tränade vi även lite före och efter så får se nu om man tar sig upp ur sängen imorgon bitti. Blev inget cougar town ikväll heller, skall sluta säga sånt som inte blir av nu, haha kan ju försöka. Men jag känner mig ganska så trött och slut ikväll så jag orkar inte kolla och dessutom har jag disken som står och väntar på mig. Skulle vara toppen om de kunde installera en diskmaskin här på internatet men det äv väl nog för dyrt och inte så mycket disk heller egentligen men allt för mycket för att man skall orka diska förhand.

Emma och jag kom fram till att vi har tränat bra denna vecka, var till stan i måndast och jick av och an men där blev det ju i och för sig en hamburgare, tisdag sports gym och zumba, onsdag var vi ut och cyklade till flygfältet och idag sport gym och zumba så det känns ju nog i alla fall ganska så bra.

men nu disken, sen sova!


Middagstrött

känner mig riktigt seg och slut nu precis överallt, förra zumbapasset i tisdags tog på mina muskler är urtrötta och skolan gör mig helt slut så måste försöka sova lite bättre nu, för det är ju int så roligt att komma hem imorgon och vara med D när man är trött och hängig och speciellt är det inte kul för honom så ikväll blr det läggdags tidigt tror jag.

Nu har jag just precis läst massor av bloggar mest designebloggar och sånt hur de har det i sina hem, och det är såå fint jag hoppas verkligen jag kommer orka med sådant senare när jag blir äldre också och har eget hus skulle vara kul att pyssla på mycket hemma. Så nu har jag även lagt till några bloggar på bloglovin som jag skall börja följa, bloglovin är skitbra där har man minsann koll på alla bloggar!

Nu ska jag uppdatera lite bilder från gårdagens fotografering:





Cyklade till flygstation igår och tog några kort, det var första gången jag har sett ett "riktigt" flygplan annars har jag bara sett dem i TV och förra gången vi var såg vi bara propellerplan. Tyvärr fick jag inte se när det här planet åkte iväg, men kanske en annan gång. De flesta plan var inställda pga. askmolnet så inte ens till Helsingfors fick man åka..

Men nu ska jag äta sallad och sen bär det av till brändö på zumbaa

funderingar

hmm.. har nu slutat skolan tidigare än väntat och nu sitter jag här och funderar lite över helgen hur det kommer att bli det ända säkra kortet är att vi ska va hos Daniel på fredag men på lördag är det inte riktigt klart ännu. Måste höra sig för lite men högst antagligen blir det några rundor i näsby ska kolla med Simone vad de ska göra.
Men i allafall så på lördags dan blir det att fixa och trixa i rummet för det ska bli grått, svart och vitt eller rättare sagt såhär kommer tapeterna se ut:


lite halvsuddig men..

så det blir roligt ser riktiga bilder framför mig hur rummet kommer att se ut i framtiden det kommer gå mycket i svartvitt och några enstaka färger på kuddarna och så.

Denhär klockan fick jag till födelsedagspresent av Simone & Alexander precis vad jag hade önskat mig så den kommer jag sätta upp på väggen också, gillar marilyn monroe hon har så skön stil.

Men nu ikväll blir det zumba för Emma och mig tror vi visst och annars blir det väl ett Cougar Town avsnitt, blev inget igår det hann bli så sent innan jag kollade AA som de nu dessutom ska lägga ner läste jag på Jenny's blogg, fyfan va skit alltså, vad ska man börja kolla på då?

nu ska jag texta med Simonee!

Zumba

Igår var vi in till stan och handlade lite ett som annat sen gick Emma och jag iväg till sports gym och tränade lite och sen hämtade vi biljetter till zumba så nu har vi det provat och det blir flera gånger kan jag säga, rekomenderas!
Idag i skolan har vi haft praktiska timmar och vi övade att ge subcutana injektioner och det gick nog riktigt bra fastän vi var nervösa över det. Sen övade vi ocksåa att ta blodtrycket på varandra.
Nu när jag kom hem till internatet skulle vi steka plättar men det blev det inte mycket av så skippar väl maten idag, och nu har Emme, Jonas och Johanna kommit hit för att steka våfflor, lite mera liv på internatet åtminstone :)

Ikväll blir det väl inte att göra så många men ska kanske försöka mig på en promenad åtminstone och sen blir det andra avenyn som Emma sa va skitbra och om jag hinner cougar town och sen sleepy sleepy antar jag.
Hörs mera sen..

