< Till bloggens startsida

Credit




Jaden Smith
En väldigt söt, härlig och cool kille. Karate Kid filmerna är överlag bra men denna får extra mycket credit eftersom Jaden är huvudpersonen. Så nästa planch om jag hittar någon sådan av denna lilla kille så ska jag ha den direkt här på Internatsväggen. Han är både bra på att spela och söt. Filmen REKOMENDERAS starkt.
Blir att ta ner denna också när den kommer ut.
Nästa Bio blir väl Toy Story 3D, senare Harry Potter eftersom jag varit på alla andra.
Vampires Suck blir väl att ta ner också.

Tips på Internatmat


Dagens middag!
Spagetti med Tonfisksås.. namnammnammm REKOMENDERAS

Ända man behöver göra är att
-hacka en halv lök och en halv paprika och bryn dem
-lägg sen i Creme Fraiche 2 burkar och rör om
-tillsätt tonfisk 1-2 burkar och rör om
-låt det koka och späd ut med lite vatten.


Koka spagetti och hacka grönsaker!



Ska sätta på låten: B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams
och luta mig tillbaka i stolen och bara surfa runt, läsa bloggar och vänta på kvällen.

Bio


Denna film ska jag och Daniel åka på ikväll. Hoppas på att den är bra.
Det var jag som fick välja film mellan Toy Story 3D och Karate Kid så det blev den sist nämda eftersom jag älskade de gamla Karate Kid filmerna och Will Smiths unge är ju jevlit söt också!

Uppdaterar senare hur den var!

Före detta ska vi fixa mat och sen vet jag inte riktigt när Daniel kommer men har nu med cykel och så får vi nu se vad vi hittar på då.


Klackaskor


Inhandlade idag från Seppälä, tro det eller ej.
Tog just i måttbandet och kollade höjden de var typ 11.5 - 12 cm hade tänkt typ 10cm men icke sa nicke. Men det gick ändå hyfsat bra att gå i dem idag. Blir nog bra skor att ha på mig på Sittfester, Baren om man skulle vara 18 då!? men nog hittar man tillfällen att ha dem på.


/Nu ska jag gå och lägga mig klockan är typ 23.25
och jag ska upp 07.30, så Godnatt med er!

The Back-Up plan


Håller på att ladda ner denna film nu till helgen, tänker långt!
Ska va på villan hela helgen så laptopen kanske man tar med, dock inte
internet såklart men film och sånt har man ju med sig då.


Kom gärna med Tips på filmer om ni har några! alltid tacksam över kommentarer.

Ny vecka

Ja, idag är det Måndag igen.. suck!*
Började dagen med att stiga upp kvart i 7 och göra sig klar tog bussen som gick halv 8 och kom hit till skolan halv 9 och började halv 10 så lite väntande blev det. Slutade halv 3 idag så vi tog 3ans buss in till stan för att handla mat, gick in via iTronic och kollade på Mac datorer och dylikt. Skulle gärna vilja ha en sån, men det blir nog en som nästa dator tror jag dessutom ska man få rabattkort på 100€ när man är studerande, COOLT! Får se då när man köper sig en denhär har ju redan börjat ge upp det så. Gick sen till Seppälä och där blev det klackaskorna som jag hade kollat på i Fredags men inte köpte. Lunchade på Arnolds före vi handlade maten och for hem.

Har nu spelat Buzz och kollat runt lite på datorn, ska snart börja läsa på ordförhöret som vi har tills imorgon i Folksjukdomar och sen blir det kanske att leta i sig något är hungrig nu så.

Men nu bilder från Juthbacka;
(någon helg efter)











Inte många att hurra för, har inga alls från Villavslutningen men det finns en och annan på Facebook av några. Ska behöva aktivera mig med korttagandet från Fester och dylikt.



Helg.

