< Till bloggens startsida

Vasa

Ja idag har man varit i Vasa.
Emma och jag tog bussen här från Yttermark där en 1 tiden och åkte iväg, när vi väl kom till Vasa gick vi till Jenny's salong efter biobiljetterna sen gick vi mot stan och handlade något gott att äta före vi gick till Gloria. När vi kom dit fick vi gå in ganska snabbt och bänka oss, var spända inför Twilight - Eclipse filmen. Den var 2 timmar lång och skitbra rakt igenom så väldigt sebar. Längtar nog tills 4:an kommer ut nu men ska läsa böckerna nu också eller jag håller ju fortfarande på med andra boken och de är väldigt bra nästan bättre än filmerna eftersom det står mera i böckerna.

Efter filmen gick vi i stan och handlade lite på Midsommarrean som de hade blev två tunikor var av en på rea från Vero Moda och den andra från Gina Tricot. Handlade en handväska i förbifarten från Kappahl också och är väldigt nöjd med den. Handlade en tröja åt Daniel också från Jack and Jones som var på rea så ska se ikväll nu om den passar, knappast när jag har fått något handlat.

Idag är också sista dagen på Sommarlovet för mig kan man säga, för nu börjar jobbet på Botnia grönsaker ända tills skolan börjar så får se då. Börjar klockan 10 imorgon för att lära mig lite olika saker.

Nu ska Daniel komma hit och vi ska kolla på The best of Dag otto
Ha de bra!

Soligt

Ja nu har jag just vaknat och har bestämt mig för att gå ut och sätta mig i solen en stund och läsa När jag hör din röst. Sen blir det att gå in och ducha och göra sig i ordning för klockan 4 åker jag iväg till vasa med Daniel efter några bildelar och till minimani efter färg till mig. Kanske tar någon bild på väg till Vasa vem vet, men nu ska jag gå ut och bänka mig.

ha de bra!

Kväll

Har varit med Måne ikväll och vi var ut och gick först samma rutt som sist. Sen kom vi hem och blev snål på pizza som vanligt så vi tog cykeln till Näsby eftersom vi inte hade någon bil och det gick ganska smärtfritt och fort när vi pratade. Efter pizza ätandet åkte vi och satte oss i Näsby och pratade några ord med Alexander och Robert innan vi cyklade hemåt igen.
Nu har jag pratat med Daniel och vi ska åka till Vasa imorgon och handla till motonet något åt honom och senare till Minimani för jag ska ha min rosa färg till cykeln. Har också talat med Emma och Cissi och funderat över denne biopremiär av Twilight - Eclipse så det ska vi kanske åka och kolla på onsdag riktigt på premiären bara vi får biljetter, can't wait! Jenny ska handla biljetter åt oss och även ta med oss hem när filmen är slut så tack till henne! ;)

Nu ska jag försöka ladda ner deamon tools så jag kan kolla och bränna några fler dvd filmer. Har just kollat på Beck och Wallanders hemsida så jag ligger lite efter med filmtankandet. Just nu är det Farsan som ska laddas ner och kollas.

Men nu läsa När jag hör din röst och sen
Sex and the city och sen
sova!


Kristinesstad

Ja dit har jag varit nu. Mamma och jag bestämde oss för att åka dit idag så vi skulle få det ifrån oss när hon ändå var ledig. Det vi var dit för var gardinknoppar till mina nya panelstänger som snaart ska upp, bara vi har någon tid över vill säga. Sen handlade jag också en tunika och en kort-/halvärmad tröja från Vero Moda där. Kollade även på pojkkläderna som är så otroligt fina där men att få med Daniel och shoppa är nog svårare än man tror, haha!
Sen för vi åkte hem köpte vi bollaglass och njöt av det.
På vägen hem stannade vi vid Halpa-Halli och handlade det ena och det andra, tavlan som jag skulle ha men lite av London på var såklart slut så nu blir det en ny jakt på tavlor.

Nu ska jag snart äta mat och sen kommer Måne hit efter att de har varit till Kstad och vi ska gå ut på en ganska lång promenad tror jag och sen vet jag inte vad vi hittar på får se det då.

lovar att jag ska ta några bilder inom denna vecka..

Midsommar!