Less på internatet

Sitter här med Emma medans hon spelar gitarr och jag har bestämt mig för att hon ska spela på mitt bröllop! så de så Emma.
Annars har vi varit in till stan med buss och handlat mat idag och jag handlade även en fejk D&G plånbok är helt nöjd med den. Sen tog vi bussen hem också och gick från grillen som vanligt.
Har inte mycket att berätta idag bara svamlar, är faktist ganska trött idag vet inte varför men så är det, har alldeles varmt nu och för en stund sedan kallt så jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu.
Har alldeles nyss plockat i några papper från en pärm till en annan men nu behöver jag nya plastfickor för resten så måste handla det någon dag då så jag får det gjort. Dessutom har jag räknat ut att det är 26 dagar kvar i skolan, sköönt, vi har några lovdagar kvar bland annat nästa måndag (vet inte varför) sen har vi torsdagen den nittonde för då är det kristihimmelsfärd och sen har vi också på fredagen och då kallas det väl självstudier som Christian sa idag.

Men nu ska jag kolla ett andra avenyn avsnitt kanske? :O och sen prata lite med älsklingen och så blir det väl att ta natten.

haha, glömde min handduk hemma så Linn måste ta med den åt mig imorgon så jag får vara oduschad då..

liten liten stund kvar av helgen

.. och av den lilla stunden blir det att packa och kolla på Wallander - Täckmanteln med D och sen sova.
Får sova länge imorgon eftersom jag sak sitta på med Emma & Jenny till vasa och vi åker någon gång vid 11-tiden eftersom vi först börjar klockan kvart över 12 imorgon och har en VS-kurs som heter Akuta Situationer, hoppas det blir kul men det tror jag nog eftersom vi har Christian. Så imorgon blir det en liten sovmorgon..
Har just precis läst lite bloggar och spanat runt läste på Emma's blogg och hon har varit ut och gått mycket över helgen tycker jag, någonting som jag verkligen skulle behöva men skall satsa på det i veckan istället. Och nästa helg ska jag försöka övertala D att han inte ska köpa något godis, för om han köper äter jag också.. typiskt!

Men nu tv.


Härligt vårväder

Blev som sagt inget gymnastikfest för Emma och mig igår då, var lite snåla och det ena med det andra. Men Daniel och jag hade en härlig hemmakväll med filmen Luftslottet som srängdes som då hette Millenium och gick på svt 1 och är indelad i 2 så nästa lördag är väl den andra delen, längtar redan.
Idag steg vi upp där en 10-tiden kanske och åt frukost som alltid är lika god här hos D's familj, sen började vi leta kläder till mig eftersom vi skulle till skogen och vi hittade nog något åt mig men det var lite långt men det gick. Sen åkte vi iväg och jag fick sitta på vagnet, när vi kom dit började D fälla träd och sen plockade vi riset i en hög och ved på vagnen. Efter en stund kom D's mamma med varm oboy och kakor så då åt vi det och sen fortsatte vi en stund, sen åkte vi hem hit och jag satt i solen och pratade med D's mamma medans de andra kapade ved.
Annat vi har gjort idag är väl bara att vi har ätit hamburgare med kebab och nu sitter jag här och skall snart gå ut och ta några kort för de andra kapar ved.

Förestän igår var vi också och tog kort av Sigge, en hund i byn och sen var vi och tog kort av min kusin Daniels kor, dom var häftiga kan jag säga. bossi nääsa!

Sigge!


Daniels kor!





Helg

Lördag redan..
Provveckan är nu över i skolan och helgen är här så det är ju skönt. Igår var Daniel här och vi försökte oss på ett pussel och kollade film. Imorse åkte vi till fotoquick och jag handlade ett objektiv sen åkte vi till Närpes golv och mamma kom också dit och vi kollade på tapeter till mitt rum så nu har vi hem ngra prov och jag vet vilket jag ska ha men..
Ikväll ska jag vara med Daniel och kanske åka på gymnastikfesten jag vet inte riktigt hur det blir med det måst se.. Ikväll har de även en film som vi ska kolla tror den gick på svt 1 till och med. Har verkligen ingenting att skriva så hörs senare..