Har inga bilder att lägga upp nu, som vanligt! Har försten inga alls från igår heller.
Sammandrag;
Villavslutningen tillbringades på Emmas Villa och vi sjöng, drack, spelade spel och pratade med folk. Blev splittrade i 2 gäng vilket är synd, men så e de. Kvällen blev passligt lång och en natt jag ldrig kommer glömma.
Söndag resulterade i trötthet från början men sen superpigg, har städat på villan och sen har Daniel och jag bara varit hos honom och tagit det lungt, sköönt. Nu ska vi snart kolla Bridget Jones dagbok första filmen som visas på TV3 efter det blir det väl natt och bussen till vasa som går 07.30!

Hörs mera imorgon efter skolan och så, för då lär jag nog ha tid att bomba bloggen om inte morsan kommer till Vas då?

Villavslutning

Ja igår blev det då Åminne, hade en del kula händelser en mest tragiska. Åminne suger ganska stort mot Fagerö eftersom vakterna där är så jevla nog med allt i Fagerö är det inte lika viktigt vilket betyder att man kan ha mera kul där. Kom hem 2 kanske och då väntade nog bara sängen.
idag har Daniel och jag varit och handlat lite iför kvällens villavslutning, vi ska även äta kräftor. Har köft raketer och dylikt för att smälla, och jag har mina pansavagnar som är ända jag kan hanter typ.

men vi hörs mera imorgon med bilder och allt, ha en bra kväll!

Shoppaaa

Blir shopping i stan med Linn imorgon efter att vi har varit till Tennis Centret på jomppa!
Kanske något av dessa fynd kommer hem.

Skulle vilja ha en vit sånhär men den finns bara i kortärmad och då vill jag heldre ha halvärmad.
Från H&M båda två, får se om det blir någon av dessa.

Kanske någon av dessa tight från H&M

Gärna ett av dessa från H&M


Vill ha båda från Gina Tricot

och även denna från Gina


Får se då hur långt pengarna räcker!

vardagen

Ja ni vet ju vad den går ut på: skola!
Även där har jag varit idag och haft finska men sist timmen hade vi gymnastik på finska. Vi fick spela Innebandy mot AK ( akutklassen ) och shit va kul det var! man var riktigt taggad så "jomppa" gillar jag starkt.
Sen blev det internatet och datorn, skulle kolla fångarna på fortet men datorn kapade halvägs så det gick ju bra. Jag vill verkligen inte köpa ny, har inte pengar att slösa på det just nu tack!

Annat ointressant är väl att jag var ut och cyklade och det var riktigt uppfriskande och skönt. Nu ska jag gå och kolla på ett klipp som Emma har letat upp på youtube..

Kväll

Har inte gjort mycket ikväll heller bara varit till ABC med cykeln och handlat ingredienser till Tonfisksåsen som vi bestämde oss för att göra idag + fullkornspasta och sallad. Har börjat fixa lite bättre mat här och satsat lite så nu är det godare att äta.  Imorgon blir det annorlunda för då är Emma i stan och
jag kokar själv så får se vad jag orkar med.
Annars har det varit datorn som har gällt. Har nu fixat ihop min MSN igen när jag blev sugen att chatta där efter att vi hade varit på besök till Sofie, haha! (Har nämligen glömt lösenordet till det förra) Har väl inte så många att prata med men alltid några.

Men nu ska jag prata med daniel <3 och sen ska jag väl gå och lägga mig och ladda inför de 2 nästa skoldagarna som är helt finska! önska mig lycka till tack..

Nu: T.I ft. Keri Hilson - Got your back

A R G

Denna skoldag började åt helvetet också, min plattång har nämligen givit upp det nu också så nu måst man köpa en sån också! Dessutom har jag sagt om denna dator kapar mera så då flyttar jag hem, så får se då. Sen fortsatte dagen med lektion och det gick bra men sen var vi lediga för att läraren var sjuk (konstigt när de får vara borta men vi ska inte få vara bort mera än 20% av en kurs) sen hade vi timme och skulle sluta 13.15 eftersom vi skulle ha den lärare som var sjuk sist igen. Men bara för att jag hade bestämt mig för att åka hem idag med Lizze, Josse och Linn så då skulle vi såklart vara 45 minuter längre och ta lite av hennes lektion, jevla skitstil säger jag nog bara! Så här får man sitta och ruttna även idag.. hate this shit!