Ja var ska man börja..
Fredag: Åkte ner till Rangsby till en 4, var med pojkarna ett tag sen skulle de gå och simma och då hade Linn kommit så vi satt och plaskade med fötterna i vattnet. Sen där en 5 tiden åkte vi ut till Daniel's villa där hans föräldrar var, min mamma, kenneths föräldrar, mina mostror och ja några till. Vi åt mat där och var över till en annan villa och kollade och sen blev det kaffe. Efter detta åkte vi vidare till Kenneth's villa och där var ingen först så det blev skattjakt för pojkarna och till sist dök de upp så där var vi ett tag och snackade, sen vidare till Olof's villa där var en hög med folk också + barn sådär fick man liv i luckan, på samma gång vi var där var vi till Macke's villa. Efter det åkte vi till Anna-Lena's villa där alla ungdomarna var men på vägen dit tog vi lite fel så vi körde på stenar och grund och det var ett evigt shablande hit och dit så lite synd var det om Macke's båt men det var ju än träbåt. Där var vi nog ett tag före vi åkte till Fagerö tillbaka och åkte hem med morsan.
Lördag: Vi vaknade ganska sent och ja det ena som det andra. Men sen hömtade han bilen till Fagerö och kom tillbaka för då skulle vi fixa ihop en pizza som vi aldrig trodde skulle få någon botten, men tillsist blev det nog en. Pizzan blev godkänd! Efter det gjorde jag mig klar och Emma och Cissi kom till 6-tiden för att locka mitt hår. Sen åkte vi efter Linn och seen ner mot Rangsby och åkte på förfesten till Didde, Emme och Toffe det var helt okej men vi gick ganska tidigt p.g.a. klackaskor och sånt. Sen blev det då fagerö dans med många händelser, så tror inte jag berättar mera därifrån nu.
Söndag: Vaknade sent, mådde dåligt! Åt sen frukost när det blev bättre och sen tog vi båten och åkte till Villan där vi satte ut kanoten för att paddla det var roligt. Sen åt vi middag och det var gott, åkte till Fagerö och åt en glass och sen tillbaka för att äta tårta haha! Nåja det blev en del mat där sen spelade vi kort ganska länge.
Efter villabesöket åkte vi till Daniel och somnade båda två så när vi vaknade blev det att åka iväg till mig där vi kollade en Dukes of Hazzard film och sen sova!

Har haft en trevlig Midsommarhelg, men inget kamera
har jag haft med då inga bilder blir det, tyvärr!
Ångrar mig nu men det blir sådär när man är stressig av sig.

Hoppas ni har haft en bra helg också!

Händelserik dag

Sen senast har jag solat och läst mycket twiligth, sen var jag och handlade och sen fixade jag fiskpinnar, gräddfilssås, potatis och broccoli. Det var gott så jag var nöjd med min insats.
Sen kom Emma och vi åkte iväg till Näsby min moped fick punka så vi lämnade den, åkte vidare med vespan till Söderman  och lämnade lite pengar åt Daniel och fixade Emmas vespa som hade fått något fel på vägen. Sen i Näsby hände även en olycka med en tant som körde omkull och ambulansen kom och vi var där, det var lite hemskt. Men vi var nu med och någon till ej nämda!
Sen går det massor av rykten om allt annat hemskt också så hoppas allt ordnar sig, jobbit med rykten!

Ikväll har vi kört bil hos Emma, spelat badminton och försökt att vygga ett pussel så vi har haft kul. Kom hem därifrån nyss så nu kollar jag Sex and the city och sen blir det att ta natt.
Imoron är det midsommarafton, hörs mera då!

Sola

Idag väckte Daniel mig eftersom han tyckte jag skulle stiga upp istället för att ligga och sova när det var såhär fint väder och det är jag tacksam för att han gjorde. För efter detta inlägg ska jag ta med mig iPoden och boken och gå ut och sätta mig i solstolen och bara ligga där tills det blir matlagning igen, hoho!
Senare ikväll blir det att gå ut och gå med Emma, kanske spela badminton? eller vem vet kanske åker till näsby city och snackar med folket, får se vad som händer.

Men nu ska jag börja ta mig ut för jag ser det börja komma några små fräcka moln fram nu också, hörs senare!

Kväll

Det blev att ta cykeln till Näsby för Linn och mig istället och det var kul, lite tungt att cykla men det gick. Vi satt i Näsby på några bänkar och pratade om det mesta som har hänt och kommer att hända. Satt nog där typ 3 timmar och bara bablade och tänkte på att om ett år får vi köra där på vägen och tala istället, längtar nog tills bilkortet nu men det är 9 månade kvar, suck! 
Har just kommit hem nu och tagit bort lite smink och sånt som jag hade idag en gång, kändes lite extra lyx det också. Nu ska jag bara kolla på TV och vänta på Daniel som ville komma hit i natt, det blir väl att kolla Sex and the city för det vill jaag se.

Men hörs mera imorgon!