Sent/Natt

Börjar bli natt nu klockan är väl någonting runt halv 12 tiden så det blir väl nog att gå och lägga sig snart tror jag.
Men ikväll så har vi läst på prov och sen tog vi cyklarna till ABC och handlade lite met till imorgon och lite till ikväll, sen fortsatte vi med provläsandet och nu har jag kollat ett avsnitt av andra avenyn och imorgon ska jag kolla på det som har varit ikväll så jag har någonting att göra då också.
Imorgon är det som sagt dags för prov nummer 3 och det är partent så jag hoppas det går bra, och sen blir det att fortsätte med prov nummer 4 som är det svåraste denna period men man kan inte göra mera än sitt bästa.
Godnatt!

Födelsedag

Fått många grattisar via telefon och i skolan idag så tack! och på facebook får man oskå ganska många att säga tack till men det är bara roligt. Annat idag är att vi har haft kemiprov och det gick S K I T såklart, men man borde få en etta om man har varit med på timmarna och gjort uppgifterna så det är ju bra. Sen har vi bara haft yrkeslektioner, slutade halv 4 lite efter, gick hem började koka mat och nu sitter vi här och kollar på datorn ska väl snart gå och börja läsa på dessa två prov vi har kvar nämligen; grunderna i vård- och omsorgsarbete och A N A T O M I, fydå!

Imorse väckte Emma mig och jag fick min present och en muffins med ett ljus i, så snällt tack Emma! :) Så nu har vi även ätit muffinsar som efterrätt, namm!

Men nu ska jag kolla lite på facebooken och sen ska vi fundera om det blir något cyklande till abc senare idag.

Truth about me

Vad är bättre med det motsatta könet?
001. Läppar eller Ögon? Ögon
002. Kramar eller kyssar? Båda två
003. Romantisk eller Spontan? Båda, men romantisk
004. Tränad mage eller tränade armar? Tränade armar
005. känslig eller högljudd? Känslig
005. Engångs eller förhållande? Förhållande
006. Problemmakar eller Fegis? Fegis

Har du:
008. Kysst en främling? Tyvärr
009. Druckit starksprit? Ja
010. Stulit? Ja
011. Krossat någon hjärta? Ja
012. Blivit arresterad? Nej
013. Avböjd någon någonting Jo
014. Gråtit när någon dött? Ja
015. Gillat en flicka/pojke? Of course

Tror du på:
016. Dig själv? Jo
017. Mirakel? Ja
018. Kärlek vid första ögonkastet? Nej
019. Himmelen? Ja
020. Tomten? Nej
021. Hela vägen på första dejten? Beror på
022. Änglar? Jo

Svara sanning:
023. Finns det någon du vill vara med just nu? Daniel
024. Varit tillsammans med två personer samtidigt? Nej
025. Tror du på Gud? Kanske

Provläsning inför prov 2

Skolan idag och vi hade finska 3 timmar och VS-kursen görd din egen leppomada och fotsalva 5 timmar men vi slutade en timme tidagre. Där gjorde vi några salvor eller vad man ska kalla det som nog var till handvård. Sen satt vi två och två med händerna i en vattenbalja med varmt vatten, sen smörjde vi in dem med en peeling som vi hade gjort förra gången i typ 5 minuter sen tvättade vi bort det utan tvål! efter det tog vi en av de där "salvorna" (eller oljorna kanske man kallar det) vi gjorde idag och så maserade vi in dem i varnadras händer och det var nog skönt, skönast var nog peelingen. Så på fredag ska älskling och jag mysa till det riktigt och göra sånhär peeling på varandra och kanske äta någonting gott.
När vi slutade kollade Linn ocj jag läget med Sköldkörtel uppgiften och vi kom fram till att jag skulle kolla upp och skriva lite mera eftersom Linn har redskapsjomppa. Sen gick Emma och jag hit till internatet, kokade mat, kollade "Fula Betty" haha och sen började vi jobba med kemiprovet och nu för en stund sedan har vi spelat gitarr. Roligt eftersom det var så länge sen man haft någon tid med det men nästa vecka ska vi göra mycket kul eftersom vi inte har några prov men det kommer säkert vara SKIT väder då men får väl hoppas på det bästa.

Men nu ska jag börja med sköldkörtel och sen ska jag kolla något tv-avsnitt eller kanske filmen flickan som lekte med elden eftersom det var typ den tredje filmen i tv på lördagen så den ska jag och älskiling försöka titta då om vi inte hittar på något annat att göra måste se. Senare före jag tar mig i säng ska jag också ringa till D.


