< Till bloggens startsida

andra dagen i veckan!

Idag har det varit en ganska snurrig dag på förskolan eftersom specialisten Marika har varit där så allt har blivit lite annorlunda men bra gick det nog. Jag dukade med barnen idag medans Ulla pratade med Marika och det gick nog också bra jag är så pass van att duka med dem. Sen var det nog det vanliga mest. Jag fick sluta redan kvart före 1 idag eftersom de skulle ha möte klockan 1 så tyckte de att det nog var onödigt att jag var där och hade någon egen uppgift så jag gick hem. När jag kom hem drack jag saft och åt en av kakorna som Daniel och jag bakade igår. De blev jättegoda faktist men ganska stora haha. Nu sitter jag och tittar på kläder på olika klädessidor just nu gina tricot, jag vill såå åka till Vasa före fredagen men jag vet inte hur fan jag ska hinna det. Men måste fundera, eftersom inte bussarna går hela tiden skulle man behöva åka med bil men det är inte det allra lättaste heller.
Idag ska jag åka till gymmet klockan 3 med Måne och denhär gången måste vi nog träna. När mamma skjutsar dit mig ska jag fråga om vi kan gå in på den där skoaffären i näsby som har 70 % på alla skor nu eftersom de har slutförsäljning, knappast hittar man något men man kan ju titta.
Sen ikväll måste jag lyssna på några skivor och bestämma låtar till gympan imorgon och så ska jag tejpa pringlesburkar så de får en botten eftersom vi ska göra snögubbar imorgon. Det blir såna snögubbar som har en liten hink på sig eller vad man skall kalla det där man kan lägga godis, pennor eller vad man nu vill ha. Så jag hoppas barnen kommer tycka om den så vi får den gjord.

Nu ska jag snåla på kläderna och börja göra mig klar för att åka.
Idag är det också jättefint väder så man skulle behöva ta kort men det blir det nog ingenting av nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0