Morgon

Vaknade ganska sent imorse men det är skönt ibland också.
Ska snart ta mig ut i det fina vädret och klippa gräset sen sola lite extra tror jag och sen fortsätta klippa tills jag är klar. Lär bli tungt när solen lyser såhär idag och det är varmare igår men det är väl nog bara att jobba på man får ju motion och lite färg och dessutom blir det snyggt.
Men nu några bilder från lägret;







Sen bilder av min kära spegel:




Marilyn Monroe

Senare när jag fixat maten och sånt ska jag gå ut och gå med Linn, så längesen vi har pratat nu så det ska blir roligt. Men nu måste jag nog gå ut och klippa..

Näsby!

Ja en promenad blev det imose sen satt jag i solen någon timme och befann mig i vampyrernas värld nämligen Twilight, fick nog lite färg men det är linjer lite överallt tycker jag men nåja. Sen funderade jag och provade kläder till lördagen men jag vet inte riktigt ännu vad det blir. Sen blev jag husmor och matlagningen väntade tills brorsan kom hem så det blev potatis, gräddfilssås, köttbullar, sill och grönsaker sen efter det väntade såklaart disken, usch!

Efter allt detta kom Måne hit och vi gick samma runda som jag gick tidigare så motion har man fått idag, efter det åkte vi till Näsby körde några varv och hälsade på folket. Sen bar det såklart av till khallen och vi handlade jordgubbar och choklad det var gott och vi fick lite summerfeelis!  Senare åkte vi ut med Denise och Viika, pratade och åkte till Teboil och sånt. Hade en skittrevlig kväll med vänner och liite sommarkänslor ändå!

Nu blir det snart Sex and the city och sen läggdags inför en ny dag med nya möjligheter!
måste börja uppdatera mig med några bilder också men..

Soligt

Ja solen är fram men det är ändå inte varmt? vad är de för sommar!

Nåja det är ett tag sen jag bloggade nu sist men på Fridskär har det nog varit bra förutom regnet som förstörde en del utevistelse men det har nog gått ändå. Kommer nog sakna Fridskär en del!
I söndags när jag kom hem kom Daniel hit och vi for till Näsby och körde några varv och åt en bollaglass fastän det var muligt. Igår klippte jag gräs hos F&F och var "barnvakt" eller sysselsättare åt min kusin Benjamin som också var där vi åt plättar, busade, ritade och annat som småkillar gör, haha! Senare åkte jag ut med Emma till HH, Näsby och sen till henne för att köra bil och spela badminton, det var kul med badminton tyckte jag så det måste vi göra om. Daniel hämtade mig senare på kvällen, för jag har ju som sagt ingen moped nu just och börjar snart jobba så det kommer bli knepigt.

NU idag så har jag kollat på Facebook och fått lite inspiration till mitt korttagande men det blir väl nog inte idag heller, det blir liksom inte av. Men åtminstone ikväll skall jag ut på en promenad med Måne så det blir kul, alltid roligt när man får prata med henne! Skulle nästan kunna tänka mig att ta en promenad nu också? men ska se, ska prova lite kläder till midsommar först!

hörs.

Arbete

Ja idag är typ första riktiga dagen som jag har gjort något under detta sommarlov haha! Jag har varit hemmafru kan  man kalla det, har klift gräset i 2 timmar, räfsat dikena i 2 timmar om inte mera och det var tungt minsann så motion har man fått idag och mera blir det. Nu har jag just precis fixat maten åt mig och Niclas och surprise det blev Tortillas som vanligt men mamma hade planerat det så.
Nu har jag varit i duschen eftersom jag började frysa när jag stannade upp efter allt arbete och svett, men ska snart ut igen och svettas för jag ska nämligen ut och gå med Måne ikväll så får se om det blir svettigt eller inte.

Senare ikväll vet jag inte om jag är med Måne det beror på vad hon har i planerna annars vet jag inte vad det blir. Ska ta en titt vad de har på TV:n ikväll nu också..

TV 4: har de en dokumentär som heter 6 år fast i en 60-årings kropp, den lät ganska intressant.
TV 4+ har de såklaart en film man skulle vilja se men nej!
och sen har de inget mera förutom SATC klockan 12 ikväll!

Får se vad det blir ikväll!


Skorna jag köpte igår från CipCap


Mönstret på skorna, helt nöjd med mitt inköp!

Morgon

Alla rubriker blir Morgon, Kväll och Natt nu för tiden, men kommer inte på något bättre!
Har tagit mig upp ur sängen och ätit morgonmål redan halv 10 idag så det är jag stolt över. Men är mindre taggad inför gräsklippandet som måste ske idag, men skulle behöva gå ut och göra de nu så jag hinner sitta i solstolen också med mitt nya bikini wuhuu!

