< Till bloggens startsida

Ny vecka

Ja, idag är det Måndag igen.. suck!*
Började dagen med att stiga upp kvart i 7 och göra sig klar tog bussen som gick halv 8 och kom hit till skolan halv 9 och började halv 10 så lite väntande blev det. Slutade halv 3 idag så vi tog 3ans buss in till stan för att handla mat, gick in via iTronic och kollade på Mac datorer och dylikt. Skulle gärna vilja ha en sån, men det blir nog en som nästa dator tror jag dessutom ska man få rabattkort på 100€ när man är studerande, COOLT! Får se då när man köper sig en denhär har ju redan börjat ge upp det så. Gick sen till Seppälä och där blev det klackaskorna som jag hade kollat på i Fredags men inte köpte. Lunchade på Arnolds före vi handlade maten och for hem.

Har nu spelat Buzz och kollat runt lite på datorn, ska snart börja läsa på ordförhöret som vi har tills imorgon i Folksjukdomar och sen blir det kanske att leta i sig något är hungrig nu så.

Men nu bilder från Juthbacka;
(någon helg efter)











Inte många att hurra för, har inga alls från Villavslutningen men det finns en och annan på Facebook av några. Ska behöva aktivera mig med korttagandet från Fester och dylikt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0