Tycker Lärare borde också säga till om frånvaro,
ändringar i schemat och dylikt!
För vi kanske också har inplanerade skjussar!
tänk på de nästa gång.


Så nu funderar i nog bara på Villavslutningen och vad tusiken vi ska göra ikväll! Jag måste göra något annars kommer inte detta att gå vägen.


Fångarna på Fortet

Hade säsongsstart igår så det ska jag bänka mig framför före jag går och lägger mig ikväll tror jag bestämt.

Såhär annars försökte jag installer The Sims 3 som Emma har på min dator men mitt geni till dator tyckte inte det så när jag hade kommit så långt så jag skulle börja göra en sim ja då kapade den ihop. Försökte trycka på den men den slocknade 3 gånger efter varandra så jag hade den att vila ett tag.
Under den tiden var jag deprimerad eftersom man inte klarar av en lite stund här på Internatet utan dator, internet och bloggläsandet! Så jag bestämde mig för att räkna dagarna tills jag fyller 18 och det är hela 233 stycken, skrev även upp och räknade ner på ett papper och sen samma i min skolkalender så de kan man kalla depression!
Skulle vilja sätta upp en räknare här på bloggen som räknar ner dagarna men det är jobbigt att läsa och fixa i html koderna.. får se.



Fortet, skulle vara häftigt att besöka!

Ikväll i programmet är det några ur let's dance och sånt med
sa Emma så det ska bli ganska intressant att se.
(Kommer ut imr på morgonen på tv4 play för de som inte har tillgång till TV)

Lösnaglar

Jag har bestämt mig för att prova på det för att se hur jag skulle klara av långa naglar och om jag riktigt tycker om dem skulle jag kunna fixa naglar med gele eller vad det kallas som man någon anna fixar åt en, inte så bra på sånt här men man lär väl sig kanske. Det blir väl nog helt vanliga naglar med fransk manikyr som passar till allt. Dessutom är jag lite excited eftersom de ska fixa på fredag och Linn ska hjälpa mig så jag har dem både i Åminne och på Villavslutningen, hoppas jag inte bryter a dem redan första kvällen då.


längtar..


Stuff


Nelly.com
Dessa två skulle sitta fint! men blir troligen ingen av dem just nu,
kanske klackaskorna men troligen inte..

Har väldigt tråkigt nu på Internatet, surprise! Så jag överbombar bloggen istället.


Funderar på att ladda ner denna och kolla den antingen här i veckan eller på söndag?
har hört många bra komentarer om denna film så den skulle vara värt att ta ner.

Nu ska hag ta bort sminket och kolla ett prison break avsnitt!

PS. De äkta miniuggsen finns nu på Andiamo och kostar 210€ så det blir nog inget av dem!

Beauty


Primo
Hand Cream Valnut.


Anti-Spot
Dessa två produkter från Dermoshop fick jag idag.
Handkrämen är bara för härlig, REKOMENDERAS!

Annars har vi varit in till Stan och handlat våran mat idag men kom även hem med en midjekjol från H&M och några armband som var på rea från Gina Tricot.
Försökte ta bild på dem men det gick inte så bra, kameran var inte det bästa. Tar kaanske bild över helgen!

