< Till bloggens startsida

Torsdag

Måste bara säga att det var skitsynd när inte Elin gick vidare i Idol, men jag hoppas att Juryn tar in henna imorgon när de väljer ut 4 stycken. Ikväll är det Geir som sjunger får se hur det går för honom, hinner knappast se det jag eftersom jag jobbar till 9 och börjar 7 på fredag så man är ganska så trött då.

Idag har jag då haft sovmorgon eftersom jag börjar halv 2, men nu ska jag snart ta och klä på mig och sen bege mig iväg mot Näsby, måst handla något för också så och man vill ju inte komma för sent heller!

Det var allt för nu!

Kväll

Har varit och simmat nu ikväll och det var riktigt härligt, efter det åkte vi till eepee och handlade apelsin, vindruvor och tuggummi. Blev så sugen på en apelsin och vindruvorna kom på köpet. Tuggummet kan behövas i jobbet efter maten osv. Har nyss ätit en apelsin men några små utslag har plåppat upp så det är väl nog apelsin som jag smått reagerar mot, men inget farligt äter nog dem ändå.

Nu ska jag kolla på Idol när de sjunger, orkar inte vänta på röstandet eftersom det visas 23.40 tror jag och jag ska upp 06.00 så det är ingen bra idé. Har skiftet 07.00-15.00 imorgon. Ska bänka mig nu och mysa med filten och vindruvorna! 

PS. Elin (från Finland), boorde vara med ikväll enligt aftonbladet!

Dag 2

Avklarad </

Har lärt mig att man nog verkligen lär sig något nytt alla dagar och gör även små framsteg så jag är ganska nöjd av det jag har presterat andra dagen men finns myycket kvar att lära sig.
Men nog om det, ikväll eller rättare sagt snart ska jag åka iväg till simhallen och möta upp Emma som kommer till 5 tiden och så går vi och simmar 1 km, äntligen lite motion. Visserligen går man mycket på jobbet men extra träning är bra.

Senare när jag kommer hem ska jag fixa maten tills imorgon och sen kanske kolla lite Idol men tar sen en tidig natt, ska upp klockan 6 imorgon igen!

Dag 1

AVKLARAD
Är ganska nöjd över min första dag, gick riktigt bra ändå. Var lite närvös till en början men när man väl kom igång gick det mesta bra, klart man får fråga mycket och så men det ska väl va så också när man är på praktik. Imorgon ska man försöka sig på att prata lite mera med patienterna, men det är svårt att veta vad man ska säga.

Nu när jag har kommit hem kollat lite Idol, ätit en smörgås och pratat lite med mamma så ska jag läsa lite i en bok och sen ska jag gå och lägga mig för imorgon har man jobb från 07.00 - 15.00!

Godnatt!

Praktik

Ja idag blir det första dagen på praktikplatsen på Bädden. Har nyss bestämt att Michelle och jag åker dit på samma gång så känner man sig lite modigare också. Är ändå närvös över vad man ska göra idag.. pinsamt med massor av presentationer och sånt gillar det verkligen inte men det måste väl gå. Jag åker iväg dit lite före eftersom jag ska in via Halpa-Halli efter ett häfte som jag har glömt över helgen och sen åker jag via Michelle och sen åker vi dit till 1.

Helgen har tillbringats med tjejer, Fredag var Måne och jag till Vasa handlade en Kavaj, Halsduk, Vinterjacka, Lädervantar och Hårband. Sen när vi kom hem åkte vi till Näsby och körde där, Linn kom med oss senare också och vi bara pratade om det mesta, hade en helskön kväll! Lördagen blev oklar till en början men sen åkte Linn, Måne, Hanna och jag ut med Kit och Cissi körde av och an och hade det ganska kul. Sen när de Kit, Cissi, Måne och Hanna skulle åka till Molpe orkade inte jag följa med eftersom jag börjar må så illa i bil, så jag åkte till Daniel och sov då.

Men nu ska jag gå och äta Lunch, kolla över pappren till praktiken, fixa matlådan och gå och kolla så PV startar. Ha en bra dag och håll gärna tummarna för mej!


just nu ♥

Spelas hemma hos mig just nu ur min s p e l n i n g s l i s t a


Rihanna - Only Girl


Taio Cruz - Dynamite


David Guetta ft. Flo Rida - Club Can't Handle me


Robyn - Dancing on My own


Mahombi - Bumpy Ride

Header

Behöver verkligen en förändring här på bloggen nu, men jag har inga bilder tycker jag, måste försöka redigera ihop något över helgen. Men jag skulle vilja ha någon bild av mig själv också men jag har inga sådana kort eftersom jag hatar att se mig själv på kort.. Men jag ska försöka.

