< Till bloggens startsida

KETTLEBELL

Ska lägga på Pitbull ft. T-pain - Hey baby (drop it to the floor) och sätta igång med träningen, ska bli skönt när man inte gjort något över helgen!
Andra låtar jag brukar träna till;
  • Like a G6
  • Firework - Katy Perry
  • S&M - Rihanna
  • Just a dream - Nelly
  • Who's that chick - David Guetta ft. Rihanna
  • Mikronfonkåt - September


Måndagsshopping



(dålig kvalite)

Tights - H&M
Fransk Manikyr penna - Kicks
Depend nagellack - Kicks
Make-up tillbehör -Citymarket
Tärningar - Suomalainen kirjakauppa
Pennburk - Clas Olsson
Handla hem - Clas Olsson
Mått - Clas Olsson

7e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.

En stycken Emma :)

Måndag = en heel vecka framför sig

Började dagen med stress till bussen, så som tur var fick jag skjuts i brådskan. Sen när jag väl satt på bussen lyssnade jag på Jay Smith och njöt, sluddrade även till några gånger. Sen blev det den plågsamma vägen till internate som tar så i ryggen av den förbannades väskan. Men jag tog mig fram och även till skolan.
Skolan var inte så krävande eftersom vi skrev förhör och gjorde något i grupp, sen skulle jag övningsköra så jag drog iväg på det och resten av lektionerna uteblev.

Efter allt detta blev det stan, shoppade lite och fördrev tiden. Ska visa några bilder bara jag får några tagna med mobilen.

Lägenhet















Ja såhär ser de ut hos oss just nu, allt småplock är ju inte klart och det finns grejer att handla ännu. Men kökssaker tror jag nästan vi har så vi klarar av oss men det är små saker som prydnader och sånt.
Dessutom har vi inga tavlor ännu men vi lär väl nog hinna hänga upp och ta ner dem ännu.

Lördagskväll

Jaha nu var vi då inflyttade till en ny lägenhet. Det känns nytt och kul, passlig storlek och så tror nog vi ska trivas här ett tag framöver. Har plockat glas i skåp och dylikt sen jag kom hem. Ska ta med kameran hit imorgon och försöka ta lite bilder av det lilla som finns att se på.
William är även här, var lite rädd i början och gick oroligt av och an men han hittar till "wc" och har nu lagt sig till ro på sin favoritplats här i skrivbordet så det ska nog gå bra.

Nu har vi firat in kvällen med chips, dipp och film men ska snart gå och lägga oss eftersom jag sa i jobb en sväng imorgon också.

6e bilden: Någon i din släkt.

En stycken kusin Oliver!


Scrabooking


Smycken





Regal armbandsklocka
Halsband handgjort av Viveca Strömberg

Fotografering

Tänkt ta liknande bilder hur länge som helst men det har inte blivit av, men nu när jag inte hade något annat för mig gick det ju bra att ta.


Godmorgon!

Har vaknat till liv nu efter en natt med en härlig sömn. Magen känns nästan bra nu så om det inte tillstöter något före 13.00 blir det nog att bege sig i jobbet. För detta ska jag se över lite i mitt hus vad jag ska ha med till lägenheten och skriva upp lite vad som ska inhandlas från Vasa i veckan. Så när jag blir hämtad från jobbet kl. 21.00 ikväll hoppas jag att det är till en lägenhet vi åker och sover och inte hem till mig.

Men nu ska jag leta lite.. men vad kan jag behöva? .. o princip ganska mycket men det är värst när det ska köras hit och dit allting, eftersom det blir att bo på 3 ställen nu då. Åtminstone ska hårbanden med, garnet, filmer, lite myskläder, fuktkräm, schampo, balsam, tvättsvamp + kräm.. deodorant, parfym, kanske lite fotografier.. osv.


Blogguppdatering

Älskar att läsa bloggar, men på något vis tar de till sist slut fastän det finns hur många som helst. Men nu har ja gått genom alla tänkbara och otänkbara och ja vad kan man säga, det finns många olika typer av bloggar som skriver om allt möjligt man själv inte skulle kunna tänka sig att ens nämna. Men det är väl så man är en såkallad "bra bloggerska".


we♥it

om det ända hade hänt något en fredagskväll när man är under 18 och det är vinter, mörkt, kallt och trist!?