Juthbacka

Ja nu är Juthbacka helgen över så nu börjar sommaren lida mot sitt slut. Vi åkte iväg i fredags kom iväg ganska sent eftersom några hade glömt saker och så vidare vi var 2 bilar på vägen dit. Sen efter några pauser och det ena som det andra kom vi fram och vi parkerade bredvid Måne, Wille, Mäntylä och Jocke som det var sagt. Senare gick vi nog bara runt och handlade, skrattade, drack gott och hade det allmänt kul. Sedan så sov vi i skåbilen det var ganska obekvämt men värmen hölls inne i den.
På lördagen var det unbgefär det samma som gälde med marknaden. Hade en kul helg med några nära vänner. Hoppas på mera roliga helger som t.ex nästa när det blir Åminne och Villavslutning, can't wait!

Denna skoldag har varit mindre kul för jag kom med bussen klockan halv 9 och stressade ner med väåska till Internatet och sen upp till skolan med skolväskan och när man kmr dit så har vi ingen GA-timme! suck.. Sen nästa lektion visade det sig att lärarinnan inte kunde prata så vi fick hemstudier i typ 4 lektioner och den sista timmen så började kvart före 2 men till all lycka fick vi läraren att komma hit så nu har i det ifrån oss.
Men jag gillar ändå inte denna skolas dålig informationssätt, för jag menar vi som kommer från Närpes hade ju kunnat vara hemma idag eller hur?

Bilder från Juthbacka kommer nästa helg nör jag har sladden.

Golf

Lyssnar på:


Passande låt, jag vill också kunna köpa allt just nu!
Linn och jag kollade på kläder från Nelly och Bubbleroom idag och vi vill så gärna bara någon beställer med oss får ingen av oss har något VISA kort så vi kan inte. Bra är ju det för annars skulle jag beställa hela tiden.

Men nu till verkligheten så skulle jag behöva röra ihop köttbullssmeten men Emma kommer snart hem så måste se med henne när vi skall äta. Efter det åker Emma, Sofie, Becca och jag in till Vasklot för att spela minigolf, så får se då hur det går för det är ju som vanligt första gången för mig. Men det ska nog bli kul. Kanske tar med kameran?


Kläder

Försökte leta några av min skor men lyckades inte så bra
förutom mini uggsen som inte är så sällsynta längre.


Så dessa mysigheter ska jag ha i vinter, + ett par vita Nike
och stövlarna som jag inte hittar på bild..

Sen denna dröm:


Men denna kostar ju nog sina 100 så det blir en
sånhär fast billigare märk.



Även dessa ska jag inhandla till
Vintern fast med vitt ludd uti.



Och denna stora härliga halsduken!

Så gott som min Vinteroutfit detta år, längtar nästan till vintermyset nu i denna hetta men kommer nog klaga på det också men det är ju för att FÅ KÖPA KLÄDER!

Men nu ska jag gå och lägga mig ska upp 7 imorgon så..

Shopaholic..

Jag får väl nog ta och erkänna att jag börjar bli det.
Igår på MiniMani handlade jag för typ 70 € men det var mat, schampo och stuff like that till internatet + något åt Daniel men jag fick ju en stor Nalle av honom i gentjänst ;)
Sen idag var Emma och jag in till stan jag skulle ha en skolväska en Nike och ja det blev det, men råkade ju även svänga förbi Moda och där var en Peak blus på REA och den skulle ju jag ha men den kostade ju nog ditt lilla pris den också.. så 100€ flög ju idag då bara sådär. Dessutom har jag kommit underfun med att jag ska ha 3 par skor till vintern vilka är miniuggs, stövlar och Nike skor. Så fattig kommer jag bli och därutöver har det höjt priset till 3€ i stadsbussen och dessutom i bussen hem till Närpes också till 7€ så hur överlever man som fattig studerande?

Flyttdag! :(

Ja idag flyttar man då till Gamla Vasa för ännu ett skolår, vill inte! Visst kan det bli kul men jag vill vara hemma och inte så långt borta..
Nåja packningen har jag påbörjat men inte kommit speciellt långt på eftersom jag inte alls vet vad jag ska ha med. Måste försöka samla tankarna nu för jag ska nämligen städa rummet inann jag åker, ducha och hälsa på Farmor och vi åker lite efter 4, stress <3

Men helgen var åtminstone ganska bra så de piggar ju upp lite men hoppas på en bättre helg nästa när det är Juthbacka som står på menyn.