Mina enormt svälda fingrar igår, haha jag har mina krämpor alla daar.
dålig kvalite -> nokia 6300


Linns, min och Emmas "sinitarrafigurer" på VS
dålig kvalite -> nokia 6300

Uppdatering

Efter att Emma hade handlat klart i stan och efter att jag hade varit till affären här gick vi upp efter cyklarna och började cykla mot flygfältet och det var de första planen i mitt liv som jag sett landa och lyfta så det var en upplevelse för mig men tyvärr var det bara propellplan ikväll men vi ska åka dit nästa vecka också och kolla mera, kul att cykla sommaren kommer med stormsteg nu. När vi cyklade hem såg vi översvämningen och ja det var inte lite vatten en gård var omringad av vatten så de kom inte in till sitt hus även fast det inte såg ut som någon bodde där just nu men ändå var det saker där. Tycker även synd om alla jordbrukare när deras åkrar är översvämmade, på en åker där var det typ en halv meter med vatten..
När vi var på flygfältet provade vi "godismaskinen" också såklart och den funkade nog så jag köpte: salmiak "åsneballar" som är skitgoda, rekomenderas!

Imorgon börjar skolallvaret med provläsning har nämligen prov resten av veckan så min födelsedag på onsdag blir nog att tillbringa i boken på 2 prov, suck* andra ut på provveckan är kemi och det är ju inte det lättaste heller men måste ju göra sitt bästa så det blir nog att plugga imorgon så då kanske det nog bara blir en uppdatering eller så blir det allt för många, haha!

Nej nu ska jag kolla på några twins här på The Voice och sen kaanske kolla andra avenyn om jag orkar sen blir det väl nog sängen nästa!


Saknar deij!

Ny skolvecka

Idag är det den härliga måndagen och starten på veckan..
Måndagarna är alltid så tröga och man vill helst ingenting men när man väl har gått på timmarna går allt bra och ganska fort och dessutom är det här sista veckan på denna period. Nästa period är inte så mycket bättre men lite i alla fall, det ända jag minns av den är att vi börjar kvart över 12 på måndag vilket skulle vara härligt om det skulle finnas någon buss som går den tiden men nej. Men nåja man får åtminstone åka med 9ans buss. Sen på fredagen slutade vi 2 så det var lite skräp för då måste man vänta typ 1½ timme på bussen.. men det äv väl bara att håla minen uppe och keep on moving.
Hade finskaprovet idag också och det gick väl ganska bra men säkert skulle det ha kunnat gå bättre.

Nu har jag just precis kommit hem från skolan och sitter här på detta Ostädade internat alldeles ensam i väntan på att min ork ska ta ett kliv framåt så jag tar mig till affären här i Gamla Vasa någon gång, ska se om jag väntar på Emma eller om jag kilar iväg före henne. Förästen imorse när Emma och jag anlände till internatet luktade det bokstavligen illt och det var såklart av det förbannade skräpet vi inte fått ut men denna vecka luktade det inte som alla andra veckor.. men vi sprutade lite parfym, tog ut skräpet och vädrade så nu luktar det ingenting, bara lite banan men det tar man väl inte skada av.

Annars idag är det passligt vårväder att gå ut och gå i och att ta kort men inget av det lockar här i Vasa men hemma skulle jag säkert gjort det.
Men nu ska jag fumla vidare här på nätet, hörs lite senare!


Ja vill också ta vårbilder!
googlad

kalaskaffe

Denna dag har bara bestått av uppstigning,( inget morgonmål! :O ), påklädning, städning, kaffe med farmor och farfar, provläsning och förståss den här lådan!
När vi hade städat och donat kom farmor och farfar och vi pratade bara och drack kaffe och såklart fick jag en present och en ja må du leva sång, presenten var två ljus och 50€ så det var en bra present tyckte jag. Har kommit fram till att jag ska spar några pengar i ett kuvär så man har någonting sen när det börjar bli mörkt i börsen. För nu när jag fyller 17 får jag inget barnbidrag mera ;( lessamt för de är ju därifrån man fått pengar för att klara sig men nu blir det lite värre, förståss studiestöd men skulle behöva fylla i de då också, suck*
Nu efter att de har gått hem började jag läsa lite på finskaprovet och det känns lätt men ändå inte så jag måste nog läsa mera och dessutom vet jag inte vilka ord vi behöver kunna.. måste fråga mig för.
Johanna skickade just om vi skulle åka ut med mopp så jag fick prova hennes objektiv och så vi fick ta några kort men ingen mopp och finskaprovet som "tryyter" så det blev det ingenting av heller.