ONT I MAGEN

Hej jag har ont i magen.NUNUNU
Har haft det i hela 3 dagar denna vecka men just idag när det är fredag blev det som värst så nu kan jag inte stiga upp utan måste ligga här annars krampar magen, kul! har inte den blekaste aning vad det kan bero på heller så det gör ju inte det hela bättre.

Annars idag har jag varit och kollat på bild då, men det fanns ingen till mig på det stället så nu ska vi åka till vasa och kolla, kanske nästa helg? Sen har vi varit och handlat lite wc-papper, hushållspapper, diskborste, diskmedel, kattmat och underlägg och en kaffeburk i mumin, ska visa den senare när vi är inflyttade till det nya placet.

Men nu kolla vidare på typ Let's Dance

5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Haha ;)

freedag

och LEDIG, inte ofta de inte!
Så idag ska vi ställa till inför Daniels flytt som antagligen blir imorgon när de städat ur lägenheten. Men då kan jag tyvärr vara med och hjälpa eftersom jobbet kallar. Men på söndag när jag slutar ska jag nog vara där och bestämma, haha! Annat det blir idag är att åka och handla lite smått som behövs i en lägenhet. Sen ska vi även åka till bilaffären här i Näsby för att kollar bilar, finns knappast något här men det är bäst att kolla och se vad de har att erbjuda.

Sysslor

Har nu tränat kettlebell och ska snart stretcha lite grann så kanske man slipper lite av träningsvärken. Men nu har jag lagd till lite låtar i min iPod spellista Best at the moment, har blan annat satt dit:
  • Like a G6
  • Duck Sauce - Barbra Stresand
  • Michael Jackson ft. Akon - Hold my hand
  • September - Mikronfonkåt
  • Pitbull - Hey baby
  • Bruno Mars - Grenade
Så nu är jag redo för hemfärden!


we♥it

Älskar dessa bilder, får en sån inspiration att fotografera.


Torsdag=Bilskolan

Då var det torsdag igne och sista dagen på veckan. Imorse steg jag upp 08.30 för att övningsköra 09.00 och det gick nog hyfsat, körde i Sandvik som är när in till stan i Vasa (om Gloria och där). Var lite närvös när jag kom in dit men det gick nog eftersom han sa och man såg nog vad man skulle göra. Det jobbigaste var med de stora snövallarna som fanns här och var så man såg inte om någon bil kom.

Kvällens program:
  • Åka med taxi till bilskolan 16.10
  • Packa väskan för hemfärd
  • Träna kettlebell
  • Diska, städa undan.
  • Gå ner och ta 8ans buss hem!
  • Sen hämtar Daniel mej 09.30 från bussen, hooome!

4e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Hade ingen på mig själv och någon nu eftersom jag inte har alla bilder på datorn. Men här är en och Linn ser jag ju nästan alla dagar, men Julie ser jag inte så ofte mera nästan bara när hon är med min kusin då.


Svenska Hollywoodfruar

Ja exakt det kollar jag på just nu, har nog tittat några avsnitt hemma i början men har inte blivit hela avsnitt och långt från alla så nu började jag från första avsnittet på säsong 3. Tänk skulle man få vara så där rik!? men jag tror inte man skulle ha så kul ändå det är som det skulle vara mycket problem med att vara rik. Men Maria Montazami är ju bara så bäst!


Kväll

Blev en lugn kväll ikväll. Har läst bloggar av alla de salg och sen har jag även hunnit sova en liten stund medan Emma var borta. Nu har vi tränat kettlebell(inhandlat en egen nu) så det gör ont över allt, har så sjukt från igår och nu blir det bara att ta en varm dusch och sen belöna sig själv med vindruvor och kanske kolla något TV-avsnitt!

Hoppas ni haft en bra kväll alla!

Bokmal

Boken om Carrie Bradshaw & Blondinbellas bok

Millennium böckerna!