Gårkvällen blev att Måne hämtade mig och vi åkte iväg till Näsby och satt där och pratade om allt mella himmel och jord. Vi kom hem ganska tidit eftersom hon skriver student idag också, hoppas det går bra nu! håller tummarna uppe gumman! Idag ska vi åka till Vasa när hon har skrivit färdit, blir väl lite shopping då kanske men ska försöka att inte handla såå mycket. Ikväll vet jag inte alls vad vi hittar på men bara det är något så blir vi väl nöjda. Värst när det regnar så jevla mycket..


WBN 2010

Ja igår var det då det så kallade WBN, Emma och jag åkte in till stan där vid en halv 9 när Måne, Tåne, Ek och Böling hämtade oss. Kvällen rullade på i vimlet mycket skratt och härliga minnen, dessutom som pricken över det hela slapp vi in på HELA 5 mindre barer och det tyckte vi var skitbra, så nu har vi passet fullt också när vi fick hjälp med de sista stämplarna så det blir att skicka in så man får en tröja (ganska så bra fula, men vadå?)
Så längtar redan till nästa års WBN!

Skolan idag var lite trög men det gick slutade nu redan 1 så det var bra, gick och packade hem allt och det blev typ 5 väskor för vi flyttar nu hem i 7 veckor eftersom vi ska på praktik. Jag ska vara på Närpes HVC Bäddavdelning ifall någon har missat det, ska bli både kul och lite läskigt, haha! Nej men jag ser nog fram emot det.

men nu ska jag se vad Daniel och jag ska göra, laddar upp någon bild senare från WBN.

skoltrött

börjar man bli nu när proven kommer, men vi har inte haft så många eftersom vi inte har så många kurser denna period men ändå är det tungt när man har allt på en och samma dag. Har läst ganska mycket på läkemedels 2an nu men det är så himla svårt med alla biverkningar, effekter och allt möjligt, men får hoppas på det bästa nu.

Har varit och letat internatspersonalen ikväll också men hittade bara Erik och det var inte precis honom vi letade fter så det fick va och så åkte vi till ABC på en kaffe, och konstigt nog blir jag trött av kaffe man brukar bli pigg men nej inte jag och samma är det med diverse energidricka blir alltid trött.

Imorgon hinner jag väl knappast blogga för då är det ju WBN som gäller och då blir det utgång med girlsen <3

Nej nu ska jag ta fram läkemedels en sista gång!


en ledig dag

men ändå inte så ledig eftersom jag måste läsa på diverse prov idag som läkemedels teori och hemservice, båda har vi imorgon + ett framförande i folksjukdomar men det hoppas jag går bra utan förberedning, det brukar gå bättre då.
Igår var Emma och jag in till stan och handlade det vanliga alltså mat men vi gick även till Bilskolan och frågade när det var lämpligt att börja när man fyller i april och maj så det var december eller januari, men eftersom julen ställer till det i december så blev det den 3 Januari direkt när vi återvänder till skolan så det är nog ett bra tag kvar ännu, men tanten tyckte vi kunde anmäla oss direkt så det gjorde vi.
Efter detta besök fortsatte vi till Valhalla för att se om de hade några brochyrer över tatueringar att ta hem men nej de hade de inte bara där på plats att sitta och bläddra i och det kunde vi inte börja med eftersom de stängde efter 15 minuter. Så lite synd ändå att man måste hitta tatueringen själv på netet..

Inhandlade denna:

eftersom den andra brann upp,
men min är svart och gul och har 2200W,
men annars likadan fick med munstycket
som skapar volym också.


Nej nu ska jag fixa lite frågor i läkemedel som Linn och jag kämpade med igår också  och sen gå och äta med Emma, Sofie och Becca till skolan, för jag är ju nämligen på internatet eftersom jag tyckte det skulle vara för dyrt att åka hem och ändå bara läsa på prov.

sista dagen av helgen

har tillbringats en del framför TV:n. Men inte så länge utan vi fixade en underbar frukost tillsammans ovh dessutom ganska tidigt typ 10 på morgonen så det är ju ett +. Sen har jag bara sutiit vid facebook och så har faster med kusiner varit hit och jag har beställt Galen i garn boken från Jultidningarna och så har jag skickat krukan hem med faster och hon ska nu skriva något vackert på den, så det kommer säkert bli snyggt hon är otroligt bra på att dekorera så. Sen har jag hunnit ut på en springtur det gick sådär idag fick "stygnen" men är nöjd att jag tog mig ut och nu ikväll har jag hunnit vara till Vargberget med Emma på en promenad också så nu är jag nog riktigt upptränad för idag.