Men nu ska jag snart äta, sen blir det väl att plugga, duscha, packa och mysa framför TV:n med älsklingen. Skulle velat ut på en promenad också men tror inte jag får det inklämt nu.. måste se.


Igår var vi och tog denhär bilden, blev inte riktigt som jag tänkt mig men den duger väl.
Det märks att Våren är här nu när det rinner så mycket vatten från en åker.

Dessutom var det några svanor och andra stora fåglar på en åker och jag skulle så gärna ha velat ta kort av dem men skulle behöva ett större objektiv då så nej. Men ska snart skaffa mig objektivet, ska bara hitta ett först haha!

P.S. Gårdagens planer gick bra.
1. Läsa på finskaprov
2. Städa lite i rummet (men det gjorde jag idag istället)
3. Gå ut på en promenad
4. Fixa några skrubbar och städa ut ur mitt rum (Inte mitt fel, skrubbarna måste skaffa ben först!)
5. Äta mat
6. Duscha
7. Äta tårta
8. Kolla på film med älsklingen (hoppas jag, haha)


Ha en trevlig Söndag allesammans!

Talang i Korsholm Högstadium + tröja







Tröjan jag fick av tjejerna igår!



Haha

Gårdagskvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Det var ju sagt att Daniel skulle bjuda på pizza åt mig igår men nej så blev det inte utan mina 4 tjejkompisar (Måne, Linn, Emma & Johanna) kom och hämtade mig och lade på en ögonbindel och en tröja som jag då inte hade en aning vad det stod på och körde lite här som var men till sist steg vi ur och började gå och jag visste då att det var Casa eller J&P som gälde men när Johanna råkade leda mig ner för ett "stup" visste jag att vi var vid J&P men det var en skitbra idé och kul var det. Efter den goda maten som var Lövbiff, bacon, sallad, något smör och pommes frites åkte vi ut i näsby handlade dricka och sen bytte vi till Daniels bil som då hade kommit till Näsby. Sen åkte vi till Emma och spelade sällskapsspel och bara pratade så det blev nog en bra kväll, Tack tjejer! :)

Idag har Daniel och jag mest sovit, datorn, tv, ätit och sen for Daniel, Gittan och jag iväg till Näsby och handlade vi var först och köpte min present som jag hade bestämt själv och var med och valde och det blev ett armband med en lyckoklöver på och sen får jag köpa till olika "klossar" till den, skulle såklart vilja ha ett hjärta som hänger men det var ju såklart det dyraste dom hade på Nygårds men kanske man får det när man fyller 18? eller något sånt.
Annat jag hunnit med idag såhär långt är att komma hem, fixa mat åt katten, äta en kaka och typ sitta här.

Planer inför dagen:
1. Läsa på finskaprov
2. Städa lite i rummet
3. Gå ut på en promenad
4. Fixa några skrubbar och städa ut ur mitt rum
5. Äta mat
6. Duscha
7. Äta tårta
8. Kolla på film med älsklingen (hoppas jag, haha)

Ska börja på programmet så om jag ska hinna!

Justin Bieber - One Time




Helgen är här!

Skoldag idag och det gick nu sådär ganska bra vi fick sluta halv 1 för att lärarens morsa var sjuk så hon måste åka. Så då fick vi nog någon uppgift och försökte skriva lite om den men sen tog Linn och jag halv 2ans buss hem till Närpes!
När jag kom hem pratade jag med mamma en stund och sen ett besök till farmor och farfar, och sen kollade jag in datorn min som Niclas har haft hemma på remot dehär 2 dagarna jag har varit i Vasa. Så nu är den omformaterad och windows 7 har han nu instalerat i den och hittills är jag nöjd med det.
Annat jag gjort idag är att fixa till mig lite eftersom ikväll skall älskling bjuda på pizza eftersom jag fyller på onsdag! så tack för det älskling. Senare ikväll vet jag inte vad det blir, kanske ute eller hemma och kollar någon mysig film.

Men nu ska jag packa ner det sista och se över saker och ting så det blev ett kort inlägg, men jag uppdaterar mera imorgon eller varför inte ikväll!


Bilder från Rinkbandy och 40-årskalas!



Påskdan!