 

 


3e bilden: En gammal bild på dig själv.



Kettlebell

Ja nu har vi varit aktiva här, vi fixade ihop ett kettlebell program och sen körde vi det rakt genom och svettigt blev det som tusen. Börjar tro på den här träningsformen nu så imorgon drar vi iväg och handlar en kettlebell till mig också, som jag även ska ta hem och träna med där.
Den näst trevligaste träningsformen efter zumba är det definitivt!

Men nu blir det att ta boken i handen och lägga sig ned, godnatt med er!

Träna

Idag åkte Emma och jag och simmade efter skolan, så jevla skönt att simma och bra träning men det blir så segt när man ska åka eftersom man inte har någon bil. Men vi simmade 1 km och när vi tog oss upp ur bassängen var man riktigt spännd i alla muskler vilket är ett bra resultat.

När vi kom hem tränade vi lite med Johannas och Emmes Kettlebell och det var faktist riktigt kul och tar nog säkert på också bara man skulle göra det. Så nu i nästa vecka ska jag bege mig iväg och handla en sådan så jag får börja med detta på kvällarna här också.


Men kanske en 2,5 kg blir det till att börja med.

Övningskörning

Kan ju berätta lite hur det gick igår på morgonen. Först visade han allt och körde en bit och sen bytte vi plats och jag fick börja köra först lite på skolområdet och sen runt i Gamla Vasa. Det var riktigt kul att få vara ute på vägen kände att man var ett steg närmare körkortet nu. Jag tyckte det gick bra för första gången och jag är stolt över att det inte stannade en endaste gång. Körde men en Toyota Auris:

Riktig lämplig bil att köra med, skulle kunna ha en själv men tyvärr är de så dyra så de blir nog S40 min.


2e bilden: En bild på någon i din familj.


H&M


LINDEX


Dermoshop







Detta klickade jag hem igår!

Och fick denna på köpet!

1a bilden: En bild på dig själv.


Revy

Ja ikväll ska Daniel, Emma och jag åka på Närpes-Böle revyn som hålls i Böle UF. Ska bli lika kul som alla andra år kan jag tänka mig, de brukar alltid vara bra och dessutom är ju Måne med som hon nu har varit ett antal gånger vilket är kul att ha en bästa vän att åka och titta på.



Annars idag har jag målat matbordbenen vita och så har vi varit efter 2 soffor. Blir väl antagligen flytt för Daniel nu i veckan så det blir spännande till nästa helg, men denna internatsvecka kommer ju att gå riktigt slött nu då men det blir att tänka framåt. Ända viktiga vi är utan nu är stolarna till matbordet men vi hittar säkert dem med tiden.

Senare ikväll ska vi kolla film som blir ett av dessa: Click på TV3 eller The wedding date på Kanal5




Bilder

1a bilden: En bild på dig själv.
2e bilden: En bild på någon i din familj.
3e bilden: En gammal bild på dig själv.
4e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
6e bilden: Någon i din släkt.
7e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
8e bilden: En person du kan berätta allt för.
9e bilden: Du och någon klasskompis.
10e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
11e bilden: En bild på dig själv.
12e bilden: En bild på din fritid.
13e bilden: En person som är snygg.
14e bilden: En bild på dina närmaste.
15e bilden: En bild från i somras.
16e bilden: En bild som gör dig glad.
17e bilden: En person som alltid gör dig glad.
18e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
19e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
20e bilden: En tokig bild.
21e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Jaha en ny lista nu då att försöka sig på, men denna borde bli bättre eftersom det är bilder, bara jag har något på allt då det återstår att se. Så titta och njut i 21 dagar. Stulen av Emma!

Grötfesten

Jaha nu har vi varit på årets grötfest och den bestod då av gröt, revy, sång, kaffe, julklappsutdelning och mycket folk. Jag tyckte det var riktigt bra i år där, maten var god och revyfolket gjorde bra ifrån sig. Åkte hem efter allt program ingen av oss hade någon lust att stanna längre så vi bestämde oss för att åka redan då.
Blev tyvärr inga bilderkom så sent så vi hann in´te få den bästa platsen för korttagande, tyvärr!