Om man hade haft en sånhär helst!

Uppdaterar mera i Vasa..

Sista dagen

var avklarad idag, yes!
Nu blir det Slättens Mystik och Tomatrock i Näsby,
Sen bär det av till villan med Daniel.
Imorgon blir det villadag och senare funktionär i Fagerö och sen villan.
Söndag blir villan, städning och packning hemma inför Vasaflytten på Måndag.

Där har ni en kort sammanfattning av denna helg.
Men nu åker jag ut och hoppas på en trevlig kväll med underbara vänner!

Ledig

idag igen, och gud så härlit det är att få sova hur länge man vill. Men inatt vaknade jag faktist helt skräckslagen och bara neej jag har inget alarm vad ska jag ställa det på? men sen klarnade det till i huvudet, ahaa vi är ju lediga.
Men nu har jag tagit mig upp ur sängen och tryckt på datorn, vet inte riktigt vad jag ska gör nu på dagen. Åtminstone så hämtar Daniel mig när han har slutat så då åker vi till honom och hittar på något. Men senare ska jag nog ha hit honom också så vi kan skruva ihop mitt soffbord, är ju riktigt till mig nu när man har en möbel från IKEA haha!

Men jag vill göra någonting NU, fastän jag borde förstå att vila nu när jag är förskyld men nej jag vill hitta på något i typ 2-3 timmar, vill inte någon annan det?

Särkänniemi

Ja dit var man igår då för första gånge i mitt liv!
¨Först gick vi runt och kollade lite sen tog vi Moto-Gee som första åk och det var nytt för i år också, en bergochdalbana där man satt på motorcyklar, den drog iväg hastigt men kul var det. Sen gick vi vidare och körde i Hurricane eller vad det nu hetta, var inte lika kul men nog drog det i magen lite nog. Sen körde vi nog i något liknande mot bläckfisken men det var bilar och man for högre upp, körde även i Jet Star som är en gamml åkattraktion men den var nog också kul och i den körde även Daniel och Alexander. Vattenstockarna körde vi också, där blev man blöt vilket var det roliga, vi köpte även kortet av oss fyra, haha! Sen provade vi på Trombi som är en bergochdalbana där man ligger, den var jevlit kul fastän man inte satt fast så bra. Mitt diadem tänkte flyga ut i havet också men det klarade sig. Provade även de runda båtarna i vattnet och vi hamnade så gott som under vattenfallet. Även Tornado körde vi i, det var det värsta och jag grät i backen upp för jag var så rädd att det skulle gå sönder men sen när vi hade kört var det SKITKUL! så tornado rekomenderas starkt.
Kollade även på Delfinerna så nu har jag sett en sådan i mitt liv också och även åsnor för en sån har jag aldrig sett.
Så dagen var totalt lyckad fastän det regnade och en del bergochdalbanor inte fungerade under regnet men vi hann köra i allt vi ville förutom den där flkygandemattan då för den var ur bruk..

Sen åkte vi vidare till IKEA och där kollade vi bara snabbt och jag hittade ett soffbord för 19.95€ och så köpte Måne och jag varsin filt för 4€.

Vi kom hem därifrån ca: 00.30 så det blev en lång dag.


Idag har jag varit i jobb från 12.00 - 18.00 så inte så lång dag vilket var tur eftersom jag har gått och blivit sjuk från gårdagens åkande och regn.
Men nu ska jag göra mig i ordning och så åker jag ut med Måne på en rundtur.