Igår på Påsklördagen var Daniel och jag på 40-årskalas till min faster, jag åkte dit någon timme före eftersom jag hade som uppdrag att vara barnvakt. Daniel och Niclas kom lite senare och vi satt mest och busade med de tre killarna, Daniel fick att göra när de upptäckte att han också kunde busa så då blev det jobb. Sen hämtade han Alexander och Simone och vi åt tårta och diskuterade kvällen. Senare åkte vi och handlade dricka inför kvällen och Niclas och jag handlade även mat eftersom mamma skulle vara hos faster hela kvällen.
Sen gjorde jag mig klar och Emma kom till mig och sen hämtade Linn och hennes morsa oss och så for vi iväg. Vi åkte till Emma A i Rangsby vi var där en stund men sen ordnade Måne och Wille chauför åt oss så de hämtade oss och då åkte Måne, Wille, Emma L, Tony och jag iväg till Näsby på partaj till Lina R. Där var det inte sådär jätteparty men mycket folk, men sen skulle de åka och äta och vi lämnade där själva i huset och det ena och det andra hände. Senare när de kom tillbaka blev vi utkörda så då var det bara att gå. Vi stog där ut ganska så länge, sen började Wille och Måne traska hemmåt och då stod Tony, Emma L, Kim och jag kvar och funderade vart vi skulle åka. Det slutade med att Emma åkte med hennes föräldrar, Kim gick hem och Tony och jag stod och väntade på hans mamma och åkte till banklokalen i Rangsby eftersom vi inte årkade åka till Övermark. I lokalen var det fest kan man säga! Vi var där en stund och sen började Daniel och jag gå hemmåt.
Helt OK kväll skulle jag säga, lite annorlunda!

Idag har Daniel och jag sovit heela dagen lång, vi har ätit frukost och mat och snart efterrätt tror jag om vi orkar. Annars har det bara varit TV som lockat idag, men senare ska vi gå ut och måla mitt avlopp på moppen svart så då har vi något att göra helst.
Annars ikväll vet jag inte om jag åker hem själv eller om Daniel kommer med till mig måste se, eftersom imorgon har jag en hög med självstudier som måste fixas, suck!

Ett långt inlägg med diverse saker, laddar upp bilder från kalaset senare har inga från kvällen!

Långfredag

den har faktist varit ganska lång, kom hit till Daniel lite före 12. Började då måla dörrar, spika rebbor, skruva gipskivor och leta isolering så dagen har gått framåt. Sen har vi ätit och lite ett som annat. Nu sitter vi här och ska göra oss klara för att hitta på någonting i kväll hoppas det blir roligt, alla vill väl typ dricka så det blir väl till det då eller måste se.
Imorgon ska vi på 40-årskalas till faster och jag är "barnpiga" till 3 busiga pojkar så det gäller att vara pigg imrogon. Vet inte hur lång min kväll där blir men sen ska jag åtminstone festa.

Påsk

Nu är det påsk på riktigt för idag är det skärtorsdag och så rullar påsken på.
Idag sovde och slöade Daniel och jag ganska länge sen började vi göra oss klara för att åka till Näsby. Vi for först till polisstation och hämtade hans körkort så nu har han det tillbaka (efter att han lånat ut det) så då var det ett bekymmer mindre. Sen körde vi runt och vi mötte Måne i den gröna bilen och de var påväg att åka för att besikta och den gick genom så Grattis till dem. Sen åkte vi till Söderman affären och snackade lite med dem och sen åkte vi till FPA för han skulle på någon intervju och jag gick till Nygårds Ur&Guld och sen till eepee. Jag hittade mitt efterlängtade armband på Nygårds så nu är jag glad, ska plåga någon att köpa det som present haha kanske inte. Sen skjutsade han hem mig eftersom han måste jobba, suck.
Emma kom hit ikväll och vi sjöng gamla karaoke, sen bakade vi kladdmuffins och sen slöade vi bara.
Nu har jag kollat på bilar, kollat på TV och snackar med min sötis på msn och ska väl snart börja ta natten tror jag men ska bara prata lite till.
Imorgon tar jag moppen till rangsby om jag hittar bensin för jag ska åka och måla och spika och han ska fixa min moped. Har också funderat lite nu i två dagar vad roligt det skulle vara att vara målar/golvläggare/tapetiterare en dröm som jag hoppas går i uppfyllelse någon vacker dag.

men nu ska jag sluta dagdrömma..

RSS 2.0