Helg

Ja först nu har jag tagit helg, ska bli skönt att bara va. Men ikväll blir det att åka på den årliga Grötfesten i Rangsby som nog ska bli kul och vi hinner säkert slappa för inte är vi ju där hela kvällen heller.
Annars idag då vi kom hem körde jag lite med Daniel's bil och det går ju nog men nog kommer jag glömma saker fastän det inte är svårt att köra bil. Men man lär nog sig så småningom. bloggar senare när jag har något vettigt på hjärnan..

Fiskarna?

Varför byta stjärntecken? Jag vill inte vara någon fisk, inte för att jag ville vara vädur heller.. men halåå? Inte kan man ju bara byta stjärntecken sådär på en person, det är ju liksom inte rätt. Men allt ska man stå ut med, här är i allafall de nya stjärntecknen:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.

Och dessutom ett nytt tecken? gillar inte alls..


Sömntuta

Nu är jag sömning efter veckans händelser. Är även trött på att ta 8ans buss hem eftersom den kör via malax.. det tar så mycket längre då. Men positivt idag är att jag fick mera körtider, att jag kom hem och fick mitt halsband + armband som jag beställde och dessutom borde jag få lön imorgon! wuhuu! :)
Men nu ska jag lägga mig efter att jag lyssnat på Spotify på låten; B.o.B - Magic


Gitarr

Ska fortsätta nu idag lite att spela, igår spelade vi låtar som t.ex:

Elvis Presley - In the ghetto

Erik Grönwall - Higher

Taylor Swift - Love Story

 


Sommar 2011


H&M vs. Gina Tricot

Detta köpte jag från H&M i måndags + en skjorttunika
köpte även ett nattlinne idag!

Detta från Gino Tricot på presentkortet + underkläder


Glasögon

Haha, det är kul att ta bilder och göra collage. Hade inte så mycket att göra i stan idag heller så vi hittade glasögon och bestämde oss för att handla hem dem, kostade inte en förmögenhet heller så det var ett måste.


Bilskola

Varit till bilskolan idag igen, gick genom olika korsningar och hur man hanterar bilen och sånt. Fick även veta idag att jag har min första körlektion på Måndag klockan 9.00 så det blir att ta den tidigare bussen till Vasa då men det går nog bra. Ska bli spännande att övningsköra på vägen för första gången, måste nog köra lite med Daniels bil i hlegen nu.

Annat vi gjort idag så är att vi fått nya nyklar till internatet så nu ska låset bytas imorgon eller de närmaste dagarna, efter det tog vi modet och gick till ABC i snön handlade lite och sen hem och städa och möblera så nu är det riktigt fint här.

Inte så bra kvalite, hoppas ni ser den lilla förändring som gör så mycket på ett sånt här ställe enligt oss.


Idolgänget live i Jeppis

Idag har Vi varit in till stan, shoppade såklart kläder och mat för veckan. Är ganska stolt över mina inköp, ska försöka lägga in dem någon dag. Men nu till huvudsakaen vilket är att idolgänget kommer till Jeppis den 13 Februari och då ska jag HELT KLART vara där och kolla på den bästaste Jay Smith LIVE, me like! Kanske åker buss dit enligt vad det ser ut just nu, ska bli såå kuul!


Solsidan

Ja nu har vi bänkat oss hemma hos mig och ska invänta Solsidan
som startar ikväll! Efter det blir det Time out, blir mycket skratt nu.


Nageltillbehör

Allt detta finns på Nelly


Hold my hand

Akon ft. Michael Jackson - Hold my hand rullar nu från Spotify listan

Har även en tokig William med mej här i rummet, han skulle behöva fö något att klättra på för det är nog hans stora passion i livet. Han älskar att leka och busa, det syns verkligen nu.


helg uppdate

Igår var det Lördag och Daniel och jag åt pizza på casa och sen handlade vi li lite till kvällen. Vi var hemma hos Daniel hela kvällen igår, kollade filmen Knight and day som jag hade laddat ner den var gaanska så bra, sen kollade vi fångarna på fortet och till sist My best friends' girl, så det blev mycket tv-tittande. Men vad gör man när man är sjuk annars.
Idag ska vi väl kolla lite barnprogram som är lustiga, baka "tonfiskbullar" (vet inte vad de heter men de är skitgoda) sen blir det väl några besök till hallen och se vad vi kan göra.