Tornado
(googlad)




Har inte hunnit blogg över helgen

.. som vanligt!
Men helgen har varit toppen.
Fredag blev chill efter Mat och Prat med folk i Näsby, kollade bara random crap på TV senare.
Lördagen blev det att klippa och färga håret som tog 2 timmar, visar bild senare när det har växt lite. Sen var Daniel och jag på bakluckeloppis till Näsby och sen var vi hemma och tog en powernap före matdags. På kvällen blev det som sagt grillfest hos Tony och det blev helt fucking lyckat enligt mig! Börjar bli som det brukar nu igen, love it!  Hoppas bara på att allt blir som förr nu igen!
Söndag blev chill! Åkte till Villan och hade det riktigt skönt, bästa som finns är nog att ha en villa att åka till där man kan sova, äta mat, simma och bara ta det lugnt.

Ända problemet denna helg var att Daniels mobil försvann och vi har alla letat som galningar hos Tony, Macke, Daniel själv och överallt men det ända vi hittade var en samsung utan batteri och simkort!? så någon måste ha tagit hans i misstag eller med flit. Om den inte har fått egna ben..

Men nu ska jag kolla i ellos, H&M och andra standard kataloger!

Surprise

Ja det blev en liten sådan när man slutade 20 över 5 fastän man började halv 12. Men överlycklig blev jag nog för jag var trött och gick runt och gäspade cirka 70 gånger så fastän men inte får lika mycket pengar är jag nog glad.
Ännu gladare blev jag när jag kom hem och fick se att det var Spagetti och Tonfisksås, oj guuud så gott det var. Rekomenderas verkligen, vet inte var morsan har snattat receptet men säkert finns det på nätet om man söker.

Ikväll blir det antagligen slö hemmakväll med Daniel och kanske någon runda till Näsby efter godis och sånt som det brukar bli. Skönt med hemmakvällar bara man inte blir allt för slö. Men imorgon blir det tvärtom för då blir det Villafest eller bara fest hos någon men grilla ska vi. Lite problem med villorna och sånt, en del är det båt till och det är ju lite jobbigare.

Imorgon blir det klippning och färgning klockan 11.00 och efter det drar vi iväg till Näsby på bakluckeloppis på tirget som börjar 10.00 men har ingen aning när det slutar.
Min frisyr blir något i denhär stilen:


(Bilden är stulen från Jennys blogg)
Ska prova på riktigt riktigt mörkbrunt och ljus slinga, tar väl någon bild senare av det.

Godmorgon!

Ååh skulle inte orka åka i jobb när solen skiner såhär och det ska typ vara 25 grader! Vem vill jobba hela kvällen då.. Men det är väl nog bara att packa i maten, äta och börja köra iväg efter en halvtimme, börjar nämligen halv 12 idag. Vilket betyder att det kommer bli en lång dag, speciellt näre det är så fint väder.

Igår var Emma här och vi pratade nu bara om hennes resa och allt annat som har hänt och kommer att hända, chillade en par timmar på TB också som vanligt. Men det är alltid så kallt om kvällarna och rått så man vill ju bara inte vara ute då. Efter att vi hade kollat SATC här så skulle hon åka hem och vi skulle gå ut och starta hennes Vespa då men såklart startade inte den så Emmas pappa kom och när han skulle prova startade den på andra försöket, så det vill säga att karar ska göra det där!

Nej nu ska jag gå och äta frukost och sen börja bege mig iväg. Ikväll vet jag inte vad det blir, kanske Näsby? Kanske hemma? ingen aning och ingen skillnad, haha!

Ut ikväll

Sedan sist har jag läst i Twilight som är lite trögt för mig, haha! Och kollat på Schemat för första perioden i skolan såg nog okej hyfsat ut, så inte ut att ha så lång dag på fredag kanske bara gymnastik på finsk!? me like big time! Annars så har jag kollat på en som fixat en Donut Bun med hjälp av en strumpa det såg nog ut som en bra vardagsfrisyr men det beror väl nog lite på vad man har för hårtyp också, men ska prova det någon dag när jag har tid.