Igår i Vasa handlade jag klackaskor -> Peeptoe shoes en tunika från Vero Moda som man kan ha till vardag eller fest men den ska sys upp och örhängen från kultajousi som är helt vanliga ringar och sen ett bikini från Gina Tricot som jag ville ha förr men det fanns ingen underdel till den men nu fanst det så nu har jag två bikini haha. Men man kan ju ha ett på villan!

Men nu gräsklippning, uppdaterar senare MED bilder!

Äntligen Sol

Perfekt dag nar det är sol och vi ska åka iväg till Vasa på lite shopping, love it!
Var dock inte lika roligt att klippa gräset i solen men nåja det tog inte så länge klifte hos farmor så. Solen gick det att leva med men flugorna som flög in i öronen och överallt var ingen höjdare, kände mig som en död fågel eller nåt som alla flugorna satt på och tog hand om nedbrytningen av mig eller något. Hatar småkryp på sommaren!

Men nu lyssnar jag på låten Sean Kingston - Fire Burning som verkligen är en låt som väcker några minnen från fjolårets fester. Väntar så till midsommar nu då man får festa, dansa och mingla med vänner <3 bästa med sommaren detta.
Men nu är klockan 2 så jag ska börja fixa till mig nu så jag är klar när Måne kommer efter mig. Vi har ganska stressigt tidschema när allt stänger så fort, men åker först till Almanda efter Emmas och mina byxor, sen vet jag inte om vi åker till motonet eller stan före typ allt stänger 7 så vi måste fundera ut det bästa.

Hörs sen!


Natt

Blev att springa iväg med farmor ett varv till glassbilen ikväll och handla lite, Sen åkte jag iväg med min moped till Emma och det gick typ 30 så jeeey. Sen satt vi där och pratade men sen bästemde vi oss för att åka till teboil på en "kaff" så vi for iväg men min moped stannade så Niclas fick hämta den och sen fortsatte vi. Har suttit på teboil kanske 4-5 timmar nu och pratat om det mesta över en smakbit mat.
Kom just hem därifrån och det var skiitkalt att köra moped hem så nu ska jag ta och krypa ner under tecket och sova, blev inget Twilight läsande idag heller men nåja det är ju trots allt sommarlov så man är fri till att göra vad som helst.
Blev inget Sex and the city ikväll heller eftersom vi var ute så länge, men en lång pratstund var nog bättre.

Godnatt!

Tråkigt

Har jag nu eller jag kom alldeles just från Näsby med mamma men nu har jag tråkit å fyfan vad jag hatar det! Vet inte vad jag ska hitta på de flesta är väl sjuka eller gör någonting annat, men ska se om någon vill ägna lite tid med mig.. hör av er?

Om jag inte hittar på något att göra blir det väl att sitta med pusslet och kolla på TV som alla andra dagar, vill inte ha såhär tråkit sommarlov längre vill jobba, mycket bättre det så man har någonting att göra och dessutom tjänar pengar.

Ikväll på senan blir det åtminstone Sex and the city från klockan 24.00-01.10
Och för de som har TV4+ kan ju njuta av filmen fyra bröllop och en begravning, nog för att jag har sett den men det är ända kanalen där det kommer några filmer in i veckan och den har man inte.

Nej suck!

TV

Bra rubrik, men kommer aldrig på någon bra heller.
Har börjat dagen med TV-tittande, kollade på Biggest Looser finalen typ som är i repris men det kom ett annat program nu mitt i men hoppas det kommer igen. Sen efter det ska jag fortsätta min dag med att bädda sängen och plocka upp lite och sen ta mig ut på en promenad. Funderar här med Måne nu också när vi ska inviga vår motionssommar som det skulle bli haha, kanske denna vecka eller nästa börjar vi med våra promenader, kul!

Spotify: Edward Maya ft. Vika Jigulina - Stereo Love

Nu ska jag sätta in lite ny musik på iPoden så jag orkar gå, haha!


Natt

Lyssnar på Lena - Satellite medans jag kollar runt på skor och annat smått och gott på nätet. Har nog hittat några fina men jag orkar inte beställa (har inget VISA kort helller) men har skaffat mig lite inspiration till vad jag vill ha drar nämligen iväg till Vasa med Måne på Onsdag. Ska även köpa några örhängen då från en guldaffär där, har blivit trött på dem jag har. Dessutom är det bara en vecka sen vi var till Vasa så det börjar bra denhär sommaren, men vaf*n shopping is life!