Oh, oh, I would go through all of this pain, Take a bullet straight through my brain!

Fredag morgon och jag sitter med snorpappers högen bredvid mig, fräscht jag vet.
Ska preparera mig så gott det går nu före jag åker i jobb, har funderat om jag orkar men jag konstaterade att efter jag tog mig upp ur sängen så gick allt bra och jag mätte feber och jag hade inte ens stegring so I'm going!
Ska bara ta det lunbgt nu tills klockan är 12.45, då blir det att börja fixa ihop allt, men det är lite mera än 1 timme ännu vilket är skönt.
Ska lyssna genom spotify listan och bara slappa, just nu rullar låten; Bruno Mars - Grenade därav rubriktitteln också.

Nyårsbilder!

Ja nu är sladden hittad och här kommker
några bilder från vårt Nyår!


















Haha, det bvar vårat Nyår detta år. Hade jevligt roligt
och hoppas på ett lika bra nyår i framtiden!


Förkyld ;(

Ja nu är jag uttrycklingen förkyld och det är minsann inte kul. Har gått ganska bra i skolan idag med alla krämpor men nu ikväll när man skulle iväg till bilskolan var det nog grymt. Är så täppt i näsan så allt blir tungt och så måste man sitta där och snyta sig medans alla andra 15 försöker lyssna på vilket inte är så kul. Men ett stort tack har man ju nog till Otrivin nässpray, utan det skulle jag inte klara av en förkylning.

Måste älska dej! ♥

 


Bilskola

Ska snart dra iväg till Bilskoaln nu på några lektioner, ska väl bli kul men oroar mig lite för min snuva eftersom det bara stockar och jag fryser, har luft i magen och är allmänt trött. Men ja hoppas det ska gå utan några missöden.
Efter bilskolan kanske jag uppdaterar igen eftersom vi är tvugna att ta 8ans buss hem ikväll det finns ingen annan att välja på.

Bio

Igår var Emma och jag på bio i stan på denna film som heter Love & other drugs.
Den var faktist riktigt bra.


Pojken som inte fanns


Jag har nu börjat läsa pojken som inte fanns som är andra boken efter pojken som kallades det. Började lite igår och den är minst lika bra som den förra om inte bättra, ska nog minsann läsa genom denna pojkes liv för det är något så hemskt som man inte skulle kunna tänka sig får finnas i vår värld. Men nu ska jag lägga mig till ro med boken..


Änglagård

Håller nu på att ladda ner Änglagård första filmen, sen ska även andra sommaren laddas ner utav dem som vi kanske ska kolla i helgen. Senare kommer även Änglagård - Tredje gången gillt ut som är från 2010, spännande.Men det går så trögt här på intetnatet tycker jag, men ska låta datorn stå på över natten.

 

 


Vasa Gym

Ja idag har Emma och jag tagit oss i kragen och tog 5 över 4ans buss in till stan för att gå till gymmet vid simhallen. Det var super att ta bussen som gick via och sen bussen som gick via hem så det var riktigt passligt. På gymmet tränade vi mycket armar, mage och ben blev mest styrke och lite konditon efterom springmattorna var upptagna hela tiden. Men oj vad skönt det var att vara på gymmet igen, så det blir något att fortsätta med tror jag visst och såklart simmandet som är en ännu bättre grej för oss.

men nu ska vi typ spela gitarr, tror jag!

1½ år med dej

Everytime I look at you, baby,
I see something new.
That takes me higher
than before and
makes me want you more.
I don't wanna sleep
tonight, dreemin's
just a waste of time.
When I look at what my life's
been comin' to
I'm all about lovin' you


Smycken


Back to school..