Snart blir det Ensam mamma söker på TV3 och efter det kanske Music & Lyrics eller filmen som går på TV4 som heter matte söker husse, får se vilket man föredrar denna kväll.



Underbar dag

Brukar nästan aldrig vara själv över helgerna, Daniel är oftast med vilket nog är bra när vi inte ser varandra i veckorna. Men idag skulle han och hans bror till kauhajoki och jag orkade inte följa med så jag var hemma typ halv 11. Jag tycker själv jag har haft det underbart bara av att va, dessutom har jag varit ut på en länk, trodde inte jag skulle orka för man har ju inte hunnit med sånt på evigheter men det gick nog ganska bra ändå. Så det var riktigt skönt att friska upp sig ute. Ska försöka springa 1 gång i veckan helst, kanske man tar med brorsan nästa gång om jag vågar..! Nu ska jag läsa lite till Onsdagens prover, vill ha godkänt orkar bara inte ta om, och man vill ju slippa in någon stans också så det är väl nog bara att plugga på.

Ikväll kommer Daniel hit och vi myser väl nog bara framför TV:n eller kanske bakar ihop något gott? får se vad det blir, hemma mesta dels antar jag kanske någon Näsby runda.

Annars så i fredags köpte jag Skullcandy hörlurar med Paul Frank på, loove them! De funkar super, de är rosa, lovely paul frank och + att jag fick rea på dem genom kontakter.


så här ser de ut.

VASABLADET

Gratis tv-kanaler hela helgen

Publicerad 15 september 2010 kl. 14:13. Senast ändrad 16 september 2010 kl. 12:41

Har du kabeltv kan du se nästan alla avgiftsbelagda tv-kanaler gratis i helgen.

Det handlar om kampanjen "Cable open". Det är ett riksomfattande projekt som pågår mellan fredag klockan 18.00 och måndag klockan 08.00. Tv-tittarna behöver inte göra annat än att slå på sin digitalbox. Kanalerna syns också utan kabelkort.

- Alla kabeloperatörer i Finland är med i samarbetet, säger Tina Nieminen, kommunikationschef på Anvia.

Gratis kanaler är till exempel TV1000, Discovery Channel och National Geograpic Channel.

Peter Stolpe



Vasabladet har skitbra nyheter ibland som man bara blir överlycklig av. Man borde läsa tidningarna oftare. Så denna helg ska man kolla på TV synd bara att det är mamma som har box här i huset.. Men ska nog minsann kolla på TV1000 och Disney Channel en gång i livet över denna helg.

Så för alla som inte visste detta här har ni och njuta av över helgen!

Helgen är här!

Idag har Linn och jag fixat vår projekt i folksjukdomar så nu har vi det klart, bara presentationen kvar då som är på Onsdag hoppas allt går bra och vi får ett bra vitsord. Vi håll på med det från 1 till 4 så jag har inte hunnit med så mycket annat.
har nyss ätit mammas mat och nu har jag bara börjat fixa mig lite inför kvällen. Vet inte riktigt vad det blir, kanske åker vi ut med Markus som har fått körkort får se får se, man ska inte ta det så hårt vad det än blir. Åtminstone ska jag försöka träffa på Måne ikväll igen eftersom jag ska ha några tröjor av henne.

Känns skitbra när det bara är fredag, känns som lördag eftersom man kom hem igår men det är det inte, såååg skönt!



Willow Smith - Jadens lillasyster alltså Will Smith's unge.
Visste inte att hon kunde sjunga, och hon är ju inte precis dålig för att vara 9 år, tycker låten är skitbra!


Dessutom har hon ju ganska cool stil också.

hem ljuva hem!

Är äntligen hemma efter en tråkig skoldag med 3 finska timmar. Ska nu bara hoppa i dushen och fixa till mig och sen hämtar Daniel mig och vi åker till Servitrade efter hörlura, Bokhandeln efter tredje Twilight boken, TB för att tanka och kaanske Halpa-Halli och kolla på en hårfön till mig eftersom den andra brann upp.. suck* dessa pengar!

Senare ikväll åker jag ut med Måne och bara pratar av oss, länge sen sist nu igen när man går i det förbaskade Vasa Stad. Nåja tur man får sluta en dag tidigare någon gån också.