Planer inför morgondagen:
1. Bygga på pusslet
2. Läsa lite i Twiligtht
3. Ha sängen bäddad HELA dagen
4. Åka till Halpa-Halli med mamma
5. Hjälpa Niclas
6. Kaanske Daniel kommeer

Men nu ska jag gå och lägga mig och lämna på datorn laddar nämligen ner Twilight - New Moon och Snabba Cash. Gammla filmer båda men har inte hunnit ladda ner dem till DVD samlingen men Twilight har jag ju såklart sett det kan man ju inte miss så. Snart kommer tredje filmen också eller den 30/6 så då blir det Vasa och bio igen i början av Juli.

Just nu: David Guetta ft. Kid Cudi - Memories
Snart: Sex and the city på tv3

Godnatt!

Kväll

Denna dag som var den första i denna vecka så har jag snackat med mamma en hel del och varit och handlat. Vi pratadem om det mesta vi kom som in på ett riktigt samtal och det var kul. Sen fixade vi maten tillsammans och det blev potatis, gräddfilssås, små knackkorvar, pepparrökt lax, broccoli, tomat och gurka så det vill säga en av mina favoriträtter speciellt broccoli och gräddfilssås det är sånt som man nästa skulle kunna dö för, haha!
Sen när mamma åkte i jobbet och brosan kom hem blev det att duka fram åt honom och sen gick vi ut och jag hjälpte honom att mäta och hålli i och sånt som man får göra när man har en storebror. Men det var ganska så okej idag hade ganska roligt, mestadels i alla fall.
Ja föresten, före jag var med brorsan så hade jag lite scrapbooking time för mig själv och byggde lite på pusslet, så här är bilder på det:





Ganska bra saker att göra när man vill ha tidsfördriv.
Men nu har jag problem för jag vill ha ett nytt bildredigeringsprogram men jag vet inte vad, jag har picasa men skulle vilja ha något nytt nu, några förslag? ;)

Ikväll skulle jag ha velat se filmen Där mitt hjärta finns men den var ju såklart på tv4+ typ enda kanalen vi inte har har här, eller vi har bara dom ordinarie men vafan!

Äckligt väder

Ja idag är det dåligt väder igen! Usch när kan det sluta blåsa och regna?
Vill verkligen ut på någon promenad eller cykeltur nu men kan ju inte åka när det regnar och man är snorig ännu heller så det får nog vänta vilket inte är bra för då blir jag bara mera och mera godissnål. Ska försöka hålla emot medans jag sitte och glor i glassbilspappret för jag har just skrapat nåt sånt här som man kan vinna och nu skulle jag behöva skicka in det men jag fattar inte riktit var de menar man ska skriva namnet och sånt (det är nämligen finska..) men ska fortsätta att klura på det snart.

Har ganska extremt tråkit idag när det är skit väder och man är hemma typ själv så vad ska man göra? kan inte precis åka ut med mopeden idag heller i det här regnet. Därför skulle det sitta fint om man var 18 nu men neej det är 10 månader kvar, suck!


Bilder























Fick inte videon fixad, måste be om hjälp av någon.
Men här är bilderna från lägret och det var skoj att vara
där och man fick lära känna några nya människor också
vilket är positivt, så längtar nog till nästa helg nu.

P.S. Lyssnar just nu på Spotify som jag fått nerladdat genom hotmail, så tack till det!

Söndag men för mig Lördag

Haha ja idag är det Lördag för min del eftersom jag kom från lägret igår så tänkte jag att nu är det helg och fradag så idag är det lördag men inte riktigt. Igår hade Daniel och jag en underbar hemmakväll med film, som ändå visades på TV också haha, humor men nåja vi fick åtminstone se filmen och den var bra Wedding Daze hette den tror jag. Ikväll ska vi kolla den andra filmen vi hyrde som är en humorfilm, typ pappadagis 2.
Men nåja söndag är det och det finns alltid bra serier på kanal 5 de morgnarna så nu har jag kollat på Everwood, Gilmore Girls och just nu Summerland som jag har suttit och bölat till i slutet. Det var Camron's (Zac Efron) far som hade alkoholproblem och inte insåg det men blev tillsist insatt på ett hem, sorligt var det men kan inte förklara men summerland är en skitbra serie. Men nu börjar serierna vara slut och skräpavsnitten börjar på alla kanaler, så jag ska städa upp lite från golvet som vanligt och sen skulle jag vilja på en promenad men vet inte om jag vågar det ännu när jag är lite förskyld. Måste se och känna på vädret först.