Tog 9ans buss imorse så det var riktigt skönt att sova ut lite. När vi kom hit började lektion med det samma eller den hade rättare sagt börjat. Vi gjorde inget avancerat på den timmen, bara diskuterade olika frågor om handikapp osv. Slutade så sent som 15.30 och då blev det internatet en runda och sen vänta på bussen i kylan för att ta sig in till stan. I stan blev det ett Fotoalbum, lösnaglar och nagellim och såklart maten då.

Annat vettigt som hänt idag är att vi har ätit mat och bäddat sängarna typ.. vuxenpoäng!
något annat vet jag inte om denna trååkiga dag..

Kvällens film

PÅ TV3


Veckans naglar


då var det loppuslut på det här lovet and back to school.

Blev inte som tänkt igår blev en runda till näsby i skjuts åt macke och dem. Vi gjorde inte så mycket var till tb och sen och pratade vi med didde, det var vl det ända.

Idag har jag varit i jobb igen så nu är jag riktigt slut, somnade på hemvägen och det är inte precis långt så då är man nog trött. Ska snart ha farmor och farfar på mat och efter det blir det nog att ta det lungt och packa den förbannades klädväskan till vasa som ska innehålla handukar, sängkläder och allt crap. Senare blir det film + en Daniel och soooovaa.

Spotify.com

Är hos Daniel just nu, åkte hit ganska tidit efter maten, orkade inte stanna hemma längre eftersom mamma snart skulle ha främmande och det är ju bara jobbigt. Vi har inte gjort så mycket varit och handlat en frida tidning till mig + en del godsaker som det alltid vill bli. Men nåja en gång i veckan får man nog äta annars är det ju inget liv att njuta av eller..?  Ja kanske jag ska skriva orsaken till rubrik också, anledningen är att jag hämtat ner Spotify här på Daniels dator och fixat ett konto åt honom så vi har något att lyssna på.

Ikväll blir det för oss att kolla genom lite flyttlådor och sen kolla filmerna Prinsen & Jag 2 som kommer på TV3 kl. 20.30 och efter det blir det John Tucker must die som kommer på TV4 kl. 22.30


en bild berättar mera än ord.

+ en William som var lite knasig, jagade en boll i TV, han sitter jevligt bra utan att hålla i honom och han gillar blont hår(eller hatar, beroende på hur man ser det) dessutom sover han rak lång som ni kan se på en bild.


Girls night out!

(eller inte ute men hemma, men wtf!)

Nu drar jag iväg och har en underbar kväll med två underbara tjejer, ska ta med systemet så kanske det blir en och annan bild också.

Ha en bra kväll bloggläsare!


Dofter


vad ska denna dag gå ut på?

Sitter fortfarande i pyjamas och vet inte vad som ska göras idag, det var från början meningen mamma och jag skulle till FPA, apoteket och även och ta passfoton som ska inlämnas till tha poliis i nästa vecka. Men får se får se, ännu har inget blivit gjort. Blir inget av detta gjort går Linn och jag ut på en promenad i snöyran.

Senare ikväll åker Emma och jag till Måne och sjunger karaoke, pratar skit, äter olika ostar och vindruvor och dricker gott. Ska bli en så härlig kväll men tjejer och skitprat.


Naglelspecial


Tlött

Gick och la mig kanske 11 igårkväll så jag borde inte vara trött men min natt gick till såhär, först läste jag ut boken Ego Girl som jag har haft ett uppehåll i sen skolan, när jag hade läst det var klockan kanske 12 men fastän bokläsandert var jag inte trött så ända till halv 3 var jag klarvaken och låg och funderade överallt så från ca: 02.30-05.30 har jag sovit tidvis så det blev ingen vidare natt. Men jobbet gick nog lika bra ändå och det är ju huvudsaken man orkar med det.

Nu när jag kommit hem tänkte jag göra Tonfiskpastejer men det blev inget för morsan hittade inte receptet och visste inte riktigt vad det hette på riktigt så jag hittade inte det på netet så det fick vara då.

Ska slppa och lyssna på spotify nu en stund och sen bege mig ut på en promenad tror jag visst, värst när det blåser så kalt..

dags att ta kväll då

Fick min skiva av Jay Smith och filmen bröderna lejonhjärta idag hem på posten. Så det var ju nice, får digga skivan till det aldra sista nu då och filmen kommer bli genomtittad hundra gången ännu eftersom jag älskar dendär filmen.