Uppdaterar mera senare.

kväll

Har bara suttit och degat nu eftersom det visade sig att det inta var något Zumba ikväll.

Nu ska jag ta mig en kladdmuffins i handen som vi bakade igår och ett mjlkglas och fira eftersom jag får åka hem imorgon är ledig från gymnastik imorgon och på fredag, lucky mee.
Annat intressant är att jag har stoppat in mera musik på iPoden som är uppdaterad till 4 nu också, och på fredag ska jag åka och handla hörlurar så jag kan lyssna också haha!



bara för att Jaden är så söt!

mittiveckandagen

Skola 08.15 - 14.30 kanske?
Hade i alla fall räknetent i läkemedels idag det gick skitbra, tyckte det var busenkelt och jag fick godkänt. Det är nämligen så att man måste ha alla rätt e dehär tenterna. Men nu ärd den över då.
Sen jag kom hem har jag bara jobbat på att skriva om Astma så nu är det klart, ska kolla över resten av projektet lite och senare blir det matlagning och Zumba som börjar 18.00.

Igårkväll läste jag i twilight (lite trög med det) och nu är det bara 1 kapitel kvar så får jag börja med tredje boken. Böckerna är skitbra men anledningen till att jag inte läser är för att jag inte hinner så nu vet ni de.

men nu köttbullar.. eller vad det nu blir?

Skitdag

Skolan gick trögt idag och man ville bara hem HEM (och med det menar jag Närpes) när dagen äntligen tog slut blev det att sätta sig i datasalen och börja göra projekt igen, vi kom inte speciellt långt eftersom det är ganska invecklat och mycket som ska vara med, dessutom har vi bara denna vecka på oss och åker hem på torsdag så resten nu blir hemmajobb, lovely! Så man vet nu vad det blir i helgen då suck*

Annat bra denna dag var att imorse brann min hårfön upp pga. att det har läckt ut något i min klädväska igår och hårfönen hade tagit stryk så dit for den, in och handla en ny bara de kostar ju inget så.. dessutom var alla mina kläder smutsiga så dem blev det att skicka hem igen så såhär är det att bo på internat -> pengarna rullor som bara den, det flesta går sönder, snorig på morgnarna pga. mögel, finns aldrig något att göra, litet trångt kök så man har ingen matlust, får ackbesvär av väskorna pga. att man inte har bilkörkot utan måste bära alla väskor.. internatet <3

Måndag

och jag hatar dig!
Måndagar är tråkiga, tråkiga, tråkiga..

Denna dag har gått ut på det vanliga typ.. skola, stan ->handla mat, sen hem -> Jimmy fixade min dator + iPod, tack så mycket! sen dess har vi inte gjort något bara suttit vid facebook och dylikt. Eller under tiden Jimmy fixade stickade jag menn jag vet inte riktigt om det blir till något, skall i alla fall bli såna här:


"Sylta" sockor

nej nu ska jag sticka lite och sen bege mig till sängen och soova!

Miniuggs

Från Bianco för 49€, JAG VILL HA!

Söndag

Ja nu är det morgon och jag ligger hemma i min säng och läsaer bloggar. De flesta har så trevliga bloggar tycker jag med massor av bilder och allt, det skulle jag också vilja ha men det blir mest googlade bilder men bättre än inget eller? ska nog behöva ta mig i kragen och fotografera lite men det händer som inte så mycket i helgerna bara några små fest och de är ju inget att ta kort av direkt. Men får se till nästa vecka kanske jag tar för jag har ju kameran i Vasa.

Gårdagen var bra till en början men blev sämre och sämre, inget folk var ute, det regnade och så vidare så det känns som man har växt ur det men nästa sommar är man ju 18 så då blir det ju definitivt bättre!

nej nu ska jag lägga på en film och mysa till den, vet inte riktigt vilken kanske the last song igen..


Säsongsavslutning

Ja ikväll är det dags för säsongsavslutning i Fagerö, ska bli skitkul tror jag. Jag och tjejerna har inte riiktigt bestämt oss ännu vart vi skall åka på förfest så måste höra med lite folk ännu.
Ända problemet inför kvällen nu är Vad ska man ta på sig? det är ju skitkallt men inte vill jag ha jeans för de inte. Men man kan väl ha tjocka strumpbycor eller två par..

kanske man tar en outfit bild som man laddar upp senare? ni ska inte vara så säkra jag brukar inte hinna..