Men nu ska jag göra mig klar och sen kommer Måne och vi går på en promenad och efter det ska jag ut med Emma någonstans vet inte vart men det brukar ju nsluta i Näsby.

Ledig

Ja denna lediga dag blir väl nog att spendera här vid datorn, ute in solstolen med någon bok i handen och senare sk jag ut och gå med Måne. Så dagen är nog fylld och det brukar den nog också bli, fastän man inte tror det ibland.
Har alldeles nyss läst Emmas och Jennys blogg från att de har varit i Sverige och man blir ju nog lite aavis, skulle nog ha kunnat följa med till Rättvik här med någon granne som frågade men skulle behövt ha med mig en till då också. De är väl nog antagligen där ännu med alla raggare och har kul.

Sitter nu också och drömmer om en hylla som ska vara åvanför sängen och det finns en i Jotex men den är brun och den skulle behöva vara vit för att passa in, man kan ju måla.. Men det känns lite onödigt att lägga 40€ i en hylla för att sedan måla om den, skulle lika bra kunna göra en egen för de är ju lätta att fixa ihop.. skulle behöva prata med Daniels bror kanske.

Nej men nu ska jag gå ut och sätta mig, men först ta bort det knallrosa nagellacket!
Hörs mera sen!

Lugn kväll

Oj ibland kan det nog vara jevligt skönt med en lugn hemmakväll för sig själv med datorn i famnen, just gonna love it! Men skulle inte klara av det nå många kvällar i rad inte, man blir ganska sällskapssjuk när man alltid har någon runt om dig och speciellt i Vasa där är man inte själv för en sekund vilket är bra också oftast.

Föresten så var ju Daniel och jag på loppis igår och jag hittade som vanligt böcker denna gång blev det;



Denna blev det, som jag nog varit intresserad
av att läsa länge men inte årkat införskaffat mig
för de är ju ganska dyrt.



Och denna som hör till min samling och som jag har
gått runt och letat på olika loppisar överallt i Närpes
och i Rangsby fann jag den, så tack för den som sålde den!


Men på tal om hemmakväll nu ringde Måne och frågade om jag hade lust att åka ut och det har jag nog ändå, så nu ska jag slänga på mig nå kläder och sen mot Näsby!

festlängtan

Jag vill festa nu, har blivit tokig!
Men jag vill ha dans och sång, snacka skiit, spela spel, vara allmänt ovetande och ha kul. Att få in detta klämt på en fest kan väl inte vara så omöjligt eller? Har nog bestämt mig att i helgen ska detta hända, vet nog av ställen men skulle nog kunna uppfinna ett alldeles eget också. Måste se och fundera med Daniel ikväll vad han tycker.

Sitter just nu och lyssnar på musik men kan inte tänka på annat än dans i disco då så det är inte så bra.. Jag längtar såå men det är ju skitlänge innan man får ställa sig i discot igen. Föresten inte kan väl Åminne och Villavslutningen vara på samma gång eller!? Någon som vet?

Nej nu ska jag lyssna vidare på blandannat:



och..
Yolanda & Dcup - We no speak americano
Eminem - Love the way you lie (feat. Rihanna)
Jessy Matador - Allez, Ola, Olé
Miley Cyrus - Liberty Walk

Ska snart åka till Daniel nu och vi ska väl skruva antar jag och en sväng till loppis för dit vill nog jag åka, kan ju alltid fynda något åtminstone.

PS. Ikväll visar de filmen Hanging Up på 3:an rekomenderas!

SATC

Ja som vanligt kollar jag på Sex And The City nu på 3:an  vilket är skit bra. Kan kolla hur mycket som helst på det fastän man har sett alla avsnitten, ska även inhandla alla boxarna har 2 nu men det kommer nog mera i min samling ska ni tro! Men de är ganska dyra typ 16 € / box och det är typ 12 avsnitt kanske?