Men nu ska jag försöka göra ett bildspel på samma gång som jag kollar Emil i Lönneberga på tv 4.

Läger

Har det nu varit över helgen på Fridskär eller egentligen ända sen i måndags men jag har bara varit hjälpis över helgen. Det var kul men skulle ha varit roligare om man varit lite friskare, men ska dit nästa helg också så hoppas på lite bättre humör då. Laddar upp bilderna från lägret typ imorgon för jag orkar inte alls ta upp kameran nu.

Slutade typ 1 idag eftersom disken hamnade till oss så vi var längst och det tog länge men vi fick tårta och limonad och sånt så det gick nog. Daniel hämtade mig vid den tiden och vi åkte hem till mig en stund och sen åkte vi och köpte pizza från Casa till oss och Niclas så det har vi för en stund smaskat på. Handlade även lite godis till kvällen och hyrde två filmer så ikväll blir det myspys för flera.

Uppdaterar mera imorgon.
Trevlig Lördag!

Ingen Ork

Har jag idag, förskylningen har inte blivit ett dugg bättre men ändå ska jag göra allt som är tänkt. Nummer 1 var att klippa mig och det är gjort så lite har man kommit framåt. Men nu väntar det tyngst som är att packa inför fridskär lägrena som vi åker på imorgon, jobbit att sova där när man är täppt i näsan eller det blir minst lika jobbit för dem som sover runt om kring! Men man kan fortfarande hoppas på att det blir bättre över natten.  Efter att jag har det packat ska jag vila upp mig och sen kommer Emma hit och sen kommer Måne och hämtar oss och så drar vi girls iväg till Vasa på den efterlängtade SATC 2 filmen på Bio, det blir kul. Kommer hinna prata mycket, äta godis, kanske shoppa några skor och dylikt så det ser jag framemot.

Men nu har jag ett allvarligt problem vilket är att jag äter Läkerol (salmiak) mestadels för halsen men nu har jag fått ett beroende och kan inte sluta äta dem och slutar jag inte så då blir det inte roligt, för de har nämligen laxerande verkan!
Nämen nu sluta yra..

Bloggar kanske mera ikväll annars blir det inte före Söndag, är på läger från torsdag till lördag så.


Slö

Har jag varit idag, har druckit massor av av varma drycker och det ena med det andra för att försöka förbättra min förskylning. Det går inte så bra men det påskyndar väl litegrann i alla fall. Vill att morsan ska komma hem nu för jag är hungrig men är alldeles för trött för att klara av att fixa egen middag, men hon slutar inte före halv 6 så jag vet inte hur jag ska göra då...

Åååh hatar att vara sjuk, man kan ju inte ens hålla ihop tankarna och speciellt denna vecka nu när allt händer, kommer säkert inte bli frisk på flera veckor nu bara för att det är så mycket jag ska hinna med..


Sjuk

Det var som jag anade igår så nu är jag sjuk! Det tar ont överallt, är snorig så jag varken kan sitta, ligga eller stå, halsen är öm och känns uppsvullen som en komet och man vill helst inte svälja! Så får se nu hur det blir med morgondagens Bio, vill verkligen åka men det är ju jobbigt att sitta där och snyta sig och hålla på också, och med mycket ljud är det inte så skönt för varken huvud eller kropp när man är sjuk. Men jag ska göra allt idag har druckit en varmvatten kopp och en finrexin kopp, nässpray har jag i högsta hugg, halstabletter och till natten ska jag ta en värktablett för att lindra smärtorna.

Men nu ska jag kolla på The Notebook som jag har sett hundratalsgånger men den är fortfarande lika så bra!

Kväll

Har städat lite med mamma när hon kom hem och så har hon ringt till Elisa så nu har jag fått puk-koden och har tillbaka min telefon, stolt och glad! Så nu har jag satt in massor av låtar i den och läst lite bloggar. Har typ inget att berätta nu bara att jag väntar på Daniel som ska komma hit men han har besök av den rackars Kenntehen just nu, haha! Hoppas de inte har såå mycket att prata om men det har dom säkert för det har tagit en bra stund nu. Men nåja han kommer väl med tiden och då blir det antingen slö framför TV:n eller Näsby får se.

Förut idag var jag hes och det är jag ännu men börjar känna mig allt mera sjuk i halsen nu så det bådar inte gott, vill inte vara sjuk nu när vi ska på Bio och det är läger som gäller så nej inte nu hellre sen då. Men varför skulle man få bestämma själv?