Fredagsmys

Blir det nu framför Idol med Chips och Daniel och dessutom har jag funderat på att börja skriva önskelistan till julen eller är det för tidigt? mamma sa idag när vi var i Näsby och jag pekade på allt att jag får börja skriva önskelista så bättre för tidigt än för sent, ifjol tror jag inte att jag skrev någon!?


Skoldag hemma

Ja igår bestämde Johanna och jag att vi skulle ta 8ans buss hem och det gjorde vi. Skickade även till läraren igår att vi jomppar hemma istället och tar med intyg.  Men igår kom Daniel efter mig till bussen eftersom ett äckel var med i bussen så jag vågade inte stiga av med honom. Senare var vi bara till Näsby och kollade och sen hem och mysa.

Idag har jag städat i rummet så nu är det riktigt frächt ska bara handla lite ljus och sånt smått piff ikväll på Halpa-Halli så blir det riktigt mysigt. Men före det ska vi till Simhallen och simma och jag ska även och framkalla kort som jag hämtar imorgon. Sen när allt detta är gjort kommer Daniel och vi ska bara ta det lungt ikväll och ladda batterierna inför imorgon och Fageröö!

hörs sen!

Lilla Lördagen

Skola 08.15-14.30
Sen hem och började fixa ett nytt Facebook eftersom jag vill komma in på det i skolan också. Så nu har jag ett nytt! men det gamla lämnar men jag tar bort vännerna därifrån (så blir inte lessen om ni märker, det är bara att lägga till den andra malin) för om vännerna är borta kommer man inte in på det så lätt när man söker och jag vill ju den ska vara så gott som borta så.

Emma och jag har varit på Zumba ikväll här i A-huset och det var skitkul och mega träning! Sen bara frächat upp sig och så har vi varit till Sofie med en present som fyllde för typ 1 månad sedan (upps försenad) annat har vi inte gjort.

Nu ska jag äta en myslikopp och kolla filmen Valentines Day.

PS. The back-up plan var skit bra, REKOMENDERAS

Motion

Skola 08.45-14.00
Kom hem och fixade maten sen började Emma och jag cykla iväg. Det gick ganska fort tyckte jag fast det är 7 km. Gymmade först i 1 timme lite till och sen gick vi och simmade 1 km, efteråt duch och uppfrächning + bastu. Kom på att vi ville ha något från mataffären eller det var rättare sagt jag som ville ha mysli och mjölk. Motionen har varit på topp idag med cykling, styrka och kondition!



Nu när vi är hemma har jag ätit en skål med mysli + mjölk och en apelsin. Riktigt gott!
Dagen har överlag varit skitbra tycker jag och när jag ringde till Daniel idag så blev jag bara ännu gladare av att prata med hon förståss men alldeles för att han har fått ett J O B B så nu blir det mycket bättre tider och vi kanske kan hitta på lite mera.

Annat:
The Last Song var en skitbra film! REKOMENDERAS för de (få) som inte har sett den!

Snart ska jag kolla på The back-up plan och sen blir det väl att gå och lägga sig.



Kaffe



En kaffekopp är inte alls så dum!
Hur kan kaffe helt plötsligt blivit så gott från att ha varit "skitäckligt"?
Kommer nog bli kaffedrickare, speciellt under praktiktiden som är om 3 veckor ungefär. Men Kaffe med bulle eller choklad är ju nog godare men man ska väl försöka motstå det så man inte vänjer sig vid fel sorts mat.

Men nu blir det apelsin + läxläsning (har inte kommit igenom det ännu)

kanske man kollar The Last Song ikväll?

MÅNDAG

Ja veckans första dag då IGEN. Hänt det samma i skolan ungefär så inget att berätta om.
Tog 3ans buss in till stan, gick och fixade busskortet så nu får vi åka 40 resor med stadsbuss då. Sen lunchade vi på Arnolds med den samma kyckling-ceasar baglen som jag alltid tar, sen handlade vi mat och lite presenter. Letade även efter ljus men det fanns bara på Indiska och de skulle ha kostat 12€ för 3 ljus men det blir väl nog dem sen eftersom de färger jag ville ha fanns ingen annan stans.

Annat:
Kommer dega framför datorn ikväll´, hoppas på att den klarar av att kolla någon film.
Det som kanske händer är att vi spelar Buzz?
Måste fixa läxorna..

Men nu ska jag kolla på facebook, fixa en kaffe, lyssna på musik och bara ta det lungt.. hörs senare!