Nåja kvällen bestod av TB kan man säga, satt där från klockan 8 till halv 12  och bara pratade random skit, haha nämen vi pratade om nuvarande saker och minnen från sommaren -08 hade väldigt kul då också haha lika så ifjol men även i år så inte ska man klaga inte.

Men nu blev jag alldeles bortråddad av SATC så nu måste jag nog sluta skriva, hörs mer imorgon.

Här har ni Sommaren 2010 danslåt!


wuhuu!

Är jääteglad nu dels för att jag alldeles snart ska åka ut med Måne (blev ingen promenad när det regnar, tar bilen istället!) och dels för att vi är lediga imorgon. Då blir det sovmorgon, bloggande, städande, lyssna på musik eller så kanske det blir att skruva med Daniel vet inte om han är ledig ännu åtminstone ska jag va med honom på kvällen!

jobbet var lite sisådär idag, blev en del strul och vissa blev arga och dylikt men jag kör på det att bara vara med och inte bry mig så mycket förutom det jag själv gör och skall göra, det brukar funka bäst så istället för att tänka vad alla andra gör rätt och fel. Men såklart någon gång blir det ju nog så också för mig.

Men nej nu måst jag gå och fixa mig, måne kommer efter 15 minuter.
Uppdaterar bloggen imorgon och jag LOVAR, för jag har typ hela dagen på mig..

Helgen!

Fredagen var vi som sagt ut och körde med 240 och det var nog hyfsat roligt. Var till Näsby, Kaskö och Vargholmen ett par gånger, pratade också med Måne och skjussade dem så det var ju roligt.
Lördagen var jag och shoppade till Vasa med mamma och hittade tyvärr allt för mycket så prngarna flög nog iväg dom och snart börjar men i Vasa så får se då hur det blir, men man kan ju inte hjälpa att man är flicka och älskar att shoppa eller?

Detta shoppade jag:

Jeanstights
Stickad tröja - H&M
Rosa linne - H&M
Blommig tunika - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
Cheap Monday Jeans - Jim&Jill
Svart halvärmad blus - Vero Moda
+ Underkläder från Gina Tricot & H&M


Lacoste skor - Andiamo
Fick dem av morsan som tack för gräsklippandet!

Senare när jag kom he gjorde jag mig klar och gick till Byn med Linn, sen hämtade Daniel, Macke och Kenneth oss och vi åkte till Näsby och kollade det vanliga före vi började bege oss mot Molpe och där var det drag minsann. Eller inte i början men sen, vi festade och minglade hade skitkul! Sen tog vi en runda till Malax och skulle äta men det var stängt så vi åkte till ABC då och där hade vi girls allmänt roligt också. Efter det blev det så småningom hemfärd. Men det var nog den bästa av gångerna jag har varit till Molpe!

Imorse eller idag vaknade kanske 1 eller nåt. Kollade bara på TV och var slöa men sen gick vi ut och började städa och kolla lite på Daniels 240 som vi tänkte börja fixa, men allt går inte utan pengar heller ska ni veta men vi ska försöka.  Sen åkte Vi och Macke till Norrnäs och kollade på traktorerna och bilarna själv var jag mer intresserad av bilarna men det andra gick nog också. Sen var vi också till Kenneth ett varv. När vi kom hem städa Johan och Madde ur någon skrubb så vi fortsatte lite med det då och sen städade vi ur deras vardagsrum som ska renoveras och sen ut igen och trixa lite med 240 & traktorn. Så idag har man varit ganska manlig av sig men det är kul också tycker jag.

Nu har vi lagt upp en tavla i mitt rum på en mur så därför har det tagit lite längre man kan ju inte bara skruva i den så.


(Dålig bild)
Här har ni den, fyndad på loppis i Ymark!

Men nu ska jag gå och städa lite och sånt smått och gott. Imorgon börjar arbetsveckan klockan halv 10, posslig tid. Senare på kvällen blir det Måne kväll!



RSS 2.0