< Till bloggens startsida

kämpa kämpa

Gör jag nu för att få en fin stilmall på denna blogg! Alla andra har gjort dom så fina men jag förstår inte riktitgt hur man gör än hur mycket jag har sökt hjälp. Men hoppas jag kommer underfun med det senare orkar inte anstränga ihäl mej nu heller.
Idag har jag varit ute på en promenad i mina ny inhandlade utebyxor och med morsan som då inte är ny inhandlad. Vi gick en bit nog blev inte världens längsta men det blåste så jädrans kalt och dessutom gick vi genom skogen så det var som skitmycket snö, men de är ju också träning.
Annat jag har hjort idag är nog inte mycket har bara suttit här och kollat tv,oj förästen jag har ju också vikt ihop en pressening haha ;)
Ikväll blir det pulka för hela slanten jag åker iväg till vargberget med Emma, Daniel, Linn och Macke och vi ska pulka, prata, skratta och grilla korv! men först blir det än sväng till Halpa Halli och inhandla en pulka.

Uppdaterar väl lite mera sen, kanske jag får några kort tagna också!


shoppa loss!

Idag har jag varit till vasa med Emma, vi tog 9:ans buss dit så vi var där i tid och började springa i affärer. Det blev en hel del handlat.

1) En huppari som man ska ha leggings till från Gina Tricot
2) Ett par jeans från Vero Moda
3) Leggings och 2 blusar från H&M
4) En topp från Vila som var på rea, kostade endast 10 euro!
5) 3 ringar från Glitter
6) Blåa utebyxor från Top Sport som det var 20% rea på!

Så det for en hel del pengar iväg idag, men det var det nog värt! Dessutom åt vi exklusivt på Amarillo det var skitmycket folk precis som alla andra ställen, ganska så lik en myrstack faktist. Det var en halvtimmars matkö där så vi fick vänta ett tag men det var det nog värt eftersom maten var skitgod.
Det var också mycket känt folk i stan idag så alla dras nog till rean. Tiden rann iväg snabbt efter en hel dag med shopping och svett och hux flux var klockan 20 före 5 och vi tog STORA steg för att komma fram till busstationen så snabbt som möjligt. Såklart var det Wester som körde bussen vilket var bra eftersom han är en så sprallig kille.

När jag kom hem var klockan snart halv 7 och då fick mamma börja färga håret på mig till mörkbrunt och det blev nog bra tror jag, eller jag har inte kollat mig i spegeln ännu men det känns bra.
Imorgon åker jag till frissan och då ska jag fixa sned pannlugg, önska mig lycka till vetja!


krångligt

Förstår inte riktigt mig på den här bloggen, men försöker mitt bästa!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0