Ändast 3 bilder hann jag knäppa i Fagerö! Haha här är två;


Ny Vecka

Har påbörjats nu och ännu har jag bara hunnit äta morgonmål men alldeles snart ska jag börja klä på mig och sen kommer Emma hit och vi åker iväg till Fridskär för det är samling där klockan 12 idag. Ser faktist framemot lägrena fastän jag inte är före helgerna. Men det blir nog helt okej också har ju sommarlov nu så med Daniel hinner jag nog vara i veckan utan problem, love summer!
Sitter och kollar på typ TV shop just nu, haha! men det finns verkligen inget annat på TV denhär tiden på morgonen.
Ska berätta lite om mina planer inför veckan som är att idag ska jag till Fridskär då och senare ska vi fira Daniels födelsedag, vet inte riktigt hur men det brukar nog ordna sig. På onsdag drar Måne, Emma och jag iväg till Vasa och kollar på SATC 2, ääntligen kan man väl säga! Annat den dagen blir väl lite chill på stan kanske beror på när vi åker. Onsdag ska jag även och klippa mig och på Torsdag drar jag iväg till Fridskär på en weekend där så packning blir det även på Onsdag, kommer bli en jobbig dag den det blev helt plötsligt så mycket att göra!

Men nu är klockan snart kvart före, Emma kommer om 15 minuter så nu måste jag springa och klä på mig, uppdaterar senare och ha en härlig dag alla!


Grattis älskling!

Trött och slut

Är man idag efter en fagerökväll igår men den blev ganska så lyckad nog skulle jag säga, men längtar nog tills jag är 18 och får gå i baren istället! Tillbringade mesta dels av tiden i båthuset och i discot igår och vi hade det skitkul, var mest med tjejerna och snackade det var skoj att bara vara en 5-7 flickor också. Åkte sen hem efter alla bussarna åkt och sånt så kanske något före 3, satt på med Simone och dem hem!
Idag vaknade vi halv 3 typ och då blev det nog bara att vara slö och äta lite mat. Sen gick vi ut och lekte med kattungarna och tog kort sen åkte vi till hans villa och grillade och fixade ihop mat att äta. Det var gott och härligt väder tillsammans med en underbar pojkvän som dessutom fyller år imorgon! Efter villabesöket åkte vi upp till Näsby och åt glass och nu är man hemma.
Det som tyvärr hände igår var att mitt simkort är spärrat eftersom jag typ har slagit fel pin-kod för många gånger så nu måste mamma ringa till elisa för att få puk-koden och det blir inte före imorgon kväll så nu är man utan sin telefon. Suck när det alltid ska vara något!

Men nu bilder:







Har nyss kollat på Bröllopsyra på tv4 men det tog alldeles just slut så ska leta upp något annat nu eller läsa lite i Twilight boken.

Fagerö!

Japp det blir det till 100% ikväll!
Har idag kommit hem från Daniels villa och sen hem till mig och jag gjorde mig klar och packade ner alla kläder för idag, ikväll och imorgon så jag hoppas jag har med allt! Nu har vi just kommit hem fårn Madde har varit där på studentkalas och det var mycket folk, god tårta och härligt väder. Hade som all tur med mig min kära lilla Nikon så några kort har också blivit tagna eller ganska många faktist:









Bilderna är sådär, den förbaskades solen var ivägen mesta dels av tiden.
Nu är Daniel ut till en villa och fixar ens båt, så hoppas de kommer iland hela för det blåser ganska mycket ut på skön nu. Sen när han kommer hem får vi väl börja bege oss på förfest och sen till det älskade Fagerö hoppas på en bra kväll för enligt Frida tidningen har jag Turdag idag så deeså! Kommer tillbringa kvällen på parkeringen och disco, så undrar vad de spelar för låtar?

Hoppas alla bloggläsare har en kul kväll!
Festa lungt men ta inte för litet!


Stressig dag

Har det varit idag tycker jag, har klift gräset hela dagen och gräsklipparen har varit elak mot mig och stannat så Daniel var från jobbet och tittade på den också men han kunde inte göra något för han hade några delar. Men jag fick nästan allt klippt men den stannade sen flera gånger så till sist orkade jag inte mera.
i postlådan idag fanns ingen lapp på att jag skulle ha fått min telefon men idag nu ringde min bror och sa jag fick åka och hämta det eftersom det hade kommit till affären så nu har jag min älskade Sony Ericsson, ska ladda den över natten!

Nu ska jag göra mig klar och sen kommer Daniel efter mig och vi åker och handlar och sen blir det mys på hans villa och grillning, ser framemot en trevlig kväll!

'

Behöver en klippning nu!