Just nu kollar jag Göta Kanal 2 och efter det blir det att ta natt för att orka i Jobb imorgon bitti, slutar redan 1 imorgon så det är ju skönt också. Sen imorgon ska jag även gå ut och gå med Linn och det är på tiden, skulle behöva röra på mig mera men det blir ju aldrig för det finns alltid något att skylla på. Men sen när vi börjar skolan igen blir det nog att åka och simma ett antal gånger.


Dermoshop


Deodorant - Röd appelsin


Hårspray - Volume & Structure - Superstrong


Bodybutter - Vanilj


Parfym


Tvål som man kan fylla på i flaskor.

Funderar på att beställa dessa snart, är det någon annan som vill ha nåt och hoppa på beställningen?

VARNING, för vardagligt!

Godmorgon!
Vaknade sent imorse också, otroligt för mig. Har hittills av dagen bara ätit frukost och pratat med faster som har varit hit en liten sväng. Tycker liite synd om mina kusiner som ska börja nu på måndag i skola i barackerna i Öjskogsparken, det är ju liksom lite väl fattit. Men barackerna ser hyfsade ut men ändå att gå där 1½ år skulle nog ingen vilja. Får hoppas tiden går fort.

Annars nu så ska mamma och jag snart bege oss till näsby, gå in och handla lite mat till jobbet åt mig och sen blir resten av kvällen jobb för min del, Vad ska ni göra ikväll?

PS. fick veta av bilskolläraren att man måste gå 1.3-1.4 före man får börja köra så nästa gång ska vi boka in körlektioner åt mig, kul kul kuuul!

Blus

Mamma har köpt denhär blusen från H&M igår och jag är så avundsjuk, Jag vill ha denna.
Den är en blus som man kan ha till jeans och tight, superskön att ha på sig och deeutom är den skitnice.


Vinterpics part 2. @Malin&Emma






I need a credit card, that's got no limit. And a big black jet with a bedroom in it.

Sitter och lyssnar på Spotify, till alla sorters musik och både gammalt och nytt. Intressant att surfa runt där och kolla vem som har någon ny singel eller album, finns mycket som man inte alls har lyssnat på förut.
Just nu rullar denna låt:




Mitt 2010


Trälådan


Bilskola

Ja idag börjar bilskolan för vår del, spännande. Vi blir dit skjutsade av Emmas föräldrar och även hem så det är ju nice, jag hoppas det blir kul och intressant att det är bra lärare osv. Bilskolan borde börja där en 5-tiden så vi åker lite före 4 nså vi kommer i tid till första lektionen, hoppas vi börjar skriva upp tider att köra osv. också.

Idag nu före vi åker har jag i uppdrag att fixa mat, eftersom mamma och moster är i vasa. Vet inte alls vad det blir men ingen av oss har någon lusta att stå vid spisen så det blir väl någon hämtmat antagligen.

Då var julen och nyåret över för denna gång

Kan först berätta att jag tog inte på mig klänningen till Måne eftersom när jag kom hem var jag trött oh slut och jag orkade inte klä mig så "fin" så jag tog en annan tunika som nog är ny, nämligen denna:



Och det gick minst lika bra med den. Nyåret blev galet, men verkligen det bästa nyåret jag varit med om. Vi var mycket folk och festandet var i topp under hela kvällen med dans, dricka och underbara vänner. Åkte hem 4-tiden och vid det laget var allting underbart, och mindre underbart när man vaknade dan där på.

Nyårsdagen gick i slöhetens tecken till 1-tiden då jag begav mig i jobb och det gick utmärkt, allt går bara man tycker om det man gör. Kvällen tillbringades framför TV, filmen Mamma Mia med en underbar Söt.

Idag har vi slöat, funderat på soffa, ätit våfflor och slöat framför filmen Nils Karlsson Pyssling av Astrid Lindgren, suveränt. Kollade även Fångarna på Fortet i repris idag, eftersom blogglaget var med.

RSS 2.0