PS. på villan var det skithärligt, har haft en underbar helg med världens bästa kille. Helgen bestod av god mat, vilande, pratande, mysande, leta snäckor och stenar till mitt rum, lägga ut nät, röka aborre, fixa till lite på deras gräsmatta och kortspelande!

Sports Gym

Där har vi tillbringat skoldagen och det var skönt. Tränade sådär passligt inte riktigt farligt hårt men passligt, armarna kommer man ha sjukt i några dagar framöver tror jag.  Känns bra när armarna är lite sega också så man får känna av att man har gjort något.

Nu ska jag bara sitta här och surfa tills mamm kommer runt halv 1 tiden och hämtar upp mig och vi åker in till stan, ska leta min vinterjacka som ska va lite längre och ha päls i huvan precis som den på bilden längre tibak i bloggen men inte så dyrt märke utan bara en helt vanlig fin en.

Bloggar mera på Söndag, Ha en bra helg alla! :)

Buzzz

ja ikväll har vi spelat Buzz Emma, Jag, Sofie, Becca och Pontus hejade på.
Jag ägde ut alla, haha! Men oftast har man nog bara tu i det där spelet så det var inte så jag fick någon mer status än andra precis men kul hade vi så kör väl på nytt nästa vecka om vi får in det i schemat då.
Annat vi gjort ikväll är att Emma och jag har varit på Cykeltur i Gamla Vasa och sen till Rinta-Juoppi och kollat på bilar och på vägen hem tog vi där via Sunnanvik, passlig runda med backar. Dessutom har vi "pallat" äpplen för de är såå jevla goda.

men nu ska jag tvätta mig ur ansiktet och göra mig redo för natt för imorgon blir det Sports Gym på Gymnastiken ser framemot det. Efter det blir det packning och mat sen hemtar morsan mig och så åker vi till stan och jag ska försöka hitta min vinteroutfit sen hem och FREDAGSMYS på Villan, loove it! Kommer inte blogga före Söndag för det blir Villan hela helgen lång!

Torsdag

Finska timmarna gick med lite skratt.
Gymnastiken var skitkul även idag, loove it! Hade bollspel inne, först typ koddboll och sen något spel så man skulle studsa bollen på golvet och sen på en matta som var målet. Sen fick vi välja själv och pojkarna ville spela basket. Var skptisk lite i början som vanligt men det var skitkul och till sist spelade vi Innebandy. Kanske vi ska gå till internatspersonalen ikväll och fråga när de tänkte börja med innebandy för jag skall vara med.

Ikväll ska vi antingen fixa min dator eller så blir det cykeltur och internatspersonalen eller så kanske vi hinner med båda? knappast.


Motion

Ja cykelturen var lång och härlig vi tog oss ända till Helsingby och kollade läget hos Emmas kusiner eller jag ville ju se hur de bodde. Så motion och frisk luft fick vi och prata av oss men det gör vi ju nästan alltid. Nackdelen med Cykelturen var att jag började nu känna av i halsen så sitter nu med halsduken, huppari, mjukis och stickasockorna så det är varmt och skönt. Har även druckit en kopp med varm saft, namm! även skönt för halsen.

Nu blir det väl nog bara snabb uppdatering över Facebook och musiken sen duschen och finska orden och efter det tar man väl natt så man orkar med 3 finska timmar, 1 håltimme och 2 Gymnastik på Finska, ändå jevlit bra dagar dehär nästa 2.


B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams
så jävla skön låt!

iPod


Ett sånt här skal skulle vara coolt att ha till min iPod,
men de finns väl knappast i Finland eller?


Och en av dessa skall jag skaffa mig snart för de jag har så har den ena givit upp det totalt nu så man hör nästan inget. Eller så blir det en rosa variant av Apple, ska se om jag hittar någon bild. nej hittade ingen bra..

Annat i Teknik väg som jag ska skaffa mig inom kort är en extern hårddisk, en billig en för den delen!

Men nu ska jag åka ut och cykla här i Vasa.

Funderingar

Varför klagar man över att man inte har något att göra på internatet när man t.ex. kan fixa om bloggen? städa? cykla, gå ut och gå, läxor och det ena med det tredje.. men motivationen är inte riktigt på topp heller så men ut och cykla ska vi idag minsann!

Bloggen blir väl nog kanske fixad inom detta skolår.

Nu just sitter jag och smaskar i mig Candy King från gårdagens bio och snart ska jag sätta mig med pärmen i famnen och börja plugga på Finska meningar och dylikt.


RSS 2.0