SATC

Kollar just nu på avsnitten från första boxen och funderar samtidigt vad man ska hitta på ikväll efter man har fixat maten. Vad skall ni göra? Om någon snäll liten själ inte har något att göra ikväll give me a call för jag vill hitta på något. Nästan vad som helst, ligga och slappa på en fotbollsplan och snacka shit är really nice på sommarlovet.

Men nu kolla vidare på SATC, man ser att det är ett tag sedan de spelade in första avsnitten det är verkligen gammal stil. Men tjejerna är alltid lika bra med sitt tänkande och sätt att agera så de är skitbra avsnitt har sett en del av dem men inte alla!

Lena - Satellite

tänkte ladda upp videon av melodifestival vinnaren men min embed knapp finns inte på youtube just nu, igår fanns den. Eller kanske jag har gått och blivit knäpp!

Ivrig

Har noig varit till postlådan en gång idag men hade inte fått någon post då ännu. Vill så gärna att min Sony Ericsson ska ha kommit idag men knappast. På samma gång som jag var till postlådan var jag och ändrade min klipptid till onsdag istället för lördagen klockan halv 10 skulle inte orka då, sen var jag också till Beck på Daniels begäran och handlade någon packning till mopeden min. Provade dessutom den nya omtalade Magnum Gold glassen, den var inte så speciell tyckte jag nästan inte ens god så rekomenderas inte!
Nu skulle jag behöva städa som alla andra dagar för att få det klart någon gång men jag har ingen aning vart jag ska lägga alla sakerna så mamma måste hjälpa mig. Så det blir väl inte idag heller och inget annat kommer jag göra heller för alla andra jobbar just nu eller är i skolan, det ända jag gör är att klippa gräset, städa och ska snart måla något därute också. Men senare börjar även jag jobba på packeriet Botnia Grönsaker så får se då.

Har läst några bloggar just och två av dem har varit på SATC 2 premiären igår kväll och båda tyckte den var skitbra så längtar tills nästa vecka nu så man får åka på den. Har hört från många håll att filmen skulle vara skit men de tyckte inte dehär två så hoppas den är bra.




Nu ska jag kolla några avsnitt från en SATC box!

Kväll

Har ikväll nu vait till HH och handlat lite, det ända jag köpte var deoderant. Träffade på Linn där också och utbytte några ord. Nu när jag har kommit hem så gick jag in på hotmail och såg att jag hade fått mitt Videofy.me konto så nu har jag det men kom inte överens med att ladda upp min film så ni ska få se den senare om jag får den hit.

Just nu kollar jag på Drömkåken som jag har sett 70 gånger men det finns ju ite så mycket annat att titta på en onsdags kväll heller. Filmen är ju dessutom shitbra men gammal, gammal!  Jag har suttit och bitit mig i naglarna nu ikväll också för jag vill ha telefonen imorgon men knappast får jag den men ja vill ja vill! Kommer säkert springa upp till postlådan imorgon så fort jag vaknar.

Ska kolla några tider för SATC filmen på bio nu.

Cykeltur

har jag varit på idag, vet inte hur lång den blev men jag åkte i alla fall upp till Näsby sen om Halpa-Halli och hem via östralinjen. Det var tungt men det gick nog, pausade också en stund vid Daniels jobb. Annars har jag bara städat klädskrubben och lite sånt smått idag.
Just nu kollar jag på Top Chef och läser lite bloggar. Ikväll tror jag att mamma och jag ska åka till Halpa-Halli och handla lite, kan bli medelmåttligt kul det också.

Igår kollade Daniel och jag på Alvin and the Chipmunks, trodde inte han skulle gilla filmen precis men han tyckte nog den var helt okej så vi ska kolla den andra någon dag här snart också.


Morgon

Idag har jag hunnit med att kolla på Vakna med The Voice och målat två listor så nu är det klart ska bara torka så får jag lägga dit soffan och rummet börjar ta sig. Jobbit när man ska hålla det rent och snyggt en tid men det ligger ändå kläder och massor av damm, jag hatar damm! Senare idag ska jag åka och beställa en klipptid och sen ska jag då till Näsby och kolla efter telefonen min, ska fråga Emma också om hon hakar på eller vad hon ska göra. Om hon inte gör det tror jag nästan att jag tar Cykeln, skulle så gärna vilja cykla nu men skulle även behöva få min moped till Daniels jobb så han får fixa den. Vet inte riktigt ännu hur jag ska göra men åtminstone ska jag ligga och slöa lite grann nu så jag orkar hela dagen.
Hoppas på en bra dag med mycket sol!


Vill ha den!
Sony Ericsson C510

RSS 2.0